⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 222
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Любим супермаркет ми е Булмаг.
Обаче печеното пиле, което взех преди няколко дни, и котките ми едва похапнаха.

# 586
  • Варна
Не препоръчвам готвената храна.Готвач съм и имам позната която работи в тяхна кухня.Готви се в Шумен,храната се охлажда и се разнася по обектите.На място се топли и продава.На пилетата маринатата е отвратителна.Печено пиле,купувам само от Владиславово пазара и Тракия.И друго за Булмаг,виждала съм как размразяват меса в мивките.Купувам само пакетирани храни от там.Пекарната е външна фирма.Издадох вътрешна информация.

# 587
  • Под Слънцето
Те и в Лидл взеха да продават   печени кокошки . Избор голям- на вкус ..

# 588
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Не препоръчвам готвената храна.Готвач съм и имам позната която работи в тяхна кухня.Готви се в Шумен,храната се охлажда и се разнася по обектите.На място се топли и продава.На пилетата маринатата е отвратителна.Печено пиле,купувам само от Владиславово пазара и Тракия.И друго за Булмаг,виждала съм как размразяват меса в мивките.Купувам само пакетирани храни от там.Пекарната е външна фирма.Издадох вътрешна информация.
Извинявайте, но няма шанс от Шумен да носят готвена храна във Варненски Булмаг.
Аз лично съм работила 1 година. Няма да споделя точната локация защото не мисля, че е нужно, НО във Гранда готвят всеки ден. Вземат от щанда за месо, което вече му е изтекъл срока или тръгва да намирисва и се готви. Присъствала съм и на други мизерии така, че имайте едни наум, но не носят готвена храна от 100 км. 😁😁😁

# 589
Имам малко странен въпрос : Оказа се, че плоскостите с които е правена кухнята ми са спрени от производство, а сега ми трябва около половин плоча от това ПДЧ ( по-точно цвета е сив дъб Бардолино на Еггер) Случайно да знаете някой склад или дърводелец, който би могъл да има някакви останали парчета от такива спрени от производство плоскости? Къде да проверя?

# 590
Питай в темата за кухни.

# 591
Имам малко странен въпрос : Оказа се, че плоскостите с които е правена кухнята ми са спрени от производство, а сега ми трябва около половин плоча от това ПДЧ ( по-точно цвета е сив дъб Бардолино на Еггер) Случайно да знаете някой склад или дърводелец, който би могъл да има някакви останали парчета от такива спрени от производство плоскости? Къде да проверя?

Проверете в Джи и Ем.

# 592
  • In transit
Преди 2-3 години си бях поръчала от разсадник около Варна каскадни петунии, тип Сурфиния. Имаше публикация във Фейсбук и си поръчах, но не съм запазила контакт. Върти ми се с. Долище в главата, но там ми излиза само един - звънях, не предлагат. Някой знае ли друг подобен разсадник, където предлагат такива цветя?
Питай в разсадници "Нолина" и "Керия". Миналата година издирвах сурфиния и там имаха. Вчера минавах през "Мареа", казаха, че уж до седмица -две щели да имат. Така, че може и там да провериш.

# 593
Преди 2-3 години си бях поръчала от разсадник около Варна каскадни петунии, тип Сурфиния. Имаше публикация във Фейсбук и си поръчах, но не съм запазила контакт. Върти ми се с. Долище в главата, но там ми излиза само един - звънях, не предлагат. Някой знае ли друг подобен разсадник, където предлагат такива цветя?
Питай в разсадници "Нолина" и "Керия". Миналата година издирвах сурфиния и там имаха. Вчера минавах през "Мареа", казаха, че уж до седмица -две щели да имат. Така, че може и там да провериш.
Много благодаря Simple Smile
Мъжът ми от "Керия" беше взимал разни храсти и ми каза, че там май нямали такива цветя, но явно не е така. Ще проверим Simple Smile)

# 594
Чудех се къде видях това име Сурфиня, във втория разсадник като влизаш във Виница. Обаче аз нали си знам каскадна петуния Simple Smile и хич не обънах внимание, но са големи здрави растения - забърсах 6 броя за едни висящи пред входа на къщата саксии. Бяха по 4, 20 или по 4,50, много не обърнах внимание на цената. Имаше бяла, звездно небе, 2-3 вида розово-лилаво, тъмни ..

# 595
От къде мога да купя хубаво агнешко месо? Не готвя такова и искам да пробвам, с уговорката, че не знам точно кога ще ми дойде музата, така че ми трябва магазин в който сравнително често предлагат като асортимент, а не само около празници да зареждат (като за Великден). С приоритет са ми магазини в Младост, Трошево, Възраждане....
А относно вкусните козунаци-от години поръчваме (с поръчка са, не на свободна продажба) от една забутана пекарна в Трошево, но са просто страхотни!

# 596
Чудех се къде видях това име Сурфиня, във втория разсадник като влизаш във Виница. Обаче аз нали си знам каскадна петуния Simple Smile и хич не обънах внимание, но са големи здрави растения - забърсах 6 броя за едни висящи пред входа на къщата саксии. Бяха по 4, 20 или по 4,50, много не обърнах внимание на цената. Имаше бяла, звездно небе, 2-3 вида розово-лилаво, тъмни ..
Ще проверим и там Simple Smile

# 597
  • Варна
Поръчвала съм преди козунаци, и не само, от пекарната на Зузи, на ул. Хан Кубрат 36 в Трошево. Уникални бяха.
Да попитам къде във или около Варна продават фигури от гипс за градината?
Без хипермаркетите тип Бриколаж, Мьомакс и другите.

# 598
Хубаво агнешко месо, а и всякакво друго, в магазин Джуро, под Синия пазар.

# 599
Поръчвала съм преди козунаци, и не само, от пекарната на Зузи, на ул. Хан Кубрат 36 в Трошево. Уникални бяха.
Да попитам къде във или около Варна продават фигури от гипс за градината?
Без хипермаркетите тип Бриколаж, Мьомакс и другите.
За цветните животинки ли става въпрос? В Тип-топ до Митрополията на Съборни имаше голямо разнообразие наскоро. На "Пискюлиев" в посока пазар има едно малко магазинче за керамика и подобни, там също съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт