Отговори
# 540
Последните два сериала на Демет бяха в сряда до колкото си спомням и Домът с Ибо и Енгин Й и Фара с Енгин А само разликата беше канала.Двата сериала си изкараха по 2 сезона ако не помня грешно? Сряда си е ден на Демет можем да кажем тогава.

Деметката отново  ще се конкурира с  Бурак Йозчевит, като Осман в сряда . Чачовите дни са понеделник и петък .

Нека обратното броене започнееее Stuck Out Tongue Какво круше удари Неджип ще са страхотен мъжки бромааанс .... Познахме, че Нисан ще пее в бара на хотела и там се запознават с Биг бос след като кандидатства за работа.   

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 01:56 от femmi2

# 541
"Eşref Rüya" - Започва в сряда, 19 март в Kanal D! 💙

Eşref Rüya

Епизод 1 Трейлър 2

- Какво стана намери ли Рюя?
Ешреф: Днес е денят на сираците.
Якуб: Недейте пренебрегвайте сираците!
Нисан: Нямам никой друг освен сестра си, ние израснахме без никой, като сираци.

- Утре, други ден татко Якуб като си отиде, кой ще се грижи за толкова хора, Ешреф?
Ешреф: Ако мястото, където човек мечтае да отиде и това, което е в момента има пропаст това е негова вина.
+Ще работиш за мен!
Нисан: Как? Ще ме убият ако разберат, че работя за вас.
+ Ти и без това си мъртва.
- Аз ще го поема.

Нисан: Имам интервю за работа.
Ешреф: Каква работа?
- Някой, който е близко до вас, слухти на полицията.
+ Колко години изминаха? Може би е умряла...
Ешреф: Едно сърце обича един път.

Феми, благодаря за новия фраг и снимките, които сте постнали. Диди, целувки за превода!
Аз още не мога да превключа на вълна Ешреф.
Ще трябва още няколко пъти да изгледам фрага, за да го асимилирам.

# 542
Благодаря за гифчетата и текста. 

И аз го гледах вече пореден път.
Сцената със снежинките, които описваше сценариста нямах търпение да я видя заснета.
Гледа потрета и е тъжен и отронва сълза. Познахме че ще пее в бара на хотела при Ешреф. 
Но дали го позна кой е. Комисарката ще се окаже зла и ще принуди Нисан да работи за нея.  Тя казва че двете със сестра й също са сирачета и си нямат никого. Изтеклата сцена от сета е от сериала ,където Демет пее на улицата.

# 543
Не мога да се спра.
Пускам и превода от turkishseries.bg - ей така, за затвърждаване на знанията!

Рюя

# 544

Добро утро! Heart

# 545
Добро петъчно утро ! Simple Smile

Песента , която пее Рюя - Нисан е тематична и се казва ''Сън - Мечта''.  

Не докосвай виковете ми,
Не се занимавай с плача ми
Ако това означава любов
аз се отказах
не ме обичай

Странността ми не е съдба
Не се смейте мимолетно
Тъжна съм тази зима
Бог да благослови пролетта

Хайде сърце, постарай се
Дръж се здраво и бъди търпеливо.
Главата горе
Преструвай се, че това е било сън

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 17:49 от femmi2

# 546
Здравейте, дами!

Аз не успях да се отбия в темата, но Феми се е погрижила за кафето.
От мен като начало една статия, а после ще ровя из Х за други новини.

Обявени дата и ден на излизане на телевизионния сериал на Чаатай Улусой и Демет Йоздемир!

Ясемин Алтунтерим - телевизионен редактор
06.03.2025 - 18:22ч
Един от най-очакваните проекти на Kanal D е сериалът Eşref Rüya. Първият трейлър на поредицата, с участието на Демет Оздемир и Чагатай Улусой , получи голямо признание. Тези двама актьори, които за първи път ще гледаме като партньори, вече се превърнаха в актуална тема в социалните мрежи.

Докато чакахме с нетърпение поредицата да излезе, трейлърът най-накрая беше споделен. С очаквания трейлър станаха ясни датата и деня на излизане на сериала Eşref Rüya.
Сериалът Eşref Rüya, който ще започне да се излъчва по екраните на Kanal D, вече привлече цялото внимание.
Наскоро бяха пуснати както трейлърът, така и плакатът на дългоочаквания сериал. Голям фурор предизвикаха и снимките от продукцията, които получиха пълна оценка от публиката.
В този сериал, който буди любопитство със своя сюжет и актьорски състав, за първи път ще видим заедно Чаатай Улусой и Демет Йоздемир.
Можем да кажем, че хармонията и енергията на дуета, които си партнират за първи път, вече е оценена.
В новия трейлърът Рюя приема предложението, направено й по необходимост, като казва: „Когато разберат, че работя за теб, ще ме убият“, но получава отговор „Вече си мъртва“. Сериалът, който привлича вниманието с трейлъра си, е белязан от думите на Ешреф "Сърцето обича само веднъж".

И накрая, денят и датата за излизане на поредицата Eşref Rüya бяха обявени.
Eşref Rüya ще бъде на екраните в сряда, тъй като сериалът Annem Ankara, с участието на Бергюзар Корел и Мехмет Гюнсюр , ще направи своя финал в 15-ти епизод.

"Никога не ограничавай себе си от ограниченото въображение на другите хора."

Топъл, уютен, безгрижен и много спокоен следобед ви желая!

# 547
Мерсаж за статията , то свят ни се зави от толкоз много реклама и отзиви , но се радваме че има интерес и да печелим зрители за рейтинг .

Имало е разговор все пак  това е след сцената и погледите в асансьора ли ? Той я наема  на работа в хотела на бара и я посещава да я слуша , защото нещо в нея му напомня на любовта му от  миналото. Не знае коя е но ще се досети и усети вътрешно . Те защо са се разделили, като малки той се влюбва в нея от пръв поглед  и се превръща в блян и мечта .

Певицата в десния ъгъл колко още такива крошета ще види и ще е в опасност. Тя няма по собствено желание да сътрудничи , комисарката ще я принуди чрез сестра й. Ешреф има  нейна картина в къщата си - палат точно като на афиша. Wink  но разликата е че в домът му картината има дупка от куршум. Кой ли е го е направил може би самият той, когато е бил гневен и слаб или по време на някоя престрелка. Сцената с падащите снежинки , като както го писа сценариста е толкова трогателна и красива.

Гюрдал му казва че са изминали толкова години и може Рюя да е мъртва щом нищо не знае за нея и не може да я открие. Ешреф му отговаря с жест и поглед обича " "Сърцето обича само веднъж"!

В процеса на гледане ще разберем, като се разгърне историята какво е посланието и идеята.  От това , което излиза е за голямата , неосъществима  любов неподвластна на времето и препядствията. Ще е много емоционално и красиво .  Живота на Ешреф от миналото и сегашният му като лидер на мафията с отговорност към ''Сираците'' . Този новият актьор , който ще влиза ще е враг на Ешреф и ще му създава проблеми. Много се набляга на думата ''Предателство''  и това също е в основата .

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 21:44 от femmi2

# 548
В процеса на гледане ще разберем, като се разгърне историята какво е посланието и идеята .  От това , което излиза е за голямата , неосъществима  любов неподвластна на времето и препядствията. Ще е много емоционално и красиво .  Живота на Ешреф от миналото и сегашният му като лидер на мафията с отговорност към ''Сираците'' . Този новият актьор , който ще влиза ще е враг на Ешреф и ще му създава проблеми. Много се набляга на думата ''Предателство''  и това също е в основата .
Феми, много си права, че в процеса на гледане ще разберем историята. Сега можем само да гадаем. Не искам да се настройвам песимистично, затова и не се впускам в подробности, но сърцето ми се свива.
Не ми се гледа сълзлива и дълбоко драматична любовна история. Тайно се надявам тази жадувана любов да преодолее времето и пространството, да устои на ударите на съдбата, да се пребори със злините, дебнещи отвсякъде и да завърши с happy end.
Очаквам силен сценарий, напрегнато действие, екшън, красива любов и перфектна игра. А трейлърите ми подсказват, че всичко ще бъде балансирано и запомнящо се. Дано... Hands Pray

# 549
Драматично ще е няма как силна и дълбока история ще е.
Не ми се гледат и преживяват отново психарски драми колкото и мега добър да е Чаатай в това и предпочита. Те първа ще се запознаваме с характера на Ешреф и останалите герои. Хепи енд всички искаме не смърт и трагедии. То се вижда с просто око, че Нисан и Ешреф са си говорили от новите кадри и по това, което ни подсказват се настройваме за хубав сериал и история и качествено изпипана. Предвид кога почваме много е възможно да има и продължение след лятната ваканция ,защото няма да успеят да завършат историята. Зависи какво са договорили как ще потръгне рейтинга и международните продажби. Тук и двамата главни ще подпишат за втори сезон. Това е максимума, защото Чаатай не снима повече от един или два сезона за Обществената ТВ.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 19:12 от femmi2

# 550
# 551
Малеее , за малко да сгафя и вляза в другата тема. Заглавията сходни и като се разсееш... Добре, че погледнах отново. Нашето заглавие на сериала го написах с големи букви да се отличава, ама.... Замълчах тогава  , но и второто се е преписало с колегите и приятелите. Преди да се преместим от рекордната тема на ОС беше с подобно заглавие. Да си призная преди по често четях колежките , но сега съм се ограничила и ми е много добре така , не ме интересува и не се напрягам няма смисъл.  Фалшът и подмазвачеството ме вбесяват !    

Ех , джиткаш си по улиците и срещу теб е тая красота. Целия Истанбул в билбордове на Ешрефа. Мощно забиват и не жалят средства след като и на стадиона го промотираха.  

Дианка, тая седмица е в Истанбул късмет и успех и ще ни разказва после. 🍀

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 22:11 от femmi2

# 552
Феми сложи червен текст или някакъв знак да не бъркаш бе. Как ще нахлуваш в чужди къщи? Аз съм сложила катинар навсякъде където съм била преди изгорени листа с прекрасни спомени и хора зад мен.
Ти не вярваш в назар от това се орентирай.
Аз вярвам ама нейсе.

# 553
Добър вечер.  Каня ви на сватба да потанцувате с Чачо.
https://www.instagram.com/reel/DG6UC9RBwGt/?igsh=MXFsb2VwM2gyMXU4NQ==

# 554
Добър вечер.  Каня ви на сватба да потанцувате с Чачо.

Дианка, стресна ме със сватбата на Чачо! Реших, че сме си "изтървали" момчето.

Общи условия

Активация на акаунт