⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 409
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • In transit
От къде купувате  качествени вносни перилни препарати? Последно поръчвах от Емаг но предпочитам на място.
Писна ми с ,,гаражните,, изпълнения на Кауфланд и подобните
https://vnosnipreparati.com/ Коректни и бързи.

Да ви питам, знаете ли какво се случва с Карфур и Паркмарт? Затвориха магазина зад Спортна зала, така и не отвориха този на Морска гара, продават и магазина на Златните, в Интера. Днес ходих до Паркмарт, пълна скръб. Няма стока, едни постни рафтове, доста зле изглеждаше. От приятел, който ги зареждаше със стока преди време знам, че не плащали навреме. Но сега изглеждат, като пред затваряне. Confused

# 256
От къде купувате  качествени вносни перилни препарати? Последно поръчвах от Емаг но предпочитам на място.
Писна ми с ,,гаражните,, изпълнения на Кауфланд и подобните
Повече от 10 години не съм купувала перилен препарат от физически магазин.
Поръчвам или от ttmarket или от Кралица чистница.
Колко са вносни, само те си знаят, но все пак...

# 257
  • Варна
От турските магазини или от Турция купуваме перилни препарати и почистващи.

# 258
Аз също в последно време купувам само турски, доволна съм как изпират. Единствено миризмата ми е прекалено, силна, но бързо се отмирисват.

# 259
Прах от дм, омекотител турски.

# 260
  • Варна
Някой скоро да е ходил при д-р Наталия Щерева, УНГ в МЦ Санита? Казаха от регистратура, че не работела с часове, а на свободен прием от 8-12ч. Идваш и чакаш по реда си. Чудя се дали се чака много...

# 261
От къде купувате  качествени вносни перилни препарати?
От борн, но пазарувам от физическите им магазини

# 262
  • Варна
Последните години само от складовете с турски препарати пазарувам, имам си любими доказани с времето и съм доволна от качеството им.

# 263
Здравейте! Търся майстор който да ми изкара изход на канали за пералня, да пробие дупка в стена, зад мивката и шкафът към нея в банята. Имате ли хубави отзиви за някой?

# 264
Някой скоро да е ходил при д-р Наталия Щерева, УНГ в МЦ Санита? Казаха от регистратура, че не работела с часове, а на свободен прием от 8-12ч. Идваш и чакаш по реда си. Чудя се дали се чака много...
Миналата година два пъти през януари ходих. Никак не се чака, но аз отидох рано и на два пъти имаше по един човек преди мен.Отидох рано, за да отида после на работа. Много съм доволна от отношение, разяснения и терапия.

И нов въпрос от менОткъде да се купят дрехи, устойчиви на огън, стружки и подобни.
Синът ми има няколко седмици практика(веднъж седмично) в леярна, първи курс в ТУ е. Искат им "специални" дрехи. Проверих е в спец магазини за облекло срещу полиграфията, в магазин за заварчици, в магазин ВУ и нищо. Къде и какво да търся(временно ми трябва, за 1 семестър)

# 265
  • Под Слънцето
Има производител в Бургас на такива облекла. На бившия мъж съм купувала.. Но беше преди 7-8 год.
За това му трябват  такива с обработена кожа против запалване/ изгаряне на дрехата.
Вземи му една леярска престилка и ше мине семестъра. Колко да е практиката?

От тук пазарих. 
https://vvmstore.com/rabotno-obleklo/oblekla-za-zavarchici-leari

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 19:48 от TopsyG

# 266
Не знам какъв е този срещу полиграфията. В магазини за работно облекло не става ли? На прима виста се сещам за Бултекс 99, но май има и други. Може да им звъннете да ги питате, имат и магазин. В сайта им също има линк към онлайн магазин, там има категория "за заварчици" и има разни неща, ако такъв тип наистина вършат работа.

https://bultex99.com/
Онлайн магазинът, към който препращат:
https://stenso.net/27-obleklo-za-zavarchici

# 267
ММ работи в такъв цех.  Стружки, заварки,  рязане на метални тръби и ламарина. Дрехите им не са нещо особено,  само обувките са с метални бомбета на пръстите. Ако изтърват желязо да нямат счупен пръст.

# 268
От турските магазини или от Турция купуваме перилни препарати и почистващи.
Последните почти 8години винаги си купувах от Одрин или Истанбул но последно време не съм доволна. Сигурно сега ,като ходя април месец все пак ще си взема но.....

# 269
Ако може тук да задам 1 въпрос за лекар. Трябва ми уролог идните 1-2 дни + ако може да работи с Булстрад. С тези 2 условия в Супердок имаше само в клиника Нова и засега запазих при д-р Станимиров. Минус ми е, че според графика е там само веднъж седмично петък следобед, малко неудобно за проследяване след това. Нямам и отзиви за д-ра. Мнения?

Знаете ли друго място от големите клиники /Младост, Санита/ или ДКЦ-тата, където има шанс да мина преглед утре? Някой, който приема без часове с изчакване? Иначе ще прозвънявам утре, но съм песимист за успешното свързване с всички...

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт