Февруарчета 2025 г. -Темa 7

• 25 178
  • 467
  •   1
Отговори
# 420
Честито! Все пак февруарче Simple Smile бъдете здрави и бързо възстановяване!

[/b]
Изтекоха ми водите днес към 17.30часа, като имаше кръв и много се стреснах. По-късно в родилно разбрах, че било нормално, защото съм правила разкритие към 4см беше.
Упойката не успяха да ми я сложат, понеже ми обясниха, че от предното раждане съм имала на това място сраствания ли не знам, но според мен просто не успя момичето да ме нацели. Бях без упойка, само със спазмалгон и бусколизин, като не ме боля самото раждане на бебето, а контракциите. Както бях чела, те наистина са болезнената част, но се търпят и се понася.
Та, роди се Диляна, 3470кг (а днес я измериха на прегледа 3.7кг и се бях наплашила), 52см към 21.30часа. 🍀 Не познах, че ще отиде в март месец. 😅

# 421
Изтекоха ми водите днес към 17.30часа, като имаше кръв и много се стреснах. По-късно в родилно разбрах, че било нормално, защото съм правила разкритие към 4см беше.
Упойката не успяха да ми я сложат, понеже ми обясниха, че от предното раждане съм имала на това място сраствания ли не знам, но според мен просто не успя момичето да ме нацели. Бях без упойка, само със спазмалгон и бусколизин, като не ме боля самото раждане на бебето, а контракциите. Както бях чела, те наистина са болезнената част, но се търпят и се понася.
Та, роди се Диляна, 3470кг (а днес я измериха на прегледа 3.7кг и се бях наплашила), 52см към 21.30часа. 🍀 Не познах, че ще отиде в март месец. 😅
Честито! Герой си! ☀️🥰 Да е жива и здрава! Прекрасно име. Беше ми в топ 3 като избирахме име за нашата бузла.

# 422
Да ви е жива и здрава Диляна ! 😏

# 423
Честито щастие!
Бъдете здрави и благословени. Бързо възстановяваме. 🩷🍀

# 424
Честита радост! ☺ Да расте здрава и щастлива🥰 Бързо възстановяване на теб!🍀💕

# 425
  • Варна
Февруари измина. Доста бебета се родиха. Ако някой не е записан на 1 стр. може да ми пише на ЛС.
Кои от февруари останахте за март?
Напомням, че направих група за февруарските бебета. Там обсъждаме бебешки и наши си истории.

# 426
Аз още чакам Simple Smile

# 427
И аз съм в изчакване още .
Февруари измина. Доста бебета се родиха. Ако някой не е записан на 1 стр. може да ми пише на ЛС.
Кои от февруари останахте за март?
Напомням, че направих група за февруарските бебета. Там обсъждаме бебешки и наши си истории.

# 428
  • Варна
Успех момичета! На финала е най- тегаво, но като си видите бебето всичко остава в миналото.
Очаквам и The_black_hole да разкаже за раждането.

# 429
Може ли линк за групата, че не съм разбрала, че има такава.

# 430
  • Варна
Оххх извинявам се, група съм писала…. Тема имах предвид 😁.
Иначе нямам против и група да си направим във Фейсбук. Само че малко от вас знам кой, кой е…. Че сме 200 човека там…. Поне активните да влязат в група….

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 22:04 от Daisy_D

# 431
Оххх извинявам се, група съм писала…. Тема имах предвид 😁.
Иначе нямам против и група да си направим във Фейсбук. Само че малко от вас знам кой, кой е…. Че сме 200 човека там…. Поне активните да влязат в група….

Няма ли група във Фейсбук? Аз се присъединих към една група Февруарчета и предположих ,че е тук от форума

# 432
Успех момичета! На финала е най- тегаво, но като си видите бебето всичко остава в миналото.
Очаквам и The_black_hole да разкаже за раждането.

Ако разкажа само ще наплаша бъдещите майки, недей, ама то аз съм последната, та поне при вас мога да си излея...

Скрит текст:
Беше ад, имах чувството,че някой ми чупи костите отново и отново, и отво в продължение на 6 часа на всеки 3 до 1 минути. Цял ден имах бракстън, които изведнъж като гръм от ясно небе станаха силни, болезнени до степен на силно пръхтене и ръмжене. Това стана в 11 вечерта... И запукаха на 3 минути по 45 секунди. Само отпред долу, нищо в гърба. Силата на първите контракции като болка беше 80-85% от това колко са болезнени последните. И така 3 часа, приеха ме директно в родилна зала някъде полунощ. Към 3 без нещо пуснаха епидурална, която държа под 40 минути, после уж имаше още един шот, обаче изобщо не хвана, тогава все едно от него контракциите станаха по-силни. Само си я платих. 5 без малко излезе... Малко шевове, епизитомия, класиката. Аз припаднах като родих, атропини, заливане с вода, още някакви неща, но ме върнаха. Щийката не се беше изгладила, което доведе до по-бавно раждане, както и по-болезнено. Можеше и по-бързо да излезе.

Вече истинският ад стана като се влоши и сега още е в интензивното малчо, но ще се оправи. Аз се прибрах вече и шетах, все едно не съм родила. Сега чакам да го изпишат след 10тина дни и реално да се запознаем/видим и да започна да свиквам да го държа, кърмя и т.н. Grinning

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 07:07 от The_Black_Hole

# 433
Black, честито бебче и съжалявам за неприятното преживяване. И при мен беше доста тежко, не съм разказвала с подробности, именно за да не плаша бъдещите майки. При мен беше зле накрая напъването, мислех че ще умра и бях убедена, че няма да ме бъде, защото бебето няма да излезе. После един ден ме държа шокът от преживяното, имам предвид - тялото ви помнеше. Обаче вече всичко съм.забравила, даже си спомням с умиление и хубави чувства. И при нас бебче остана в интензивно, заради тежкото раждане.
Ние сега започваме да донагласяме дневния режим, че допускахме някои грешки и бебчо вечер беше енергичен/превъзбуден и реално в 23-00 вече беше готов за дълъг сън (нищо че ритуала го правихме още в 19 часа). Стискайте палци да успеем, че тази вечер 3 часа будува и много се притесних, много е важно бебето да има режим и структуриран ден, иначе чу се отразява зле.

# 434
Black, честито бебче и съжалявам за неприятното преживяване. И при мен беше доста тежко, не съм разказвала с подробности, именно за да не плаша бъдещите майки. При мен беше зле накрая напъването, мислех че ще умра и бях убедена, че няма да ме бъде, защото бебето няма да излезе. После един ден ме държа шокът от преживяното, имам предвид - тялото ви помнеше. Обаче вече всичко съм.забравила, даже си спомням с умиление и хубави чувства. И при нас бебче остана в интензивно, заради тежкото раждане.
Ние сега започваме да донагласяме дневния режим, че допускахме някои грешки и бебчо вечер беше енергичен/превъзбуден и реално в 23-00 вече беше готов за дълъг сън (нищо че ритуала го правихме още в 19 часа). Стискайте палци да успеем, че тази вечер 3 часа будува и много се притесних, много е важно бебето да има режим и структуриран ден, иначе чу се отразява зле.

Води се по схемите за сън ориентировачно и ако му мине времето за бодуване ако е 1:30 минути например започвай приспиване иначе интервала ти се губи и отиват на следващо будуване от още 1.30 минути

Общи условия

Активация на акаунт