⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 217
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Преди месец взех от "Джуро" под Синия пазар кайма. Ами не ставаше беше осолена. Много се стопи при пържене.  Освен това и цените им са високи.

# 601
  • In transit
Чудех се къде видях това име Сурфиня, във втория разсадник като влизаш във Виница. Обаче аз нали си знам каскадна петуния Simple Smile и хич не обънах внимание, но са големи здрави растения - забърсах 6 броя за едни висящи пред входа на къщата саксии. Бяха по 4, 20 или по 4,50, много не обърнах внимание на цената. Имаше бяла, звездно небе, 2-3 вида розово-лилаво, тъмни ..
Аз мисля, че има разлика между Сурфиния и обикновената каскадна. Комшията отсреща всяко лято прави едни чаршафи със сурфинии от балкона, голям кеф ми е да ги гледам. Тъкмо е насял новите и са по един стрък около 20см дълги. Не го познавам иначе бих го разпитала откъде ги взема. Joy

Лимана, последните три години вземам агнешко от Монти мес на пазарчето в Младост, тази година вече 3-4 пъти вземах. Тяхно собствено е, имат ферма в Генерал Кантарджиево. Много е хубаво месото и дроб сармата им също. Мисля, че всеки ден зареждат, но може да им звъннеш да питаш или ако ти е удобно да ги питаш на място.

Lan_7, напоследък всички слагат сол в каймата. Ако искаш само смляно месо смес без сол и друго в него има в Трапезица, над базар Левски.

# 602
Препоръчайте сервиз за смартфони където могат да ни ремонтират Айфон. Май се оказва че във Варна няма оторизиран такъв.

# 603
Мikkey, да знам, че са вид каскадна,по едри са цветовете, пълни са с цвят моите и много бурно растат.
Нещо като Калиопе при мушкатата Simple Smile

# 604
  • Под Слънцето
Препоръчайте сервиз за смартфони където могат да ни ремонтират Айфон. Май се оказва че във Варна няма оторизиран такъв.

Димси-то. Не знам дали е редно да пускам телефона му в темата, но мога да го дам на лс .

# 605
От години ползваме само Димси (сервиза за телефони). Мъжът ми даже прекалява като ходи на място при тях за всякакви глупости да му настроят, страхотни са момчетата и никога нищо не отказват.

# 606
На Кракра ли ?
Благодаря Ви
Оо Лимана това още повече наклони везните към тях.

# 607
  • Под Слънцето
Точно там, на ул. Кракра. Наистина за какво ли не ходи и моят -снимки да му прехвърли, друго да пипне по тел. Доволни сме много!

# 608
Има, точно в него ми смениха батерията на стар телефон.
Ул.Иван Вазов 5, в центъра.
Криейтив Център.

# 609
Има, точно в него ми смениха батерията на стар телефон. ...Криейтив Център.
Не знам кога е било, но сега не е оторизиран, Преди време имаше един разбиращ и възпитан младеж там, за разлика от настоящият момент.
Айстайл от където си купих апарата също е затворен сервиза.
Цитат
There are no service providers available in your location. Please choose another location to see more providers
[/url]

въобще в България излизат само в София Sad

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 09:11 от Casual

# 610
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Поръчвала съм преди козунаци, и не само, от пекарната на Зузи, на ул. Хан Кубрат 36 в Трошево. Уникални бяха.
Да попитам къде във или около Варна продават фигури от гипс за градината?
Без хипермаркетите тип Бриколаж, Мьомакс и другите.
Фигури от гипс има в един заграден двор😉 под Зеленчукова борса. В този двор продават домашни потреби, Троянска керамика. Има две магазинчета за фигурки. Дано ме разбрахте.

# 611
Здравейте, търся обувки естествена кожа с дебела подметка, тип маратонка, с анатомично ходило.  Турско производство мисля, че са. Искам да пробвам, да премеря номер
https://genzona.bg/%D0%91%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D … %D0%BA%D0%B0-4187

ММ си купи аналогични, но мъжки естествено, от магазин за мъжки костюми. Каза, че са му много удобни за по-официални панталони (т.е да не е с дънки и класическа маратонка), а той е каприз от към удобство ..

# 612
На Владислав, вървейки от страната на пощата, но доста нагоре преди Формулата (мисля точно до оптиката) има магазинче, в което внасят турски обувки Venus. Точно кожени анатомични имах преди от тях. Сега какво предлагат не знам, отдавна не съм минавала.

# 613
Може ли да препоръчате студио от което сте доволни за бременна фотосесия?
☺️

# 614
Може ли да препоръчате студио от което сте доволни за бременна фотосесия?
☺️
Павлина Аенска. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт