ФОТОШОП-20

• 24 524
  • 486
  •   1
Отговори
# 300

с десен бутон върху фона и Save background as
после ги отваряш в шопа и даваш Edit-Deffine Patterne, а когато ще ги използваш Edit-Fill

микки,

# 301
  • София

после ги отваряш в шопа и даваш Edit-Deffine Patterne, а когато ще ги използваш Edit-Fil

Какво всъщност трябва да се случи, защото като дам edit - Fill  и се оцветява в цвят който е избран във foregraund color  Rolling Eyes А и са много малки  newsm78

# 302
Ето нещо от мен с една от любимите ми снимки на Алекс.Малко е изсмукано от пръсти,ама нищо друго не ми се получи.
sage,тайно пробвам да направя нещо в твоя стил,че съм влюбена в него,но не знам дали ще се реша да го пусна тук Embarassed

# 303
както е обяснила микки отваряш файла на фона ,който искаш да използваш и даваш Edit-Deffine Patterne.
Това вероятно значи ,че го запаметява в палетата ти с патерни.
После отваряш файла върху който ще приложиш този патерн. В случая при мен е нов докумен с бял background  и даваш
edit - Fill
Това се получава

Избираш си твоя патерн.
Малко не се вижда така ,че запомни името му. При приближаване на стрелката с мишката то с е появявя.
Избираш го,даваш ОК и чакаш малко

И това е крайният резултат

микки пак много и благодаря:)

# 304
Това обяснение за фона беше супер! Мерси и аз! Веднага го пробвах! И цвят прибавих малко и стана прекрасно!
Страхотни сте!  bouquet

# 305
И на мен ми беше много полезно обяснението за фоновете Hug
Благодаря много и за феичките  bouquet
А сега да ви попитам- направих си една серийка от снимки, които се сменят през една секунда и исках да си ги сложа в подписа, но не ми се получава- някой знае ли как да ги сложа- в .gif формат са?
Дамаянти Wink, на първата ти рамка тези кръгове четки ли са?И ако са може ли да ми кажеш от къде са? Виждала съм ги и в други рамки и много ми харесват

# 306
Лелееййй, малко човек да остане без интернетче и какво става после ? Очите ей така    Shocked Heart Eyes.. невероятни красоти сте сътворили  smile3501
Просто съм влюбена в стила ти Сейдж  Heart Eyes
Много, ама много благодаря за феичките!
Създадохте ми работа сега- щерките ще се изпобият коя да изтипосам с някоя от тях  Mr. Green
Аз цяяяла сутрин се мъчих над едно нйещо... озори ме бая. И текст не можах да му измисля и го зарязах накрая  Crossing Arms.
Показвам все пак, а ако някой има идея как да стане по-добре- да шфирка Praynig
Ето:

# 307
Хипатия благодаря ти за обяснението за фона    bouquet
Имам и още един въпрос-някои знае ли защо когато искам да използвам четка избирам четка и черен цвят например и когато искам да използвам четките на нов слой не става,трябва да я използвам върху слой,на който имам някакви елементи,а и елемента,който искам да направя не е с цвета,който съм избрала,а се получава все едно съм изтрила с гума под формата на четка.Явно нещо съм натиснала,защото преди не ми се получаваше така   newsm78

# 308
  • София
Хипатия, много ти БЛАГОДАРЯ за обяснението  Hug   Heart Eyes

ДИМИКА, това е готов елемент  Hug Ако искаш ще ти го изпратя - само дай мейл!

Момичета, приключи гласуването на публиката в конкурса.
Сега очаквам ЖУРИТО да се произнесе  Hug

# 309
malkata86 да не би да си взела гумата, а само да сменяш формата на четката- и затова да се получава така. Преди да си настроиш формата и цвета ,избери четката и опитай пак-дано да стане Peace
Дамаянти-много ти благодаря- мейла ми е vanya1909@abv.bg  bouquet Hug

# 310
Малката, Димика вече ти е отговорила. не виждам от какво друго  може да е....
Ей това мъчих досега... Кажете - как е?

# 311
  • София
Дамаянти-много ти благодаря- мейла ми е vanya1909@abv.bg  bouquet Hug
Имаш поща  Peace

WILD_cat , дай малко контраст на фона, за да изпъкнат снимките (според мен де  EmbarassedPeace

# 312
Мисля, че това ще е в помощ на всички!!!
Намерих в един руски форум голямо разнообразие от четки.
Ето тук : http://imagination-forum.com/viewtopic.php?t=17
Разгледайте и самият форум, има много интересни уроци.

# 313
  • Czech Republic

после ги отваряш в шопа и даваш Edit-Deffine Patterne, а когато ще ги използваш Edit-Fill

микки,

ЗДравейте, знам как се свалят фонове и после как се процедира, но на въпросния сайт, като щракна с десен клавиш върху картинката, не ми излиза никаква възможност за запаметяване(само на линка всъщност).  Защо така, знае ли някой? newsm78

# 314
  • София
Ами при мен е ок, като щракна на някоя от тесктурите си имам сейф беграунд ас, не знам защо при теб не става  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт