ФОТОШОП-20

• 24 514
  • 486
  •   1
Отговори
# 315
Ако отваряш с Опера няма да се получи- аз със Опера не успях, но като го отворих с Интернрт Експлолера  стана Wink- не знам защо има разлика, но и с други сайтове ми се е получавало така- основно ползвам Опера, че е по- бързо, но ако нещо не стане прехвърлям на експлолера и се получава  Peace
Дамаянти- още веднъж- Б Л А Г О Д А Р Я   bouquet

# 316

ЗДравейте, знам как се свалят фонове и после как се процедира, но на въпросния сайт, като щракна с десен клавиш върху картинката, не ми излиза никаква възможност за запаметяване(само на линка всъщност).  Защо така, знае ли някой? newsm78
вероятно не ползваш Интернет Екплорер ,а Опера или Мозилла?

# 317
WILD_cat рамката много ми харесва- и аз отдавна се каня да направя една такава за нашето семейство, но не съм се наканила да сканирам старите снимки Wink

# 318
  • Czech Republic
ДИМИКА, Хипатия, благодаря ви за отговорите!  bouquet

Да с Опера съм, имам и Мозила, но Експлорер не, тъй като сме на Линукс. Значи фоновете остават за мен недостъпни... Sad

Момичета, рамките ви са една от друга по-хубави, а идеите ви - фантастични! Hug

# 319
malkata86 да не би да си взела гумата, а само да сменяш формата на четката- и затова да се получава така. Преди да си настроиш формата и цвета ,избери четката и опитай пак-дано да стане Peace
Дамаянти-много ти благодаря- мейла ми е vanya1909@abv.bg  bouquet Hug

Ами не е това проблема.Ей сега пробвах на розов фон с черен цвят четка.Значи ако щракам с четката направо върху фона на същия леар става все едно съм го изтрила с гумичка под формата на четката,а ако си направя нов леар отгоре върху този с фона и щракам на него нищо не става  newsm78

# 320
luluto и boomeranq, много много мерси за коментарите  Hug
Покрай великото преселение нямам много време за ФШ, но днес си откраднах малко. Ето резултата http://images14.snimka.bg/002459904-big.jpg

Чудя се какво му трябва още  newsm78

# 321
malkata86, наистина използваш гумата
избери 4-тата икона от дясната колонка с интрументи

Jes, много е идейна какво й липсва  newsm78, малко контраст според мен

тази вечер, бях решила да правя рамки, имам доста снимков материал, обаче много се разсеях с конкурса от съседната тема
все пак успях да направя нещо:

http://images.malena2004.multiply.com/image/4/photos/5/orig/413/ … 4%2BI5GSGvBBEyT8w

# 322
Здравеейте любими мои творци  Heart Eyes  Аре нещо за преди лягане - местих, дублирах, дрън, дрън и това излезе накрая. Нооо на мен ми създава настроение !!!

# 323
както и на мен Laughing Laughing Laughing

но горе, над снимката, оранцевата ленста с кръгчетата нещо е объркана newsm78

# 324
malkata86, наистина използваш гумата
избери 4-тата икона от дясната колонка с интрументи

Jes, много е идейна какво й липсва  newsm78, малко контраст според мен

тази вечер, бях решила да правя рамки, имам доста снимков материал, обаче много се разсеях с конкурса от съседната тема
все пак успях да направя нещо:

http://images.malena2004.multiply.com/image/4/photos/5/orig/413/ … 4%2BI5GSGvBBEyT8w

Малена благодаря ти   bouquet
Аз съм си щракала на History brush tool.Сега като ми каза четвъртата икона и като щракнах на моливчето се усетих каква глупост съм правила.  Blush

# 325
кошничката много сладичко! Само това пиле/мравояд ако е мъъъничко по-малко... Така сякаш те е хванало за ухото... и ми се набива яко в очи (малиии, новобранец акъл дава  Embarassed). Иначе и то/той е сладък и с невероятен поглед  hahaha

Malenna страхотни снимка, рамка и дете  Hug

# 326
.

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 10:25 от Мимката

# 327
Jes, наистина е много идейно! Браво!
Момичета, имам въпросче. Аз не правя първо рамката и после да слагам снимките, а си избирам фон, слагам например 2 снимки и после  елементите... но не мога да сложа нищо върху втората снимка, все под нея минават. Има ли начин аз да избирам кога даден елемент да е над или под снимката?
Ето и мойто творенийце от снощи - http://good-times.webshots.com/photo/2471532750100731330BUukoD

# 328
  • Czech Republic
Ted_cat, отиди в панела със слоеве и просто със задържане левия клавиш на  мишката можеш да движиш различните слоеве според желанието си. Simple Smile

Момичета, иамам дилема - коя рамка ви харесва повече(ако въобще ви харесва Rolling Eyes)? Аз не мога да реша. коя да изтрия и коя да оставя. newsm78

# 329
  • София
Наталина и двете ми харесват  Mr. Green
Тед-Кат, просто разместваш слоевете и слагаш този който искаш от горе  Hug (наталина е обяснила вече  Embarassed )
А за моите рамки от вчера никой нищо не каза  Sad - толкова ли са зле  newsm78

Искам да помоля някой да обясни, как си правите цветята  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт