RYANAIR - 28

• 38 415
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
  • Наблизо
Няма проблем,потвърждавам.

# 151
А тази сайт за билети надежден ли е? https://www.esky.bg/
Esky е мръсна дума за по-опитните пътешественици.  Защо са ви посредници, на които да давате допълнителни пари?

@ludobile, аз недоумявам защо сте си попълнили имената на кирилица, като знаете, че на паспорта (личната карта) ги пише и на латиница, а и отивате в държава, в която се ползва латиница и бордната ви карта е също на латиница…

# 152
Здравейте, за полет с Райънеър до Лондон в края на Март, допълнително си закупих резервирани места, няколко дни след като направих самата резервация на полета. Това беше преди около месец - в края на Януари.
Днес получих известие в Револют, че Райънеър ми връщат сумата за резервираните места. В приложението и сайта на Райън няма никаква информация, нотифиакция или каквото и да е било. Няма промяна в резервацията, местаат си седят все още...На някой да се е случвало подобно нещо? Какво да очаквам? Значи ли, че и полетът ще се отмени?

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 16:01 от Krasi Kulekova 696209

# 153
  • Пловдив
Здравейте, за пръв път ще нося цигари в ръчен багаж. Дали един стек е разрешен!

# 154
  • София
Това зависи от дестинацията. В ЕС всяка държава има право да наложи свои ограничения, които не би трябвало да са по-малко от 4 стека.
За Великобритания нямам идея, но вероятно ще е по-малко.

# 155
  • Пловдив
Един стек на човек /в ръчен или чекиран багаж/  е разрешен за почти всички дестинации.

# 156
  • София
До 4 стека. Аз нося на приятелка в Германия всеки път. Като обикновено взимам предварително 1 стек, а после от летището 3.
А когато аз пушех, си взимах по един стек за пътуване.

# 157
  • Пловдив
В ЕС до 4, да. Извън него - зависи от дестинацията, но за 1 - почти навсякъде.

# 158
Здравейте! Бордните карти трябва ли да бъдат разпечатани или може през телефона? Последно 2018-та пътувах с Раян и нямаше нужда, а сега ми изписа, че трябва.

# 159
Всякак може.
Но все пак зависи какво точно пише... Откъде легиите и такива неща...

# 160
От София до Италия и обратно.

# 161
Стават всякакви, значи. Разни такива като Дубай, Мароко ги искат на хартия.

# 162
Аз за всеки случай ги разпечатвам на хартия, но на гейта минавам с телефона.

# 163
  • Melmak
За Италия няма нужда от хартии.

# 164
То по принцип няма нужда от хартия. Ако искат хартия, разпечатват на гишето безплатно.

Общи условия

Активация на акаунт