термин 21.02. Утре съм отново на тонове и преглед с УЗ. Стискайте палци! На мен много ми се иска да родя до края на тази седмица поради множество причини, но каквото-такова. Вече започвам да се примирявам с мисълта, че това са от нещата, които не са в нашия контрол
Долу един ъгъл ми седи неравен, ама толкова.
Една приятелка сподели, че са и казали в деня на раждането - детето няма и 3кг, ражда се 3900. По ФМ крачетата били по-къси, а за изчислението на килограми взимали бедрена кост и обиколка на тумбаче, заради това била разликата при нея (така са и казали). Познайте чии бедрени кости са 2 седмици зад главата
Нещо се наплаших, че е ще е голямо бебе.
Една приятелка сподели, че са и казали в деня на раждането - детето няма и 3кг, ражда се 3900. По ФМ крачетата били по-къси, а за изчислението на килограми взимали бедрена кост и обиколка на тумбаче, заради това била разликата при нея (така са и казали). Познайте чии бедрени кости са 2 седмици зад главата
Нещо се наплаших, че е ще е голямо бебе.
Аз не съм имала отоци нито преди нито след. Конци няма за махане иначе са ми махали няколко пъти и зависи според мен от Прага на болка, но мен не ме е боляло, малко може би. Не е никак приятно, но и сигурно зависи кой и как ти ги махат.Препоръчани теми