Отговори
# 720
Цитат
esrefruyadizitv
Правилата се променят, голямата игра започва.

Последните 3 дни!

#EşrefRüya започва с първия си епизод в сряда от 20.00 часа по #KanalD. 

# 721
Комисарката дебне най вече Ешреф ,но и останалите от организацията са на прицел. 
Ешреф и Нисан се разминаха, като непознати на влизане и излизане от хотела.

# 722
# 723
Понеже писах набързо и не си довърших мислите ще продължа тук.. Помните ли фенката от Италия , която специално отиде на снимачната площадка на "Гаддар" да се снима с любимеца си. Тя също беше очарована от Чаатай колко слънчев , усмихнат мил и внимателен е. Аржентинки , испанки също. В богатия  архив има много такива разкази. Сещам се за туркиня, която го е видяла в кафене бил е с компания и той видял колко се вълнува и сам е направил снимката.  Било й е неудобно, но той я е поканил и дори я прегърнал. Много мила снимка и спомен. Heart няма да забравя как български туристи го срещат в Париж това е отдавна мисля че беше по време на "Меджезира" и той се снима с тях. Егати и късмета да го срещнеш чакайки автобусa. В казармата, като беше нямаше лоша дума.

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 22:07 от femmi2

# 724
Фенско творчество:

След поредния върховен епизод от "Deha" и аз имам нужда от нещо по-силно.
Ако и „Eşref Rüya” е толкова динамичен, наситен с обрати, напрежение и екшън сцени - няма да издържа.
Но съм доволна - два дни в седмицата ще гледам нещо класно.

# 725

Добро утро!

# 726
Здравейте, дами!

Дойде и нашата седмица!
Понеделник е и само два дни ни делят от голямото приключение.
Феновете по света чакат със затаен дъх „Eşref Rüya”, но да видим  дали ще бъде по вкуса на турските домакини. Съдбата ни е в техните ръце. От тях зависи съществуването на продукцията.
Положението в развлекателния сектор никак не е розово. Продължават разследванията:
Цитат
⚡ След предварителното разследване, Антимонополната служба започна разследване срещу шест платформи, включително Netflix, Disney+, Exxen, Blutv, Prime Video и Gain, по подозрение за нарушаване на Закон № 4054 „За защита на конкуренцията“. Разследването засяга възможна дискриминация срещу независими продуценти и преференциално третиране на оригиналното съдържание от платформите. Споразуменията за ексклузивност на Netflix с притежателите на авторски права, условията за продуцентите и актьорите и възможните антиконкурентни споразумения между платформи и участници на пазара се проучват.
Нашата нова екранна двойка!

Пожелайте си хубави неща!
Бъдете здрави, общувайте с приятни хора, прегърнете любим човек,
направете си малък подарък!

# 727
Здравейте ето че дойде ред и на дългоочакваната премиера на
" Мечтата на Ешреф".  🍀

Тия се чудят как да захапят  и платформите ,защото не могат да ги глобяват за по освободени сцени.

# 728
Феми, редувам те Kissing Heart

# 729

Кате, благодаря за свободният терен Kissing Heart

Пренасям и тук тази красота за сетивата и душата Revolving Hearts

Остава малко време, докато #EşrefRüya, с участието на #DemetÖzdemir и #ÇağatayUlusoy, излезе на екран. Зрителите ще станат свидетели на пресичащите се пътища на Ешреф и Нисан, тяхното минало и невъзможна любов. Пътуването на Eşref Rüya започва в сряда вечерта.

ДВЕ СТРАНИ НА ЛЮБОВТА

Историята на Ешреф и Нисан ще докосне сърцата на публиката, от една страна Ешреф и неговия мистериозен свят, от друга страна невинността на Нисан, която внезапно се озовава в този свят, ще накара дуото да изживее трудно предсказуеми моменти.

Ешреф беше тласнат в света на престъпността поради самотата да остане сирак в млада възраст и с годините той придоби идентичност, която доминира в престъпния свят. За него сираците са неговите братя и сестри, които той заменя с изгубеното си семейство... Това семейство обаче съществува в средата на престъпния свят.

От една страна, Ешреф носи тежката отговорност да бъде ръководител на подземните организации, а от друга, неговото търсене на мир, който винаги е искал, никога не свършва. Нисан ,която се появява неочаквано пред него, ще го завлече в непредсказуем вихър.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 14:28 от femmi2

# 730
Момичета, извинете ме, но цял ден се занимавам с интернет доставчици и нямам време в момента за нищо.
Пускам socipol и изчезвам.
Дано до час да успея да приключа. Hands Pray

IMDb Starmeter
Текуща дата: 17/03/2025

# 731
Охоооо ... напреднали сме в Социопола браво !

Цитирам от ''Градинката'' с благодарности за труда и бързата реакция Flowers Hibiscus

Съдбата ги изправя пред най-голямото им изпитание!

Ето и представянето на главните герои:

https://x.com/esrefruyadizitv/status/1901596891722273254

Талантливата музикантка Нисан Акйол, която се бори за живот по подлите улици на Истанбул!
Голямата мечта, от която не можеше да се откаже в борбата си да свързва двата края: Музиката.

https://x.com/i/status/1901604706637549653

Ешреф Тек, сериозният член на най-мощната престъпна организация в Истанбул "Сираците"!
Той има неограничени пари и власт, но му липсва само едно нещо: Неговата голяма любов, Рюя.

# 732
Привет! Heart Не остана, само утре и  в сряда ще се срещнем с Ешреф. Heart Успех на сериала! Не се съмнявам, че ще е супер  и дано бъде оценен подобаващо!  Че напоследък съм изумена от  рейтингите, какви бози вдигат рейтинг, за сметка на наистина добри и качествени сериали.

# 733
Привет! Heart Не остана, само утре и  в сряда ще се срещнем с Ешреф. Heart Успех на сериала! Не се съмнявам, че ще е супер  и дано бъде оценен подобаващо!  Че напоследък съм изумена от  рейтингите, какви бози вдигат рейтинг, за сметка на наистина добри и качествени сериали.

Пипи , Hug ти кои сериали гледаш в момента онлайн ''Деха'', ''Пияса'' и сега ''Ешрефа'' .. Вкусът на туркиш зрителя е непредсказуем  .  Ще стискаме палчета да бъде оценен , както си трябва .  

''Понякога любовта е да знаеш всеки детайл от лицето наизуст''.

Това е върховно! И текста също. Всичко ни подсказва, че ще е нещо дълбоко, мечтано и красиво. Лицето на любовта. Heart Ще има ли прошка за предателството? Много се набляга и на това.

От снимачната площадка

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 17:06 от femmi2

# 734
''Понякога любовта е да знаеш всеки детайл от лицето наизуст''.

Това е върховно! И текста също. Всичко ни подсказва, че ще е нещо дълбоко, мечтано и красиво. Лицето на любовта. Heart Ще има ли прошка за предателството? Много се набляга и на това.
Въййй, какви красоти съм изпуснала! Но вече съм на линия.
Феми, ще пускаш ли новата тема сега?

Общи условия

Активация на акаунт