RYANAIR - 28

• 38 940
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
  • Glasgow
Не е само с Раян, с повечето нискобюджетни. Бутане, пляскане при кацане😅

# 586
  • sf
Пляскането при кацане е забавно, какво пък?! 😃

# 587
Пляскането при кацане е забавно, какво пък?! 😃
Имам близък приятел пилот. Казвал ми е, че пляскането е едно от нещата, които пилотите НЕ харесват. В крайна сметка те си вършат работата.

# 588
  • Glasgow
Аз съм питала стюардеса, каза че пилота не го чува така или иначе, но екипажът го намира абсурдно

# 589
Следя пилота Марио Бакалов в социалните мрежи. На въпроса за ръкплясканията каза, че му е приятно, когато пътниците ръкопляскат. Между другото го правят и в Латинска Америка, и на други места. В самолетите съм виждала, че и чужденци пласкят, така че не е само "наше".

# 590
  • sf
На мен ми е приятно. Сякаш всички се поздравяват и са благодарни за успешния полет.

# 591
Здравейте, съпругът ми(който не му е баща) и синът ми ще пътуват за Бирмингам от Букурещ.Извадили сме пълномощно ,за да може да го изведе от България,но е на български. Първоначално трябваше да летят от София , но сега като е такава ситуацията, трябва ли да бъде преведено на английски или румънски?

# 592
  • Варна
На мен ми е приятно. Сякаш всички се поздравяват и са благодарни за успешния полет.

На мен също ми е много приятна тази традиция на ръкопляскането, поради две причини:  успешното приземяване е целта на всяко излитане, а именно ръкопляскането е знак за успешното изпълнение на тази цел. Виждала съм  хора, които се прекръстват при излитане, а и при приземяването. Второ - това е знак и че е приключил полетът и сме пристигнали вече и то живи и здрави и можем да слизаме и се отправяме към желаната дестинация. Не асоциирам пляскането с някаква простотия, за мен това е любим момент и го правя с удоволствие.

# 593
Здравейте, съпругът ми(който не му е баща) и синът ми ще пътуват за Бирмингам от Букурещ.Извадили сме пълномощно ,за да може да го изведе от България,но е на български. Първоначално трябваше да летят от София , но сега като е такава ситуацията, трябва ли да бъде преведено на английски или румънски?
Само за излизане от България трябва.

# 594
Само за излизане от България трябва.

На границата? На летището не го искат? А по същия начин ли стои въпросът за пълномощно за автомобил?

# 595
Точно на границата, става въпрос за извеждане на детето от България конкретно. Иска се от българската гранична полиция. Ако летите примерно от Щатите до Парагвай на никой не му пука, след като вече е излязло.
За колата не знам. За Турция трябва, че и преведено на турски, Турция не е в ЕС.

# 596
  • Бургас
Между България и Букурещ няма гранична проверка.
А румънците грам не ги интересува къде лети вашето дете, стига името му да не фигурира в единната шенгенска система със забраните за пътуване.

# 597
Stella Gemella,  ето обещаната снимка.
Скрит текст:
Последно е мерено през декември в клетка на Раянеър в Айндховен.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 17:39 от morskibriz

# 598
Еха, не съм виждала досега куфарче
с размерите на Райън. Бих взела.едно за дъщеря ми, че сега е с детска раница, доста по-малка от размера, а голяма няма да може да носи.

# 599
Реално е 40/28/20 см., влиза в клетката плътно. Т.Е не трябва да е претъпкано, но пък събира изненадващо много.

Общи условия

Активация на акаунт