⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 381
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Най-хубавите козунаци, които съм яла някога особено с мармалад, ги купувам от Галата. Има една фурна точно до спирката и тотото. Изключително качество, траен и обемен. Изобщо не се пести от мармалада, шоколада или с каквото го вземете там. Всяка седмица купувам поне по 4-5 козунака, защото вкъщи ги изяждат доста бързо. Тази година пак там ще ходя да купувам. 😊

# 361
Светкавица, намери ли подложки? Питам, защото аз от години търся и все на калпави попадам, последните от Икеа и Айко. При изпиране така се намачакват, че ко не ги изгладиш (дори тогава не съм сигурна дали ще стане), се смаляват с 1/3 от размера си и са целите смачкани, просто грозна история. Не помня колко дълго време търся вече и ми омръзна.
Последните читави, които имам ( и те горките вече се предават) съм купувала от МОЛ Двете кули (смятайте кога беше МОЛ това нещо), долу в подземен етаж имаше магазин за домашни потреби, сервизи за хранене...не му помня името и дали съществува някъде другаде, но много хубави неща имам купувани от там.

# 362
Идвам да кажа, че се върнах преди малко от магазин Балев. Там също няма такива йогурти за съжаление. Продължавам търсенето..

# 363
Миналата година  бях поръчала на една дама да ми направи покривки.
А тя изработва всякакви домашни текстили.
Много съм доволна.
Ако искате погледнете какво предлага.
Ето тези покривки ми направи,
Скрит текст:

Има ли някъде в града подобни чехли, които да не са на цени над 50 лв?

# 364
Светкавица, намери ли подложки? Питам, защото аз от години търся и все на калпави попадам, последните от Икеа и Айко. При изпиране така се намачакват, че ко не ги изгладиш (дори тогава не съм сигурна дали ще стане), се смаляват с 1/3 от размера си и са целите смачкани, просто грозна история. Не помня колко дълго време търся вече и ми омръзна.
Последните читави, които имам ( и те горките вече се предават) съм купувала от МОЛ Двете кули (смятайте кога беше МОЛ това нещо), долу в подземен етаж имаше магазин за домашни потреби, сервизи за хранене...не му помня името и дали съществува някъде другаде, но много хубави неща имам купувани от там.
Поръчах от една ФБ страница, жената непрестанно се извинява предварително за срокове, т е има много поръчки. Това ми говори, че има желаещи. Поне на снимка нещата и изглеждат добре. Eli Ivancheva atelier

В МОЛ "Двете кули" празнувахме 5-я или 6-я рожден ден на сина ми, помня че не ходеше на училище, сега е студент😀

# 365
С риск да стана досадна, но уволнената учителка е имала среща със зам. кмет по въпросите на образованието. Едва ли нещо ще се промени, но тази жена буди истинско възхищение в мен.
https://bnr.bg/varna/post/102131078/uchitelka?fbclid=IwY2xjawJH1 … QrkUxTU31MqTZ-Gyw

# 366
С риск да стана досадна, но уволнената учителка е имала среща със зам. кмет по въпросите на образованието. Едва ли нещо ще се промени, но тази жена буди истинско възхищение в мен.
https://bnr.bg/varna/post/102131078/uchitelka?fbclid=IwY2xjawJH1 … QrkUxTU31MqTZ-Gyw
Всъщност учителките са три.Едната е бивш преподавател на моя син.Дано има решение на техния казус.За съжаление  много началници си позволяват подобен род диктатура. 🙂

# 367
Да, знам, че са три, но мисля, че само едната е отишла при кмета, вероятно жената го прави от името на трите.
Не мисля, че ще се върнат на работа. Явно докато тази директорка е начело, няма да се дава път на прогресивните идеи.

# 368
От Пета за последните 5 години си тръгнаха много кадърни хора

Но пък мнението на родители от другите класове е, че децата при младата учителка по немски не са научили нищо, защото старите учителки им пуснали тест и те изкарали масово двойки... Та е спечелено и родителското одобрение за подобни директорски своеволия

# 369
Да, знам, че са три, но мисля, че само едната е отишла при кмета, вероятно жената го прави от името на трите.
Не мисля, че ще се върнат на работа. Явно докато тази директорка е начело, няма да се дава път на прогресивните идеи.
Уви....статукво. Жалко!

# 370
Учителката по немски твърди, че оценките на въпросните тестове са били отлични. Преди около пет или шест години имах две ученички от Пета гимназия с втори език немски, още тогава ми беше направило впечатление, че през два три месеца имаха нова учителка по немски. След поредната напуснала дойде една пенсионирана дама и ги изкара до 12 кл.

# 371
Oт близка, родител в гимназията на дете от 8ми клас, знам че тестът е мислен заедно, младата учителка го пуска и всички изкарали отлични оценки, другите учителки се усъмняват в преписване и пускат повторен тест и там резултатите били лоши.

# 372
Благодаря, Скаридка! То усъмняване, то тестове, подмятания... Добре, че е напуснала. Не си струва за нищо на света да се подлага на подобен тормоз.

# 373
Някъде да сте виждали ли да се продава пало санто

# 374
  • Под Слънцето
В Балев имаше еквадорско. Тъкмо на там отивам за друго.

Общи условия

Активация на акаунт