⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 400
  • 737
  •   1
Отговори
# 345

Домко. На втория етаж има един стелаж с такива, хубави, дебели памучни подложки. В най-различни цветове са и размери.

Да се допълня, защото видях, че сме писали с Реге. В Икея също има, но не са памучни. Имам и от двата магазина, но тези в Домко са по-хубави, за мен.

Интересно от Икеа съм купувала памучни. Дори имам купени още като нямаше в бг и ходехме до Румъния. И са живи и до сега. На дъщеря ми купувах преди 3-4 г. Но както казах само едноцветни.

# 346
  • In transit
Ре_ге, права си, сега погледах в сайта, пише, че са памучни, моите, които имам икейски вкъщи не са памучни. Стоят едни лъскави. Купувани са преди 3-4 години.
Тези, за които говоря в Домко са 1:1, като икейските отпреди 10+ години.

# 347
Карлсон, това май е продължение на вашия казус с учителката по немски или греша?
https://bnr.bg/varna/post/102130505/konflikt-v-gpche-ioan-ekzarh … 5UoSAzXPNK7QnQJHw

# 348
Някой виждал ли е такъв йогурт на тази марка? Обиколих Бурлекс,Ситимаркет и ЦБА в Чайка и Левски, но не ги намирам. Смятам да проверя и в Аспарухово/Белослав, но не вярвам и там да има.

# 349
Карлсон, това май е продължение на вашия казус с учителката по немски или греша?
https://bnr.bg/varna/post/102130505/konflikt-v-gpche-ioan-ekzarh … 5UoSAzXPNK7QnQJHw
Я виж ти.....Едната учителка от статията  преподаваше на сина ми.Страхотен човек!

# 350
  • Под Слънцето
Някой виждал ли е такъв йогурт на тази марка? Обиколих Бурлекс,Ситимаркет и ЦБА в Чайка и Левски, но не ги намирам. Смятам да проверя и в Аспарухово/Белослав, но не вярвам и там да има.

В Балев няма ли?

# 351
  • In transit

Отскоро Монарх започнаха да вкарват нови продукти с тяхната марка. Все повече неща с тази марка забелязвам в магазините. Тези млека са произведени от Sterzing-Vitipeno, а те са ми любими. Heart Eyes Ако ги видя някъде, ще споделя. Моля те и ти, ако ги намериш някъде, да кажеш. Hug

Скрит текст:
Въпреки, че в някои магазини пише, че са Монарх, но реално са оригиналните италиански млека на снимката.

# 352
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета, трябват ми арабски питки. Идеи? В Кауфланд са трудни за откриване.

# 353
  • In transit
В хладилните витрини ги държат, при рибните продукти.

# 354
  • Варна
Ивелина,вчера взех от Кауфланд Владиславово.В Булмаг също има.

# 355
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
В хладилните витрини ги държат, при рибните продукти.
Честно казано съм ги виждала до лаваша при хляба във Кауфланд Възраждане и Бриз. Знам, че са със малък срок и явно малко зареждат.

# 356

Отскоро Монарх започнаха да вкарват нови продукти с тяхната марка. Все повече неща с тази марка забелязвам в магазините. Тези млека са произведени от Sterzing-Vitipeno, а те са ми любими. Heart Eyes Ако ги видя някъде, ще споделя. Моля те и ти, ако ги намериш някъде, да кажеш. Hug

Скрит текст:
Въпреки, че в някои магазини пише, че са Монарх, но реално са оригиналните италиански млека на снимката.

Видях в онлайн магазина на Балев, че ги има италианските. Утре ще посетя Балев и ще кажа.

# 357
Препоръчайте къде са най-хубавите козунаци във Варна ( качество гоня) ☺️

# 358
Миналата година взехме няколко от различни места. Гуд джоб правят наистина вкусни и качествени козунаци, в Манджера също са хубави. Не ми харесват и не препоръчвам козунаците на Майстор Миро, никак добре не се получават и само цената им е космическа.

# 359
Две години купувам от една фурна под синия пазар, точно под чешмичката, в дясно. Име не зная, но е точно срещу месарския магазин Джуро.

Общи условия

Активация на акаунт