ФОТОШОП-20

• 24 338
  • 486
  •   1
Отговори
# 360
 Innocent sorry ,аз съм на нещо като диета и само такива неща са ми в главата.Недей,че и аз отивам Laughing

# 361
  • София
бебето ползвам като донор за рамките ми  Joy
Joy Joy Joy

Честно да ви кажа гледам нещата ви и ахкам.Засилвам се уж натрупала много идеи и веднага отварям фотошопа.После се дзверя като коза на афиш и все ми се струва малка колекцията ми от елементи, фонове, текстури и картинки.Мъжът ми се  е видял в чудо с мен - вече имам 1 ГБ РАМ  Rolling Eyes , смени и процесора зарад моя фотошоп  Laughing Mr. Green
Ей, искам да ви БЛАГОДАРЯ, че сте така ЗАРАЗНИ   bouquet

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 14:20 от Дамаянти

# 362
ами няки си ги правя аз
други ги тегля, то си личи кои са телгени, но последните месеци нищо не съм теглила

да не се повтаря

започнах да правя заба данни а уроците, които си даваме в темите, защото всеки нов който се вкл. да може да ги види не да серови из темите

позволих си да оформя и твоя урок - http://images.malena2004.multiply.com/image/4/photos/246/orig/9/ … xgFyLzBbM9DD9TCpw
 Hug

аз го правя, по-малко по кратък начин, но и ткак става, особено за неправилни форми и елипси

ако някои фонове ти харесват - предоставям материал веднага

Голямо браво!!!!!!!!! Страхотна идея Hug

Бих се възползвала от предложението за фоновете Mr. Green
А може ли в тази връзка да попитам на последната рамка тъмно зеленото как точно го направи Embarassed

кошничката, хилих се на глас Joy

# 363
Malenna, мерси за пояснението, в дясно наистина има едни настройки, само 3 са и не става така, както при вас. Ще си търся 8-мата версия май...  Макар че най ме е яд за текста, че не може да става по криви линии   Crossing Arms

# 364
Ted_cat , а защо просто не си свалиш ЦС2 или ЦС3 Mr. Green

# 365
  • София
И аз това се чудя - кво се мъчи на стари версии  Mr. Green  Laughing

# 366
И аз това се чудя - кво се мъчи на стари версии  Mr. Green  Laughing

Абе лесно ти е на теб с 1ГБ РАМ Joy

# 367
Ееее, ми  дайте линк, да си ги сваля и аз ще изтипосам няколко торти да почерпя  Joy

И аз съм с 1GB RAM ,1.87GHz - предполагам, че ще върви и новата версия.

# 368
В София е слънчево, но ужасно духа Sad( Провали ми се разходката Sad( и се върнах без снимков материал Sad(((

Пост-вам една осакатена на Джуниър Simple Smile), от графа "писна ми, не ми се занимава" Simple Smile)

# 369
 Joy Joy Joyголям смях последната страница....
започнах да правя заба данни а уроците, които си даваме в темите, защото всеки нов който се вкл. да може да ги види не да серови из темите
позволих си да оформя и твоя урок - http://images.malena2004.multiply.com/image/4/photos/246/orig/9/ … xgFyLzBbM9DD9TCpw
 Hug
страшна си!!!  bouquet
sage нямям думи за осакатената Heart Eyes

# 370
Ееее, ми  дайте линк, да си ги сваля и аз ще изтипосам няколко торти да почерпя  Joy

И аз съм с 1GB RAM ,1.87GHz - предполагам, че ще върви и новата версия.
Не ще върви, ами направо ще лети и ще пее Laughing

sage , много приятно си я "асакатила" Hug

# 371
eто едно просто цветенце, ще направя такива уроци и за останалите видове
но първо ще използвам да вляза в банята, докато Малена спи....
http://images.malena2004.multiply.com/image/4/photos/246/orig/10 … gN74yagKWAECoOUEQ

Лу, ще ти кача тези фонове, те са една серия

sage, интересна, индивидуална и перфектна, както винаги  Hug
ама много ни се изплъзваш напоследък

# 372
  • София
Малена - супер е обяснено.Ще го пробвам още сега  Hug    bouquet

# 373
  • Карлово
Малена,   bouquet за уроците. Отдавна си мислех, че трябва да се направи нещо подобно, защото много неща така отват в забвение и ако ми потрябва нещо пада едно лудо търсене.
Какви са тез вкусотии, имайте милост, някои са на диета Tired
Димика, ще погледна и ще ти пиша на ЛС

# 374
Malenna - най-добрата! Веднага започвам практическо обучение по последния урок  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт