ФОТОШОП-20

• 24 503
  • 486
  •   1
Отговори
# 345
ха-ха fun lovin , голям симпатяга син ти с  тези розови ботуши.  Grinning

Не мога да видя половината ви рамки ....довечера може да е по-добре нета ми .

# 346
teodorastamova- отваряш си настр. на четките- слагаш отметка на  колор динамик, после с десем бутон върху него и буташ всички плъзгачи на 100 ,или както си прецениш- после опитваш и експерементираш- поне аз така го правя- дано да съм ти била полезна. Сега много бързам, но дано да се е разбрало от обяснението ми- успех Hug
ураааааааааааааааааааа!албанският реотан загря!!!! Joy Joy Joy
стана работата - то трябва и да се мисли малко! : Laughing
ДИМИКА , ето почерпката:

ха-ха fun lovin , голям симпатяга син ти с  тези розови ботуши.  Grinning
Joyнаследство са му от майка му Wink
бабата ги изкопа от някакъв шкаф и той така се влюби в тях, че само дето не е спал с тях Joy

# 347
ох, нещо се изнервих в съседната тема, и нямам нерви да чета тук, Sad

това го направих сутринта, но не остана ред да го пусна

http://images.malena2004.multiply.com/image/4/photos/5/orig/414/ … cE06dvjk8eOgIAYoA

# 348
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Айде не се нерви, че и аз се изнервих, а и това сиво време днес във Варна съвсем убива всичко розово в мен!!!!  пъти почвах да пиша коментари и все се отказвам!!!

НЕ мога да разбера след като всеки ден гледаме рамки на Биляна, кога точно в кой момент Малена порасна. Снощи между в дрегото я сънувах и теб разбира се без да ви познавам.. но това е друга тема!!
Рамката както винаги много хубава, въпреки че е в различни от познатите цветове, в които твориш!!!
  Hug

# 349
Това за точките... за 6-та версия не важи ли? Защото гледах, търсих, но няма Колор динамик никъде  Tired

# 350
 Ted_cat, аз не мога да ти отговоря
възможно е да няма, но ако трябва да търсиш е в настройките на четките горе в дясно

# 351
Хе и аз загрях най-накрая.Проблема ми беше ,че не можех да открия колор динамик.
Черпя и аз

# 352
Взимам си бележка за големината на жувотното от последната ми рамка. Незам защо, но на мен си ми изглежда нормално, но явно имам проблем с размерите  Shocked
кошничката много сладичко! Само това пиле/мравояд ако е мъъъничко по-малко... Така сякаш те е хванало за ухото...
тОва не съм аз, а майката на бебето, която е жена на брата на гаджето ми - не мога да кажа каква точно ми се води. Аз дете нямам още ....
Malenna, Luluto, Fun lovin - страааааашмни рамки. Само последната на fun lovin нещо много ми се сливат снимките и самата рамка. Може би е от многото оранжево. Но иначе самата рамка е много готина

# 353
Момичета много красиви неща  bouquet

Malenna  как ги направи така крайщата на снимките. Едни такива леко избледнели.

Аз нещо съм без вдъхновение а и без време де ( правя опит да си напиша дипломната работа та да взема юни да я защитя и да приключа най-накрая. Ама с дребното хич не ми се получават нещата. Извинявайте за отклонението.)

Ето нещо доста странно и измъчено:

# 354
еххххххххххххх
сега разгледах предната страница, големи красоти, толкова сте добри вече, не знам докъде ще стигнем
 Hug Hug Hug Hug Hug

larado. от Blending Options, има Inner Glow

Дамаянти, след малко ще ти пусна step by step за цветата

# 355
Малена, от доста време се каня да те питам ти ли си правиш фоновете за рамките на малена или ги теглиш готови от някъде Embarassed Embarassed Embarassed

# 356
Взимам си бележка за големината на жувотното от последната ми рамка. Незам защо, но на мен си ми изглежда нормално, но явно имам проблем с размерите  Shocked
страшно ми харесва Heart Eyes
стилът ти е невероятен  bouquet
тОва не съм аз, а майката на бебето, която е жена на брата на гаджето ми - не мога да кажа каква точно ми се води. Аз дете нямам още ....
Grinning....успя дя заблудиш!!! Laughing

# 357
ами няки си ги правя аз
други ги тегля, то си личи кои са телгени, но последните месеци нищо не съм теглила

да не се повтаря

започнах да правя заба данни а уроците, които си даваме в темите, защото всеки нов който се вкл. да може да ги види не да серови из темите

позволих си да оформя и твоя урок - http://images.malena2004.multiply.com/image/4/photos/246/orig/9/ … xgFyLzBbM9DD9TCpw
 Hug

аз го правя, по-малко по кратък начин, но и ткак става, особено за неправилни форми и елипси

ако някои фонове ти харесват - предоставям материал веднага

# 358
teodorastamova , fun lovin , как можахте тъй безкруполно да ги изтипосате тези шоколадови сладки....  Grinning Joy, отивам да ровя за нещо сладичко. 

# 359
Grinning....успя дя заблудиш!!! Laughing
да беее, а бебето ползвам като донор за рамките ми  Joy
Malenna до къде ще стигнем ? До някоя изложба накрая, помни ми думата. А идеята ти за архив с уроците е перфектна. И само между другото - веднъж и в София да е по - хубаво от Варна. Тук е слънчево   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт