ФОТОШОП-20

• 24 329
  • 486
  •   1
Отговори
# 390
Malenna Благодаря за уроците и фоновете!   bouquet
diddi Много е хубава рамката!

# 391
Диди, страхотно ме кефиииии -БРАВО   bouquet
А аз малко да ви развеселя  Mr. Green ЦЪК
Joy Joy Joy
Malenna прекрасни са Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 392
Сега най- лесно би било да езтегля Прекрасните фонове на Малена, обаче мен почна яко да ме гризе научно-изследователската страст и подозирам, че в следващите дни основно с това  ще се занимавам Embarassed Embarassed Embarassed

Малена, сподели моля те, как примерно си направила ето тези неща:

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 393
Ето нещо измъчено от мен, цял ден го почвам и зарязвам...

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 18:06 от KaРмeНчеТо

# 394
КаРмеНчеТо екстра е,само ако оправиш оградката отдолу да е в цвета не пейката и да махнеш от нея едни тревички се виждат или да добавиш още.

# 395
  • София
Как измъчени рамки бе хора  ooooh! - вие виждате ли какво сте направили  Grinning красоти.
Карменчето, Петя47 вече те е посъветвала  Hug

А вие дето ме прекръщавате "Индийски приказки" не сте ли чели като малки   Mr. Green Ето това е Дамаянти

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 18:08 от Дамаянти

# 396
Ето това

си мисля,че е правено от онзи завъртяният елемент от предишния конкурс. Трислон го беше използвала по подобен начин(но в по-малко количество) във фона на пролетната си рамка

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 19:00 от petia47

# 397
Хайде, кажете къде да го търся това ЦС3, в гугъл намерих само коментари за това чудо по фото форумите. И то част от Фотошопа ли е или отделна програма.... Или ще е най- добре да си викна някой да ми качи ФШ8 пиратска ?

# 398
luluto, не съм ги правила аз
заблудила съм ви

но сега ме амицира да направя нещо подобно

ще се пробвам

# 399
Ох значи амбициозните станахме двечки Mr. Green Аз пробвах нещо, но не ми остана време да го довърша- ще трябва да водя щерката на кънки Rolling Eyes  Май ще остане за събота и неделя Sad Ще поразровя и за подобни четки newsm78

# 400
сигурно си тръгнала
но ето без да се старая направих това набързо

# 401
Още не съм Grinning Сподели как го направи Praynig Вълнуват ме следите, като от зацапане (оф с тия моите обяснения Embarassed)

# 402
# 403
доста е нескопосано, но ако се постарая още половин час ще е по-добре

малко са рахвърлени линиите
та.
обяснявам
1. правя фона
2. отгоре, с четка, която наподобява марля като текстура рисувам линии на произволни места с по-тъмен цвят
3. линиите ги правя с кръгла четка, като сменам отвреме на време дебелината и цвета
4. под слоя с линиите вземам по-дебела четка , в по-тъмната кафява гама/говоря за конкр. случай/ и запълвам тук-таме между линиите
5. вземам пак четката, която е като марля намялявам размерът й наполовина и слагам нов слой, най-отгоре и рисувам върху линиите пак произволно, след това давам прозрачност на слоя 30-40%макс.

ами това е

# 404
Диво коте- аз ги виждам 2 куклите на мрачната ти рамка  Laughing Laughing

Две де, две. Ама сега се чудя защо не съм направила по-сини очите на живата newsm78 Те си бяха по-сини ама като оправях снимката чезнаха нейде....
То хубаво две, ама никой не каза как да я дооправя....

Общи условия

Активация на акаунт