⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 246
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Търся стъклени купи с хубав капак за съхранение на храна-комплект или отделни с различна вместимост. Поръчах от Емаг, но дойдоха натрошени и сега търся физически магазин.

В икея. Хубава са им.

# 556
  • София
Търся стъклени купи с хубав капак за съхранение на храна-комплект или отделни с различна вместимост. Поръчах от Емаг, но дойдоха натрошени и сега търся физически магазин.
Провери и в КИК. До 19-ти април имат 50% на вече намалени артикули. Аз си купих точно такива купи, но не от Варна. В различните им магазини наличността е различна, затова не е много сигурно какво ще има. Икея е добро предложение.

# 557
Къде има разнообразие на хавлиени кърпи с бродерия? За подарък са.

# 558
  • Варна
Здравейте, имам въпрос към тези, които ще са гости на абитуриентски на близки деца. Търся по-специални картички, нещо по-персонализирано, може и с поръчка. Също към какъв тип подаръци сте се ориентирали? Все пари ли?

# 559
  • Варна
Определено пари. В някаква картичка.

# 560
  • ВАРНА
В Росини също има стъклени купи различни размери.

# 561
Определено пари, много ще им трябват на младежите.В цветарския Джунглата има страхотни картички за всеки повод.

# 562
  • In transit
Светли, вместо картичка, може да вземеш някоя интересна книга, да напишеш пожеланието вътре и да сложиш плик с пари. Ние така направихме, а после младежът каза, че много му е харесала книгата.

# 563
Здравейте, имам въпрос към тези, които ще са гости на абитуриентски на близки деца. Търся по-специални картички, нещо по-персонализирано, може и с поръчка. Също към какъв тип подаръци сте се ориентирали? Все пари ли?

Вижте giftcard.eu имат офис и в гранд мол.

# 564
Скоро не съм била на абитуриент, преди години купувах златни кюлчета или монети, но много им се вдигна цената.
В Тексим банк имаше разнообразие, Тавекс, ЦКБ и Първа инвестиционна. Може и онлайн.

# 565
Пари съм подарявала със закачлив подарък. Правих абитуриенска шапка от кръгла кутия. С маркер изписвах името и датата и вътре парите.

На момиче купих направо портфейл и вътре сложих парички и детелина за късмет.

# 566
На мен, като завършвах преди много години, ми подариха бижута. Аз не нося бижута, но това е нещо, което ще остане за спомен. Пари биха ми били повече от полза по него време. Ако детето е добре подсигурено, инвестиционно кюлче или монета хем остава за спомен, хем е ликвидно.

# 567
  • Варна
Благодаря, бях се спряла и аз на монета, ама с днешната цена... Това с портфейла е детелината много ми хареса Simple Smile сега ще мисля и мъжки вариант.

# 568
Благодаря, бях се спряла и аз на монета, ама с днешната цена... Това с портфейла е детелината много ми хареса Simple Smile сега ще мисля и мъжки вариант.
svetli и мъжки портмонета има стилни. Синът ми ползва портмоне. Купете детелина- магнит, с маркер напишете името и датата и ще остане спомен.
Миналата година на приятелите на сина бях приготвила торбички с шоколад-за сладък живот, шарени бонбони- за весели емоции и детелина. Много се впечатлиха.  Това за подарък в двора на училището, вместо букет.

# 569
  • Варна
Аз май ще купя монета. Близко ми е детето и си знам, че няма да ми е евтино. Не знам как вървят "тарифите" за сватби и абитуриентски сега, защото не съм ходила от много години, но бюджета ми ще трябва да поеме една златна монетка до 500 лв.

Общи условия

Активация на акаунт