⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 750
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,някой знае ли от къде мога да купя от тези прословути корейски топчета Гонги,синът ми е луднал по-тях,но има само в OLX ,а не ми се поръчват през интернет.

В корейския магазин на Чаталджа? Не съм влизала и нямам идея дали има и други неща освен храна, но за там се сещам.

# 91
Чл 54 не се подава вече, но въпреки всичко проверете след месец-два дали ви излиза по партидата и ако е платен данъка за годината дали не са ви го сложили и на вас двойно.

# 92
Някой скоро слагал ли е интериорни врати? Мнения търся и за монтажът.
Пообиколих почти всички места,поне така си мисля 😀,но в общи линии все едно и също се предлага -турски плътни или с пчелна пита, полски, китайски с фолио, Граде, и фалцови врати  -бг Евростил.

# 93
Врати поръчвахме от Стефко Стил. Те си ги монтират. Доволни сме.

# 94
Нашите са от Максбилд, украйнски, плътни, не са с т.нар. пчелна пита. Доволни сме от вратите и монтажа, ще станат 4 години откакто са монтирани.

# 95
  • In transit
От 7 години сме със Стефко стил, доволни сме.

# 96
Моля споделете,  за химическо чистене на приемливи цени в района на Лятно кино Тракия, Центъра, Колхозен,  Чаталджа и в този периметър на пешеходно разстояние за почистване на палто естествен косъм, късо. И съответно цена, ако някой е давал скоро? Simple Smile

# 97
Аз ползвам услугите на химическо Пеликан на Феликс Каниц.

# 98
# 99
Моля споделете,  за химическо чистене на приемливи цени в района на Лятно кино Тракия, .... за почистване на палто естествен косъм, късо. Simple Smile

Ползвам Роса на Ангел Кънчев близо до ДеЖавюто
първоначално бях малко скептично настроена, някакво малко квартално, но понеже ми беше близо до работа почнах да го използвам, ми мн съм доволна. И за пране и за химическо нося. Но кожа с косъм не съм.
Не знам как са цените в сравнение с други места, то толкова се вдигнаха навсякъде.
Другото е на Палах - там кожени неща съм чистила, но не ти е в района.

# 100
Ние сложихме врати на Porta Doors. Използвахме техните монтажници и ни взеха по 80лв за монтаж на врата. Ние сме доволни,в предното ни жилище имахме същите врати. При Стефко трябваше да чакаме 2 месеца за вратите,а нямахме толкова време.

# 101
Откъде да си купя хубави пръжки/джумерки? Май беше коментирано преди време, но не съм си отбелязала.

# 102
Откъде да си купя хубави пръжки/джумерки? Май беше коментирано преди време, но не съм си отбелязала.
Когато работих в хранителен магазин на Биомес най- много се продаваха.
На варненска фирма бяха.  Може и други фирми да произвеждат, но аз все пак не съм във Варна.

# 103

Най-хубавите джумерки, които съм яла последните години са от магазин Транж, на ул. Тролейна 12( в района на затвора)

# 104
  • Под Слънцето
Аз си намерих едно семейство от ФБ  , фермери. Носят във Варна в четвъртък и неделя на 5-6 локации из града.
Давам тел. номер при поискване Wink И билки носят градински, домашни, и меса сушени.

Общи условия

Активация на акаунт