Отговори
# 30
  • София
gabi666 Eйййййй, ама вие във Франция ли отивате.Супер. Да си купите количка от там Wink

# 31
Привет!
Лелее....щях да падна от смях докато ви четях. Joy....уф,а то май не е смешно. ConfusedАз от свекърва си не мога да се оплача,абсолютно разбрана и точна жена,допитва се до мен за всичко свързано с Янето,нямам думи направо. HugОБАЧЕЕЕЕЕ....от собствената ми майчица вече ми настръхват косите. ooooh!Постоянно се бърка,изказва мнения без да съм я попитала...абе друг път ще ви пиша подробно,че трябва да къпем бебката.
Иначе с мъжа ми сме заедно от 10 години вече,не сме женени...решили сме,когато Яна стане на 2-3 годинки да се оженим и тя да ни е шаферка. LaughingПо принцип и двамата смятаме брака за отживелица.Имахме един по-дългичък период на раздяла-той с ново гадже,аз също...ама така разбрахме,че не можем да живеем един без друг.Една приятелка все ми казваше:Хората за 10-години се женят по 3 пъти и се развеждат,а вие се влаааачите....Ама той Везни-кротък,а аз Телец-все имах да уча и нямаше време за сватби:)))За решението за бебе ще пиша друг път,че Яна вече е кисела...спи й се.
хайде хубава вечер от мен. Hug
П.С. Герчо,Зинатът е антибиотик. Sad

# 32
Честито прохождане на Тино и на Иван  bouquet Констанс , почивай си и бързо да се възстановиш Hug
Ей , това свекитата са опасна работа , да се чудеш да се смееш ли, да плачеш ли!!!! Мамите на момченца да четат и да помнят  Grinning

[А ти колко 4е сто даваш?По неже аз давам 1 път в седмица та по половин жълтък и се 4удех дали не е малко newsm78
[
Аз отскоро го въведох , но мисля поне 2-3 пъти на седмица да давам  newsm78. Струвами се ,че 1 път по половин е малко.

Отивам да спя ,че днес нещо много се изморихме на разходката , а утре ще купуваме това-онова за рождения ден.
Лека нощ от мен Hug

# 33
Така, всички си легнаха и сега вече имам малко време преди да заспя права Mr. Green
Първо да честитя празника на днешните рожденици!Всичко най-хубаво!  bouquet
После да ви разкажа за нашия празник. В сряда се събрахме със семействата ни и кръстниците.Катя получи много хубави подаръци-рокли Grinningпонеже аз само това поръчвам Mr. Green Като мине утре и детското парти ще и направя една фото сесия и ще ви я покажа с всички модели LaughingПолучи и един голям мечок от кръстника си, ако сте разгледали снимките сигурно сте го видели. МНого е готин. Той се притесняваше, че ще се уплаши, но няма такова нещо . Тя направо му разказа играта Laughing
Утре следобед ще празнуваме с децата и после ще ви пусна пак малко снимки ,ако някой има търпение да разглежда.
По актуалните теми , искам да пожелая на всички болни скорошно оздравяване Hug
Гер4о , честити ви проходили краченца running
За приказките , не се тревожи, всичко ще си дойде на мястото много скоро.После ще почнеш да го молиш да си затвори устата StopАз затова сега гледам ,да не се тревожа, че катя изостава в това отношение в сравнение с кака си.Но пък има големи бисери. Сега казва "Тааааате" с много сладка интонация и "КОй е?" стоейки пред вратата.
Най-смешно беше миналата седмица, като отиваме на гости у една приятелка и звъним на вратата и Катя скача и вика "Кой е?" Е много се смяхме Joy
За свекитата, не мога да се сравнявам с преживяванията на Мила И Катя, и слава богу, но и честно казано, не ми се говори по темата , щото се ядосвам Rolling Eyes
За историите , които разказвате, много ви се радвам HugСигурно и аз някой ден ще намеря време и сили да разкажа моите.
Лека нощ и  целувки  bouquet

# 34
Здравейте , бързам да ви кажа ,че Алекс днес е малко по добре  newsm44 последно имаше температура сутринта към 8 часа и след като спадна вече започна да беснее и да си заприличва на моето дете  Heart Eyes ето 2-3 снимчици от днес /в парка/
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=114698&photo=2
А предишните дни горкия толкова му беше зле ,че като седне да си играе на 3-4 пъти го намирахме така  Tired http://www.snimka.bg/album.php?album_id=114698

Констанс бързо възстановяване на теб  Heart Eyes а на Тино честито прохождане. Аз щях да ти давам нашите каишки ,но така и неможахме да се видиме  след рождения ден  Sad

За свекър ми и свекърва ми мога само добри неща да кажа  Heart Eyes много са свестни и двамата понякога се случва нещо да ме подразни ,но то си е съвсем нормално а и са някъкви моментни изказвания /даже в момента за нищо не се сещам  newsm78/ Свекърва ми готви много хубаво и всяка седмица събота или неделя сме в тях . Искарваме си много приятно на тези вечери а колко хубаво хапваме няма да ви обяснявам /като знаете колко съм скарана с готвенето ...... много добре ни се отразяват  Joy/Живеят на 5 мин. от нас, но никога с нищо не ни притесняват не ни се бъркат и не ни досаждат. Абе супер са хората наистина ги обичам и уважавам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 35
  • София
Е това е Мики, мине ли 12 часа и само ние с теб във форума hahaha

Радвам се че Алексчо е добре Heart Eyes Много готина шапка има Wink
ЧЕСТИТО ПРОХОЖДАНЕ И НА ТИНО
Айде малко останаха буболечките като нас newsm32

# 36
  • Русе
И аз се записвам при нощните птици Grinning
Ето малко снимки от Рд-то и от днешната(вчерашна) разходка.
http://snimka.bg/album.php?album_id=114711

Утре ще пиша за свекитата, че ми е "любима"  Mr. Green

# 37
Много са салдки Алекс и Преси Heart Eyes
Пиле в тая рокля ми останаха очите, много красива  bouquet

# 38
elly_G  ти май наистина си падаш по рокли  Grinning Симона щеше да е много щастлива ако и аз бях като теб ,тя направо си умира. Понякога само за да я зарадвам и копувам но обикновенно тя сама си ги избира защото мен хич ме няма в тази работа  Joy от мен ако зависи само дънки и панталони ще носи  Crazy

Pile^ и Преси и тортата са страхотни  Heart Eyes

# 39
Мики, аз просто много харесвам малки момиченца в роклички. Като куклички са ми
Аиначе на каката и аз вече рядко купувам рокли, но пък има няколко поли . Дънки после цял живот ще носят Wink

# 40
Малееее много интересни теми сте захванали. За свекитата какво да ви кажа. И аз се нареждам за пьрвата позиция.

Сьс свеки сме се виждали 3 пьти-2 дни преди сватбата,на самата сватба, и ведньж по време на лудия ремонт миналата година. За всичкото ни познанство ме е попитала точно 2 неща-Каква зодия сьм? ShockedЖивее на 3 пресечки. От както се е родил малкия не е дошла нито ведньж да види детето,нито по телефона се е обадила да пита,аджеба зелено ли е или червено това дете. Нито тя ,нито свекьра не са му дали и 2 лв. Свекьра само идва да проси пари през седмица,уредихме го на работа поне заплата да взима ,еми не се спря,не ни е вьрнал и стотинка. В понеделник ми заяви,че ние с мьжо сме щели да бьдем цял живот роби Close и бедни,щото не сме го слушали. Опазил ме Господ да го слушам. Завиждат ни-за сватбата не ни дадоха стотинка Sad,за ремонта,за детето. Като бях бременна не ми донесоха една ябьлка,нищо Sad Водеше зьлвата да се наядат вкьщи без да питата аз мога ли да изляза да си купя за мен Sad МНого ми е мьчно ,че се дьржат така с нас. Не искам да ни помагат-живеем отделно,имаме хубави работи,в сериозни фирми и сме щастливи,ама поне да не ни пречат Close. Толкова сьм им насьбрала,че....Мога да ви разказвам цял ден за тях,ама ми е много болна тем. Моите родители живеят много далече и толкова се надявах,че с свекьрите ще се разбираме ,исках да ги приема като родители и да ги обичам. Лишават детето ми от радостта и близостта на баба и дядо.  Cry Cry Cry

Последна редакция: сб, 17 мар 2007, 09:23 от kremena

# 41
Мики, аз просто много харесвам малки момиченца в роклички. Като куклички са ми
Аиначе на каката и аз вече рядко купувам рокли, но пък има няколко поли . Дънки после цял живот ще носят Wink
Вярно е  Peace  и аз затова гледам когато имам възможност да я оставя да си избере някоя поличка или рокличка сега докато и се носи  Heart Eyes

# 42
Божееее, Креми как е възможно такова отношение? ooooh! Та нали мъжът ти им е син, как може някой да се отнася така към собственото си дете и внуче, аз съм потресена Shocked
Все повече се убеждавам , че моята свеки всъщност не е лоша.
Още няколко разказа и ще я заобичам Joy

# 43
  • София
Честит Рожден Ден на Боби и Деница!!!Бъдете живи и здрави,дечица!!!

Много са сладки всички снимки,Пиле,страхотна е Писи,като принцеска!Мики,радвам се,че Алекс пак е палаво,здраво момченце Hug.Elly G,чакаме снимки от партито,разбира се,че ги гледаме,не мен лично ми е страшно приятно да разглеждам снимките на малките мушморочета и до сега не съм пропуснала,сигурна съм,че и другите са така. Hug

Честити ходещи крачета на Иван и Тино!

Аз също не мога да се оплача от моите свекита,свестни хора са.Е,случва се да ме издразнят с нещо,но то е неизбежно,сигурно и аз ги дразня понякога newsm78.Като цяло винаги са готови да помогнат с каквото могат.

Цунки!

# 44
Честит Рожден Ден на сладкия ни адаш Боби и на Деничка-да са живи и здрави и много много щастливи  bouquet  bouquet  bouquet
  bouquet  bouquet  bouquet
  bouquet  bouquet
  bouquet
сега разгледах и снимките
Мики голям сладур е Алекс,много е готин Peace
Пиле-ама малкото Пиле е голяма красавица а и аз въздишам по рокличката-разкошна е  bouquet

Последна редакция: сб, 17 мар 2007, 09:33 от Mila mama

Общи условия

Активация на акаунт