ФОТОШОП-20

• 24 335
  • 486
  •   1
Отговори
# 375
Ма- ле- на! Ма- ле- на!
дааа, свалям шапка как не ти омръзва да ни учиш!
чакам следващите уроци аз- как да замажа грешка, като вече съм запаметила в jpg формат? newsm78 много ме е яд на себе си... да спестя от място на компа... моята класна казваше- икономията е майка на мизерията

# 376
boomerang, дай да видим грешката, може би ще може да се измисли нещо Grinning

eто едно просто цветенце, ще направя такива уроци и за останалите видове
но първо ще използвам да вляза в банята, докато Малена спи....
http://images.malena2004.multiply.com/image/4/photos/246/orig/10 … gN74yagKWAECoOUEQ

Лу, ще ти кача тези фонове, те са една серия

Хиляди благоласности и за урока и за фоновете  bouquet

# 377
номер 34 е... бях я пускала за одобрение преди конкурса, и се опитах да оправя сянка и крачета. мисля, че стана. само че съм качила първият вариант- може и да не съм сейвнала промените, де да знам... и сега имам само това, което е и в конкурса. и на мен не ме харесва... досега въртях един нарцис да го шляпна пред пилето, ама не е това, което трябва... освен да се хвана да я правя наново....
ето линк
http://good-times.webshots.com/photo/2193519100099772635wYCmwU

# 378
ehhhhhhhhhhhhhhh, какви стеее
как само ме зареждата и стимулирате
ето и другия вариант, мисля че има още 3-4 от които вече могат да изязат мноого вариации, разчитам на вас

чудя се   тези от Multily ще ми спрат кранчето  Joy Joy Joy Joy

http://images.malena2004.multiply.com/image/4/photos/246/orig/11 … ZvwAS2UyJucaZ0Lhw

# 379
# 380
Страхотни са,Малена!И аз правя нещо подобно,но все ми се струва,че не ги съчетавам много добре Confused

# 381
  • София
Malenna,  bouquet  и от мен за и за уроците и за вниманието и за времето, които ни даваш Simple Smile
Само имам един въпрос - за резолюцията не ми е много ясно,защо е 72, ако е друга как ще стане?  newsm78

# 382
Здравейте!
Гледам пак невероятни красоти сложени.
Просто от ден на ден все по-хубави и по-хубави неща Hug
На мен ми е доста криво днес, едни ядове из къщи едно нещо... Седнах уж да си разтуша душицата с нещо свежо, а то взе, че мрачно стана пак Sad. Цопвам го въпреки всичко пък току виж някой ми помогнал да го доизкусуря Blush. Предните ги оправих, но не съм ги поствала, че ги събирам като материал за нещо като албумче... Накрая, в готов вид ще ви ги покажа. Благодаря на всички за идеите  bouquet
Ето го мрачното ми нйещо: 
П.П - Сега видях, че таз ми версия е без дата....

# 383
Malenna,  bouquet  и от мен за и за уроците и за вниманието и за времето, които ни даваш Simple Smile
Само имам един въпрос - за резолюцията не ми е много ясно,защо е 72, ако е друга как ще стане?  newsm78

смятам, че това са добри параметри, като се има предвид, че създавам елемент, които е за рамките и
няма нужда да е по-голям, аз лично винаги, когато го вкарам в рамката пак го намалям

а и толкова много неща има в ком, че реших да не го товаря допълнително
затова препоръчах този размер и тази резол.

# 384
  • София
Направих си папка с уроците на Малена   Laughing  О-ЩЕ, О-ЩЕ, О-ЩЕ  Hug  bouquet
Най после преброих и отчетох.На всички участници ЧЕСТИТООООООО     bouquet
Днес не ми остана време за ФШ , но здраве да е - довечера  Hug

# 385
  • Gabrowo->Sofia
След хубавите уроци за правене на цветя е редно да се отчета с моето упражнение по тях

# 386
  • София
Диди, страхотно ме кефиииии -БРАВО   bouquet
А аз малко да ви развеселя  Mr. Green ЦЪК

# 387
Диво коте- аз ги виждам 2 куклите на мрачната ти рамка  Laughing Laughing
за Дамаянти - много се смях, аз не бих седнала на такова нещо...
за протокола да споделя, че чак днес установих, че ДамАянти има две А - досега бях убедена, че е Дамянти    Embarassed Embarassed

# 388
Диво коте- аз ги виждам 2 куклите на мрачната ти рамка  Laughing Laughing
за Дамаянти - много се смях, аз не бих седнала на такова нещо...
за протокола да споделя, че чак днес установих, че ДамАянти има две А - досега бях убедена, че е Дамянти    Embarassed Embarassed

както и аз  Embarassed Embarassed Embarassed

ето малко фонове, по-лесно ще ми е ,ако ме напътствате, от кои рамки да ви предоставя фоновете, иначе е абсурд да качвам сега всичко което иммам

http://malena2004.multiply.com/photos/album/259

# 389
След хубавите уроци за правене на цветя е редно да се отчета с моето упражнение по тях

пропуснах да те поздравя за рамката Peace

Общи условия

Активация на акаунт