⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 109
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
В химическо чистене , предлагат ли услуга само гладене ? За панталон и риза става въпрос / дамски / . И ако някой е ползвал такава услуга, да ме насочи към конкретно химическо ?
В пеликан съм виждала табели, че НЕ предлагат само гладене.
Виж в clean zone.

# 661
пликове за пари на абитуриенти-Днес видях в Декора, тъкмо ги правиха в момента, аз за друго влязох.
В съседно магазинче-гараж(Блоковете с гаражи те на Колхозния пазар) само такива неща правят(картички, пликове) , но не винаги е отворено

# 662
  • Варна
Пликове за парички за абитуриенти къде има? Искам нещо ръчно правено.. преди пазарувах от една дама до градинката на МУ, но вече е затворено
Аз поръчвам от фейс-а от групата Купи подарък от майка на дете с увреждане - правят страхотни неща дамите, картичките могат да бъдат и персонализирани. Препоръчвам Радослава Стефанова.

# 663
Здравейте. Къде в града може да се намери хубава Матча за да се направи хубава напитка с нея?

# 664
Здравейте. Къде в града може да се намери хубава Матча за да се направи хубава напитка с нея?

Във верига магазини Дрога

# 665
Благодаря!

# 666
  • Под Слънцето
В Зелен био магазин има - на 27 юли , и в Балев био маркет над Чаталджа.

# 667
   Препоръчайте, моля, къде да направим диагностика на стъпала на една тийнейджърка. Болят я ходилата постоянно. Личният лекар я изпрати при ортопед, той не намерил нищо. Болки на растежа били. Възможно е. Но ортопедът някак така на око я прегледал само. Тя продължава да се оплаква.
   Ако имате лични впечатления, ще съм благодарна.

# 668
За ортопед горещо препоръчвам др Веселин Маринов.
Има часове в супер док.
Той насочва, ако не е за него към други специалисти.
Може би има нужда от индивидуални стелки.
Има много добър специалист на Ген. Столипин, Фуут студио,

А къде има картички? Трябват ми за годишнина, по стелажите из магазините  не виждам такива конкретно, все за друг повод.
В тези магазини Декора или мимико дали има?

# 669
И аз препоръчвам индивидуални стелки. На 3 ортопеда ходих, всички казват няма проблем. А мен си ме болеше, защото съм стъпвала накриво. С ортопедични обувки+индивидуални стелки и на следващия ден спря да ме боли.

# 670
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
За ортопед горещо препоръчвам др Веселин Маринов.
Има часове в супер док.
Той насочва, ако не е за него към други специалисти.
Може би има нужда от индивидуални стелки.
Има много добър специалист на Ген. Столипин, Фуут студио,

А къде има картички? Трябват ми за годишнина, по стелажите из магазините  не виждам такива конкретно, все за друг повод.
В тези магазини Декора или мимико дали има?
Картички има в цветарския магазин под Обнова (магазинчета за сладки и сладолед), намиращ се срещу Лидл Битоля.,

# 671
   Препоръчайте, моля, къде да направим диагностика на стъпала на една тийнейджърка. Болят я ходилата постоянно. Личният лекар я изпрати при ортопед, той не намерил нищо. Болки на растежа били. Възможно е. Но ортопедът някак така на око я прегледал само. Тя продължава да се оплаква.
   Ако имате лични впечатления, ще съм благодарна.

Включвам се и аз с препоръка за индивидуални стелки.  С много добри впечатления съм от Огнян Динев на ул. Столипин 21. Има и обувки при тях.

# 672
  • In transit
Освен изброените и в ДМ също има.

# 673
Някой случайно да ползва отстъпка ишо да има код за такава за магазин ВЕТО? Simple Smile

# 674
Здравейте. Тенденц в МОЛ Варна функционира ли още, а и самият мол? В сайта им виждам наличности от конкретни номера и модели в този магазин, но ме човърка какво е положението в мола въобще /чета, че нищо не е останало вътре и е едва ли не тъмно и без ескалатори.../?

Общи условия

Активация на акаунт