Болки в ставите

• 491
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, момиче съм на 21 год. Преди около 2 месеца ми казаха че имам интеркостална невралгия- болеше ме областта около гърдите и гърба. С доста масажи тя почти отмина,но започнаха болки в крайниците,отначало мисля че ме боляха мускулите, но вече направо си мисля че са костите или ставите. Усеща се много неприятно, главно болките са в дясната ръка и по-точно ме болят пръстите и малко по-нагоре. Болките не са постоянни. Бях ходила на невролог,който ме прати на Емг изследване и там ми казаха че нямам увредени нерви и прочие и че всичко е наред,щяло да отшуми. Но вече мина около месец. Болките са основно вечер. Дали е от студа? Или че имам по-малко движение? На някой случвало ли му се е ?

# 1
Така болки в малките стави прилича на някакъв артрит. И студа и малкото движение са предпоставки за това. Моето коляно показва застудяване 2 дни преди да Натали Трифонова да ми каже, че на другата сутрин ще с отрицателни температури. Има множество упражнения в интернет с които може да си наваксаш малкото движение. Аз ставам на всеки 1.5 за разходка из вкъщи или офиса.Може и някоя от безбройните хранителни добавки с глюкозамин/ходроитин/ МСМ . Разбира се трябва да се консултираш и с лекар

# 2
Така болки в малките стави прилича на някакъв артрит. И студа и малкото движение са предпоставки за това. Моето коляно показва застудяване 2 дни преди да Натали Трифонова да ми каже, че на другата сутрин ще с отрицателни температури. Има множество упражнения в интернет с които може да си наваксаш малкото движение. Аз ставам на всеки 1.5 за разходка из вкъщи или офиса.Може и някоя от безбройните хранителни добавки с глюкозамин/ходроитин/ МСМ . Разбира се трябва да се консултираш и с лекар
благодаря за отговора,но ако имах някакъв такъв проблем,нямаше ли да излезе на Емг изследването?

# 3
благодаря за отговора,но ако имах някакъв такъв проблем,нямаше ли да излезе на Емг изследването?
[/quote

Не, Артрита е възпаление вътре в самата става. ЕМГ изследва мускулите реагират на електрически импулси и какви импулси създават те по време на съкращение.

# 4
Пуснете се си ПКК + RF+СУЕ+СRP+ АСАТ +АЛАТ+Anti-CCP+урина( пълно изследване) ако тук има изменения то проблема е възпалителен, а може просто да страдате от лека форма на синдром на Рейно.

# 5
Пуснете се си ПКК + RF+СУЕ+СRP+ АСАТ +АЛАТ+Anti-CCP+урина( пълно изследване) ако тук има изменения то проблема е възпалителен, а може просто да страдате от лека форма на синдром на Рейно. 
Asat,alat и crp съм си ги пускала преди месец и бяха в норми

# 6

А възпаление имате ли в организма, кой ви насочи да отидете на невролог, защо не посетите ревматолог…?

# 7

А възпаление имате ли в организма, кой ви насочи да отидете на невролог, защо не посетите ревматолог…?

Не,нямам. Ами заради невралгията

Общи условия

Активация на акаунт