ФОТОШОП-20

• 24 306
  • 486
  •   1
Отговори
# 405
Ето още няколко идеи, които могат даже и по - добре да се направят с четки:

# 406
  • София-там нейде в западната част
четох четох и ви изчетох  Joy благодаря за уроците на малена и май наистина ще е добре да ги записваме на първа страница щото се търсят - като маските на нелиса няколоко пъти се пита за тях
да се разпиша и аз в темата подарък за една приятелка - съфорумка по късните доби вчера творена...
 и това спомних си че Ема има такава снимка правена преди време от една рамка на Малена побликувана в тази тема и реших да я оползотворя stoke-то/ефекта със синьото/ към надписа много ми хареса и го краднах  Embarassed признавам си всичко без бой ... май е това  Laughing като се приспим ще изпробвам и аз новите идей

# 407
  • на село
Леле момичета колко красоти сте сътворили, а аз нестига, че нямам никакво време за рамки, а нямам и материал, не съм правила снимки скоро.
Че и гласуването в конкурса пропуснах, е поне се включих, нищо че не съм се класирала  Mr. Green, но поне си изпълнявам поръчките за рамките.

Малена много хубави уроци и доста полезни, особено за фоновете, цветя и аз си режа понякога, но по друг начин,  май по мързеливата, използвам елементи от Custom Shapes, че съм се запасила с доста  Blush.
Отивам да чета назад.

# 408
  • София
по мързеливата, използвам елементи от Custom Shapes, че съм се запасила със доста  Blush.

Я сподели и мързеливия начин  Mr. Green

# 409
не рисуваш цветята, а използваш shapes, където векторно има разлини фигурки, грубо казано

# 410
Ето още един нещастен опит за създаване на нещо нежно...
Мързеливият начин е следният (поне аз така го правя де....) . Избираш си фон, после си избираш фигурка от Custom Shapes и си я драсваш на фона. След това вземаш пен туула и с десен бутон цъкваш нейде в очертанието на драснатата шейп > даваш Make selection. После е лесно - Layer>new>leyer via copy. Ето ти го драснатото нещо изрязано от фона. Е, За да го видиш скриваш фона който си използвала. И после на това клъцнато можеш да променяш каквото се сетиш. Наслагваш няколко такива клъцнати и ето ти го новото нещо Hug

ама как го обясних и ааазззз ooooh!

Кажете, какво мислите за това:

# 411
  • на село
по мързеливата, използвам елементи от Custom Shapes, че съм се запасила със доста  Blush.

Я сподели и мързеливия начин  Mr. Green

Ами то май разликата е само, че не ги рисувам, а използвам готови /затова мързеливо/ цветя от Shapes иначе принципа е същият :
-Вземаш някакъв фон
-Правиш цвете  или какъвто искаш елемен от Shapes върху фона
- Докато си върху Layer-а на елемента с Ctrl го маркираш, после изключваш неговия Layer
- Даваш Select - Invers
- Отиваш върху лаера с фона и DEL
- CTRL + D за махане на селекциите и остава цвете оцветено като фона
- И после по същия начин Shadow  Bevel and Emboss или каквото решите

Дано стана ясно, но утре ако имам време ще направя нещо нагледно.
Сега ще чета за точките на  luluto   bouquet.

Аз докато се обясня, Wild cat ме е изпреварила Simple Smile

# 412
Malenna, сърдечно ти благодаря че сподели с нас как правиш прекрасните цветя от рамките си. Ето моя скромен опит за "цветна" рамка.

# 413
прекрасна е - много ми харесва

# 414
SheDevil, уникална е!

# 415
Ехее, благодаря ви момичета!   bouquet Качеството на снимката естествено е лошо, но какво да се прави, само въздишам по хубавите фотоапарати...  Sad Особено като видя аватара на luluto всеки път се сещам за моята малка Practica...

# 416
  • Варна, а по празниците в Ямбол
диво котенце, не може ли дечицата да се виждат малкоо повече, дупката малка ми се чини??? newsm 7 Аз задължително бих разкарала микровълновата.. Иначе рамката е добре!!

# 417
диво котенце, не може ли дечицата да се виждат малкоо повече, дупката малка ми се чини??? newsm 7 Аз задължително бих разкарала микровълновата.. Иначе рамката е добре!!
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Колко се дзверих ако знаеш докато я видя тая микровълнова ooooh!. Ама ти си окото рентген направо Peace
Ще я махна ест. - не ми е направила впечатление милата, нали си ми е втора дружка, всеки ден я гледам та ми е станала част от кръгозора Crazy

# 418
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Колко се дзверих ако знаеш докато я видя тая микровълнова ooooh!. Ама ти си окото рентген направо Peace
Ще я махна ест. - не ми е направила впечатление милата, нали си ми е втора дружка, всеки ден я гледам та ми е станала част от кръгозора Crazy

Ще ме умориш..... Joy Joy Joy А пък аз първо това видях!!! Аз незнам защо винаги гледам какво се вижда на заден план и после оглеждам всичко останало!!

# 419
Нещо последно от мен,преди да си легна.Първата е опита ми от днес с точките,преди да зацепя как става номера с различните цветове Laughing

Все повече ме дразни това бг фото как размазва снимките,ама не съм се наканила да се регистрирам другаде.
Лека нощ!!!

Общи условия

Активация на акаунт