⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 254
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Аз май ще купя монета. Близко ми е детето и си знам, че няма да ми е евтино. Не знам как вървят "тарифите" за сватби и абитуриентски сега, защото не съм ходила от много години, но бюджета ми ще трябва да поеме една златна монетка до 500 лв.
Ето наличните монети в БНБ. Рових и аз за подарък.
https://www.bnb.bg/NotesAndCoins/NACCommemorative/NACCommemorati … issions/index.htm

# 571
Здравейте, къде мога да открия от този тип сувенири?

# 572
  • Deutschland/HE
По китайските борси, в Айсберг, долу до гарата (втория етаж на Елитис), в ЗПЗ.

# 573
Здравейте ! Някой със скорошни отзиви за д-р Весела Ганковска - хомеопат? ( намирам, но стари публикации). С часове ли работи или се чака ред пред кабинет ? И актуални координати..Благодаря Flowers Four Leaf Clover

# 574
Ще споделите ли след празниците кои козунаци ви харесаха и кои-не.
Аз съм за пореден път разочарована от Пармаксъзов. Купих един, по-скоро защото беше ефектен и добре опакован, но на вкус ужасен, с прегоряла долна част и много мазен. "На ъгъла" (бивша Катрин) купих без нищо, хареса ми. Оттам купих и с локум за подарък, нямам отзив.

# 575
  • Варна
Живея близо до Булмаг и всекидневно пазарувам там.В петък като влизам в магазина ме лъхна миризма на топъл козунак.Никога не съм взимала продукти от пекарната(външна фирма).Имаше с конфитюр и мак,шоколад,локум и класически.С пълнеж 500г,класически 700,всичките на цена 7.39.Взех 1 с конфитюр,за проба.Никога не съм яла по хубав купен козунак,с толкова много плънка.На другия ден,взех последните 6бр,пак с конфитюр и не можах да опитам другите.За съжаление,пекарките не знаят,дали пак ще има.

# 576
Аlatea идва период на задушници и на някой от тях се подава козунак.  Следи дали ще има. В малките населени места закусвалните и сладкарниците правят.  В неделя по нашия край например се раздава козунак,  за Спасов ден пак.

# 577
На Лагард козунак с белгийски шоколад  - неочаквано много ни хареса. Получихме го от роднина, иначе тази комбинация не би била нашия очевиден избор. Шоколадът беше на перли,  леко горчив. Много много добра комбинация.

# 578
  • Варна
Купих от пазарчето на Чайка - баничарница "Мики" със стафиди и локум, имаше и други видове. Бях взимала по-рано също, хареса ми. Миналата година бях разочарована от козунаците на Дивото брашно, които чаках почти час на опашка.. сигурно и това допринесе.

# 579
  • Варна
Аз пак заложих на Лидл и пак ми харесаха, три дни само това ядох. А козунаците от онази пекарна на Галата не са лоши, но не са и нещо уау. Прилични бих казала. И тях си изядох Simple Smile

# 580
Ние ядохме от ЛИДЛ. Аз всяка година от там взимам и ще продължа ако продължат да ги правят така хубави.

# 581
Правих козунаци за Великден, но малко преди Великден взех от Лидл руло и не ми хареса. Козунаците им ги харесвам попринцип, но в случая рулото не ми хареса.

# 582
Преди 2-3 години си бях поръчала от разсадник около Варна каскадни петунии, тип Сурфиния. Имаше публикация във Фейсбук и си поръчах, но не съм запазила контакт. Върти ми се с. Долище в главата, но там ми излиза само един - звънях, не предлагат. Някой знае ли друг подобен разсадник, където предлагат такива цветя?

# 583
Всичките козунаци бяха хубави от фурната на Сан Стефано, до Римски терми.

# 584
Най-уважавам печивата и тортите на сладкопекарна Сладкишче в Левски на Студентска срещу Черноризец Храбър. ...
Като стана дума за козунаци, да се посмеете. Бързайки преди голямото преселение спомняйки си поста на Spasiyka пуснах гугъл мапс и той ме отведе до друга сладкопекарна Satisfied пак на ул. „Студентска“ но срещу Била в комплекс "Вива"2, Smiley  чак сега го установих Smile
Имаше само един козунак с локум и стафиди за свободна продажба та избора ми беше предобределен ( 14 лв. ) - не се точеше като домашен, ноооо бъкаше от щедра плънка локумчета и стафиди Heart Exl . Горната част беше хем добре опечена, без да е препечена. Вкуса беше хубав.

Общи условия

Активация на акаунт