Февруарчета 2025 г. -Темa 7

• 25 142
  • 467
  •   1
Отговори
# 405
Честито щастие!
Нека бъде здрав, расте щастлив и носи радост на мама и тати. 🩵
Здравейте, и аз минавам към отбора на родилите. Снощи в 19:55  се роди нашето момче💙

# 406
Здравейте момичета с закъснение и аз пиша
На 23.02 в 17:26 се появи нашето съкровище Самуил 3390кг,беше трудно раждане но всичко мина благополучно и днес се прибираме вече къщи🤗🤗🤍🤍💙💙

# 407
Да ви е жив и здрав Самуил!

# 408
Честито, Жизел!
Много здраве и усмивки Simple Smile

# 409
Честито за бебчето! Да е здраво и спокойно! 🍀

Аз да се отчета и тук, освен в мартенската тема, понеже явно ще се чака още… 😀
Връщам се от тонове, бебето спеше през повечето време и така се беше настанило с дупето горе в мое дясно, че много ми натискаше реброто и беше много болезнено. Уж накрая ми разбутаха малко корема, та се раздвижи, но контракции този път нямах. Каза, че няма да ме гледа за разкритие днес, а направо утре.

# 410
Честито щастие, Жизел!
Бъдете здрави и благословени, бързо възстановяване! 🩵🍀
Здравейте момичета с закъснение и аз пиша
На 23.02 в 17:26 се появи нашето съкровище Самуил 3390кг,беше трудно раждане но всичко мина благополучно и днес се прибираме вече къщи🤗🤗🤍🤍💙💙

# 411
Ние днес пък бяхме на първа разходка. Установих, че е наследил на майка си клаустрофобията. Сложих го в много хубав космонавт и като писна, че не може да се движи, съблякохме го и сложих от тези пухените ромпърчета и отгоре дебело вълнено одеяло. Такъв кеф му беше. Вчера бяхме за 5 мин на терасата, днес 10 мин навън, утре вече ще пообходим квартала, дано пак е слънчево. Уикенда, ако е хубаво времето, с баща му ще го заведем в някой от големите паркове Heart

# 412
Благодаря! ☺️
Честита рожба! 💙 Да расте здрав и благословен! Бързо възстановяване на теб!🍀

# 413
Момичета, кои още чакаме раждането?

# 414

Аз!

# 415
И аз, ама май правилно пишех от началото в мартенската тема. Изобщо не вярвам да се роди утре на термина вече… 🤣

# 416
Стискаме ви палци, момичета! Малко остана!
Пък и в март да родите - наши сте си, ние като родихме януари пак сме тук Grinning

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 18:54 от Alyssa

# 417
И аз още си чакам , първоначално ми бяха казали термин 25 февруари след това не знам защо ми казаха 27 ,но на бебчо още не му се излиза .В петък като бях на преглед и ме провериха нямах никакво разкритие и шийката ми не беше омекнала ама утре сутринта ще ме видят отново и се надявам вече да се е започнало нещо като се има впредвид,че от два дни получавам по-често и силни подготвителни контракции.Направо нямам търпение да си гушна бебчето вече ,всеки ден минава много бавно с това чакане.

# 418
Изтекоха ми водите днес към 17.30часа, като имаше кръв и много се стреснах. По-късно в родилно разбрах, че било нормално, защото съм правила разкритие към 4см беше.
Упойката не успяха да ми я сложат, понеже ми обясниха, че от предното раждане съм имала на това място сраствания ли не знам, но според мен просто не успя момичето да ме нацели. Бях без упойка, само със спазмалгон и бусколизин, като не ме боля самото раждане на бебето, а контракциите. Както бях чела, те наистина са болезнената част, но се търпят и се понася.
Та, роди се Диляна, 3470кг (а днес я измериха на прегледа 3.7кг и се бях наплашила), 52см към 21.30часа. 🍀 Не познах, че ще отиде в март месец. 😅

# 419
Честита рожба! Браво на теб, звучиш позитивна след раждането! Айде приятно гушкане на беби и само хубави емоции!

Общи условия

Активация на акаунт