ФОТОШОП-20

• 24 521
  • 486
  •   1
Отговори
# 330
Ох, пак сте направили много красиви неща  bouquet

Наталина втората като че ли ми харесва повече newsm78

Ted_cat , да има начин - стъпваш на палитрата със слоевете, маркираш слоя който искаш да е отгоре и с влачене го закарваш нагоре.

Биляна, много шаренко и весело  bouquet Аз въртя суча и все го докарвам на някакви убити цветове Confused

Дамаянти, как ще са ти зле работите! Тази втората с животните сграшно ме кефи Hug

Кошничке, наистина създава настроение Hug МОже би пилето ми идва малко по- голямо от нужното Embarassed

Ето моята работа от сутрешното кафенце Mr. Green

# 331
Искам да помоля някой да обясни, как си правите цветята  Praynig
Избирам си фон,който ще използвам.Взимам ласото и селектирам форма на цвете(това е ако искам да ми е с неправилна форма).С мув тула го премествам върху следващия фон,избран от мен(т.е той ще е отдолу).После Ctrl+клик на цветето в палитрата за слоевете,за да го селектирам отново.Преминавам на долния слой с новия фон  с още активно ласо кликвам с десен бутон и от появилата се табличка избирам Transform selection и уголемявам селекцията.После обръщам селекцията  Select>select inverse и с del или  backespace изтривам ненужната част от фона.
Избирам трети фон,селектирам кръг или елипса и го премествам в/у цветето.(може и копче да се направи или готово да се сложи)Поигравам си с блендинга за всички слоеве и готово

# 332
  • София
Искам да помоля някой да обясни, как си правите цветята  Praynig
Избирам си фон,който ще използвам.Взимам ласото и селектирам форма на цвете(това е ако искам да ми е с неправилна форма).С мув тула го премествам върху следващия фон,избран от мен(т.е той ще е отдолу).После Ctrl+клик на цветето в палитрата за слоевете,за да го селектирам отново.Преминавам на долния слой с новия фон  с още активно ласо кликвам с десен бутон и от появилата се табличка избирам Transform selection и уголемявам селекцията.После обръщам селекцията  Select>select inverse и с del или  backespace изтривам ненужната част от фона.
Избирам трети фон,селектирам кръг или елипса и го премествам в/у цветето.(може и копче да се направи или готово да се сложи)Поигравам си с блендинга за всички слоеве и готово
С кое ласо и как точно - ти с ръка ли го рисуваш или   newsm78 - това не ми стана ясно  Embarassed

# 333
Ето и от моето сутрешно кафенце Wink
sage,казах,че съм влюбена в стила ти,нали?Ама това,което пробвах даже и леко не напомня на това ,което ти правиш Sad

# 334
Честита Първа Пролет на всички!

# 335
  • Карлово

Толкова отдавна не съм правила рмаки, че си мислех, че съм забравила как става. И аз набързо сутрешна, че чичото има РД днес и трябва да го изненадаме.

Допълнение към обяснението на Хипатия за фоновете. Като щракнете на стрелкичката при Едит-Фил може да си изберете Ларж иконс и така ще виждате патърните по-големи

Дамаянти, тъкмо си мислех, че страшно си задобряла Grinning

Наталина
, втората!

# 336
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ето и от моето сутрешно кафенце Wink
sage,казах,че съм влюбена в стила ти,нали?Ама това,което пробвах даже и леко не напомня на това ,което ти правиш Sad

Да, но е много хубаво!!! Харесва ми!!! Много усмихнато и позитивно!! Peace   bouquet

# 337
  • Карлово
А сега да ви попитам- направих си една серийка от снимки, които се сменят през една секунда и исках да си ги сложа в подписа, но не ми се получава- някой знае ли как да ги сложа- в .gif формат са?
[
Качи ги в сайт,който поддържа гиф формат. Аз ползвам www.photoucket.com. Останалото е като при снимка

# 338
А сега да ви попитам- направих си една серийка от снимки, които се сменят през една секунда и исках да си ги сложа в подписа, но не ми се получава- някой знае ли как да ги сложа- в .gif формат са?
[
Качи ги в сайт,който поддържа гиф формат. Аз ползвам www.photoucket.com. Останалото е като при снимка
imageshak също поддържа giff

# 339
С кое ласо и как точно - ти с ръка ли го рисуваш или   newsm78 - това не ми стана ясно  Embarassed
с обикновеното ласо -Lasso tool,и рисувам на ръка.уточних ,че това е ако искаш цветето да ти е с неправилна форма.Ако искаш да ти е с точно еднакви листенца можеш да използваш готови форми(shape tool) или овална и кръгла селекции

# 340
Благодаря на всички за обяснението за слоевете   bouquet
Наталина, първата!  Peace

# 341
микки , благодаря ти, но не успях да се регистрирам Embarassed- много съм зле с английския- накрая , където пише Зип  какво трябва да напиша Embarassed Embarassed Embarassed
Сега да ви честитя и аз пролетта  bouquet  bouquet  bouquetю
И ето какво направих набързо сутринта, като използвах новите фонове- снимката е сканирана и малко с лошо качество, но нямах време да я оправям, а и все още не ми е ясно точно как става.

Забравих да кажа- natalyna и на мен повече ми харесва втората Wink
luluto- твоята рамка, както винаги е изпълнена с настроение  bouquet
 микки- сигурна съм, че чичото ще бъде много приятно изненадан Hug
 teodorastamova-рамката ти е много нежна  bouquet

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 11:41 от ДИМИКА

# 342
най-накрая и аз да се включа...като гледам как със сутрешните кафенца правите такива красити...моите отлежават, отлежават.....
да не остана по-назад и аз пробвах точките, но не се получиха с различини цветове, за пътечка да не говорим....трябваше ръчно и не стана много истинско....

# 343
На мен точките ми се получиха,ама цветовете?Нещо май не разбрах как да ги направя различни цветове.Ако някой има търпение да обясни още веднъж,ще почерпим Laughing Wine Glass

# 344
teodorastamova- отваряш си настр. на четките- слагаш отметка на  колор динамик, после с десем бутон върху него и буташ всички плъзгачи на 100 ,или както си прецениш- после опитваш и експерементираш- поне аз така го правя- дано да съм ти била полезна. Сега много бързам, но дано да се е разбрало от обяснението ми- успех Hug

Общи условия

Активация на акаунт