Отговори
# 525
Снимките може и да не са правени сега. Нали имаше някакъв репортаж на летището преди време, откъде се връщаха?
EsSan:
https://www.instagram.com/p/DGzh6dMuYQt/?hl=bg

# 526
Снимките може и да не са правени сега. Нали имаше някакъв репортаж на летището преди време, откъде се връщаха?
EsSan:
https://www.instagram.com/p/DGzh6dMuYQt/?hl=bg
Фло, много си права, че снимките може и да не са правени сега. Просто Аслъхан е решила сега да ги пусне.
И онзи репортаж от летището, за който се изписаха куп небивалици да е свързан с тези снимки.
Приятелки, прибиращи се от Барселона. Но репортерът украсява сцената на летището, споменавайки, че и Чачо е там. И... се ражда новина, която се разпространява със скоростта на светлината.
Започва масово да се тиражира, а Чачо да се разкоства отвсякъде. Не постъпил джентълменски, зарязал гаджето си, избягал от пресата и т.н.
Да живеят турските жълтурковци с извратеното им поведение и развинтено въображение.

# 527
Фло Hug благодаря за линка и на Емито за хубавите гифки. Heart Eyes ех как ще се заспи сега..

Ще разберем истината за тая прословата случка на летището , ако някой от тях двамата лично сподели затова иначе интерпретациите ще продължават. Така брутално да излъжеш е недопустимо. Angry  
След хейта, който отнесе ако не е бил там е редно да се защити или поне мениджъра му да реагира.  
Там е бил просто е помолил културно да не го снимат или се е изнизал със супер сили. След като още са заедно и се лайкват и следват тая случка не им е повлияла и са си поговорили след това. Ако се повтори и потрети  на девойката ще и писне. Разликата не им е голяма 5 години нищо не са и е нормално.  През март ще празнува РД и ще закръгли на 30 год .  Тогава може и да се покажат заедно и така да потвърдят връзката  си . И двамата са моногамни личности .  Тя прекрати 10 годишна връзка и живот заради красавеца.  Но няма как да сме сигурни в това може да е просто съвпадение . Но пак е странно . Rolling EyesТогава нямаха връзка или индикации за нещо , нито някой е писал и надушил това .  Случило се е след миналото лято  и са се срещнали по курортите и забавлявали . Няма какво да я виним не се устоява лесно на това и не е издържала.  Просто е пич и мъж та дрънка! Някой продължават да вярват и коментират че това е добре обмислен Пиар ,но колкото и да го мисля не виждам смисъл в това и от какъв зор ще е.  Казват заради проекта да се вдигне шум и да няма клюки с новата колежка и били от една агенция Аслъхан и Демет. Дори и тоя репортаж бил платен иначе от нерде ще знаят кога се прибират. И това не е само при тях така и други ги снимат така. Чачо има принципи няма да използва така някого. Тя е популярна , ама не чак толкова и сега ще и се вдигнат акциите.  В шоу бизнеса всичко е възможно за интереси. С "Меджезира" имаше реклама ще не ще изтърпя . Не спират и досега да се съчиняват неща и в какви взаимоотношения са и поздравяват ли се с бившата колежка.

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 15:20 от femmi2

# 528
Здравейте, дами!

Напрежението се покачва с всеки следващ ден. Мисля си, че за празника на жените ще имаме удоволствието да видим и фраг 2 от „Eşref Rüya”. Ще получим подарък, предусещам го и чакам....
Цитат
  Дори Италия чака #EsrefRüya да започне... Хайде, дайте ни тази дата на излизане... Нямам търпение повече. 🤓😎🫶🏻🎬

"Понякога стъпки, направени навреме,
променят походката на целия живот."

Нека денят ни прелива от красота и споделеност!
Спорна сряда!

# 529

#ÇağatayUlusoy и #DemetÖzdemir да станаха партньори в поредицата " #EşrefRüya " и започването да снимките им заедно създаде вълнение. Двамата актьори, които имат фенове от много различни страни, получават привързаност в социалните медийни платформи. Група италиански фенове наскоро посетиха Demet Özdemir в Истанбул и разказаха колко развълнувано очакват новия проект.

# 530
Приятна изненада за РД на Демет от феновете на снимачната площадка. Кога ли ще издебне колегата темерут за селфи 🤳 или общо фото с екипа.

видео Blush
https://x.com/maariasb_/status/1897657249134227733

Прясно инфо от Бирсен.
ММА го спират финали ша прай не са доволни от резултатите или са имали договор за брой епизоди за да може да се продава в чужбина. Щеше да влиза нов актьор и персонаж и изведнъж го спират и затова разсъждавам, че са искали да продължи ,но канала ги е отрязал. Все още няма офиц. инфо, че ще сме в сряда и датата за премиерата. Сряда има конкуренция, но  е идея по - добре от наблъскания Вторник. "Кралят" много дръпна  там аудиторията е друга и се гледа заради Халит Ергенч. Ние също ще имаме своя публика.  Wink Нещата щяха да са толкова различни, ако се брояха и гледания и подкрепа от чужбина не само в Турция, където не всеки дом има измервателни устройства. Ако ни сложат в Сряда най гледани са ''Осман'' историческия и този новия на ОГМ. "Лейля" също не е зле. Но там може да откраднем зрители.  Осман ще е последен сезон така се говори. ''Черно Сърце'' на същите продуценти и той прави финал на 26 - ти епизод и фирмата остава само с два сериала Тешкилата и Ешрефа.

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 18:46 от femmi2

# 531

Цитат
Актьорът ветеран Умут Карадаг е потвърден да се присъедини към сериала Мечтата на Ешреф.

< Изглежда, че врагът ще бъде срещу сиропиталището, особено срещу Ешреф #EşrefRüya 🔥🖤   

Феми, давай инфо за новия актьор. Аз не съм го гледала в нито една продукция.

# 532

Цитат
Актьорът ветеран Умут Карадаг е потвърден да се присъедини към сериала Мечтата на Ешреф.

< Изглежда, че врагът ще бъде срещу сиропиталището, особено срещу Ешреф #EşrefRüya 🔥🖤  

Феми, давай инфо за новия актьор. Аз не съм го гледала в нито една продукция.

Нов актьор враг на Ешреф  интресантееее. Актьора е опитен със солидна биография . Също така се изявява и като режисьор .  

Биография
Роден е през 1971 г. в Анкара. Той решава да стане актьор, когато е в началното училище. Завършва университета в Анкара, Факултет по език, история и география, Театрален отдел. Той е сред основателите на Ray Yapım. Режисирал е и много музикални клипове. В момента работи като театрален актьор и режисьор в аматьорската театрална група Ankara Deneme Sahnesi и в Държавния театър на Анкара. Участва в много сериали и филми.
Филми и телевизионни сериали той участва в:
2019 - Halka (Iskender Akay) (телевизионна сериал)
2018 - Kardeşim ̇çim Der'a (игрален филм)
2017 - Beyaz Balina (игрален филм)
2017 - Vatanım Sensin (TV Series)
2016 - Kehribar (Veli Yarımcalı) (телевизионна серия) 2016 - Kehribar (Veli Yarımcalı) (
телевизионна серия)
2016 - Kehribar (Veli Yarımcalı) (телевизионна серия)
2016 - kehribar (Veli Yarımcalı) (телевизионна серия)
2016 - kehribar (Velitımcalı) (телевизионна серия)
2016 г. Açılmaz (Bedir) (телевизионен сериал) 2013
- Tatar Ramazan (Abdurrahman çavuş) (телевизионна серия) 2010 - Kurtlar Vadisi Filistin (игрален филм) 2009 - Kaptan
Feza (игрален филм)
2009 - ES ES
(Azmi) (TV SIRES) 2008 - Gölgesizler (игрален филм) 2008
2007 – Yersiz Yurtsuz (Celal) (телевизионен сериал)
2007 – Kara Yılan (майор Гаспар) (телевизионен сериал)
2007 – Eksik Etek (Doğan) (телевизионен сериал)
2006 – Sağır Oda (Юри Кракоф) (телевизионен сериал)
2012 – Arka Sokaklar (Надир) (телевизионен сериал)
2005 – Eylül (Mehmet) (ТВ сериал)
2005 – Düşler ve Gerçekler (Мехмет) (ТВ сериал)
2004 – Haziran Gecesi (Телевизионен сериал)
2003 – Estağfurullah Yokuşu (Ясин) (ТВ сериал)
2002 – Asmalı Konak (Якуп) (ТВ сериал)
2000 – Bizim Evin Halleri (Бедирхан) (ТВ сериал)
1993 – Ю karı Karışık (ТВ сериал)
Театрални пиеси, в които е участвал:
2015 – Инспектори
2010 – Стъклено сърце
2009 – Karbala
2008 – Kasimir and Kararoline
2006 – Kadıncıklar
2006 – Bozkır Dirliği
2005 – Trees Die Standing
2004 – Hamlet
2004 – Yeşil Gece
2003 – Kurtuluştan Kurtuluşa
2002 – Murtaza
2001 – A Day in the Country
1999 – The Judge of the Seven Villages 1999
– Toros Monster
1998 – A Midsummer Night’s Dream
1998 – Yolcu
1998 – The Trial 1997 –
The Rainman 1996 –
Crispy Village
1996 – Canlı Yayin Lokantası
1995 – Monday Thursday
1995 – A Tale Within a Tale
1995 – Titto for Tat 1994 –
Как да спасим Асие 1993 – Театрални пиеси
Махмут и Йезида, режисирани от него: 1999 – Съдия на седемте села.

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 19:15 от femmi2

# 533
Гледала съм го в Юнска нощ с Йозджан ама то мина много мляко от тоя сериал.

# 534
Тази вечер ще ни пуснат втория фрагман и съответната дата на излъчване на ''Ешреф  Рюя''. Bowling

Още класации в които  сме попаднали .

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 21:10 от femmi2

# 535
Има слух, че #EşrefRüya ще бъде пуснат в сряда, 19 март. Да видим дали ще се окаже вярно. / Бирсен Алтунташ

# 536
Има слух, че #EşrefRüya ще бъде пуснат в сряда, 19 март. Да видим дали ще се окаже вярно. / Бирсен Алтунташ

Датата е вярна няма за кога да го отлагат повече . 19 - ти март - Сряда по Канал D
 Няма грешка в Бирса източниците й са точни по принцип . Такива  неща знае че ...

Трейлъра е бомбаааа . Nature Boom Отново ще плачееееем Cold SweatCold Sweat Боже как срада тоя човек и колко е красиииив за енти път го казваме...  Демет също е много добра . Огън двойка ще са .  Nature Fire

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 22:05 от femmi2

# 537
- Какво стана намери ли Рюя?
Ешреф:Днес е денят на сираците.
Якуб:Недейте пренебрегвайте сираците!
Нисан:Нямам никой друг освен сестра си ние израстнахме без никой като сираци.
- Утре други ден татко Якуб като си отиде кой ще се грижи за толкова хора Ешреф?
Ешреф:Ако мястото където човек мечтае да отиде и това което е в момента има пропаст това е негова вина.
+Ще работиш за мен!
Нисан:Как? Ще ме убият ако разберат ,че работя за вас.
+ Ти и без това си мъртва.
- Аз ще го поема.
Нисан:Имам интервю за работа
Ешреф:Каква работа?
- Някой който е близко до вас слухти на полицията.
+ Колко години изминаха? Може би е умряла...
Ешреф:Едно сърце обича един път.

# 538
- Какво стана намери ли Рюя?
Ешреф:Днес е денят на сираците.
Якуб:Недейте пренебрегвайте сираците!
Нисан:Нямам никой друг освен сестра си ние израстнахме без никой като сираци.
- Утре други ден татко Якуб като си отиде кой ще се грижи за толкова хора Ешреф?
Ешреф:Ако мястото където човек мечтае да отиде и това което е в момента има пропаст това е негова вина.
+Ще работиш за мен!
Нисан:Как? Ще ме убият ако разберат ,че работя за вас.
+ Ти и без това си мъртва.
- Аз ще го поема.
Нисан:Имам интервю за работа
Ешреф:Каква работа?
- Някой който е близко до вас слухти на полицията.
+ Колко години изминаха? Може би е умряла...
Ешреф:Едно сърце обича един път.

Джанъм , Тешекюлер за превода Kissing Heart Сериала ще е хубав и качествен усещам го . С много любов ,, екшън , емоции и вълнение .  Ще е ХИТ ей тука го записвам !

# 539
Последните два сериала на Демет бяха в сряда до колкото си спомням и Домът с Ибо и Енгин Й и Фара с Енгин А само разликата беше канала.Двата сериала си изкараха по 2 сезона ако не помня грешно? Сряда си е ден на Демет можем да кажем тогава.

Общи условия

Активация на акаунт