какво ви е мнението за помпичка за нос?

• 3 947
  • 99
  •   1
Отговори
# 60
Може би и аз не съм на ясно как се ползва-купих я и така си стои. Нослето му го чистя с бебешките клечки за уши-не влизат много на вътре,но все пак достатъчно за да излезе каквото има вътре.

# 61
От съвсем малко бебе използваме помпичка за нос.Много съм доволна,а и самото детенце стои и чака защото знае че това ще я облекчи.

# 62
  • плевен
Изобщо не съм доволна от помпичката.Купихме още като се роди малкия,но така и не я ползвам.Нослето го чистя с клечка за уши внимателно.

# 63
  • Русе
Добре, де! Аз ли не знам как се ползва тази помпа?! Що ли? Пробвах веднъж, но края и е много по-дебел от ноздрите на щерките и изобщо не ми е удобна.
и аз нещо не се справям явно с приложението й..... и на мен никак не ми е удобна

# 64
Нашето педи също каза, че не е необходимо  да я ползвам ,ако пръскам Стеримар.
Аз обаче си купих и няколко пъти я ползвах.Трябва да я стиснеш преди да я вкараш в носа на детето  и вече вътре в ноздрата да отпуснеш рязко ,за да може помпичката да изтегли секрета. Помага ,но при постоянно течащ нос ,трябва да се ползва често ,а  след всяко ползване трябва старателно да се измива с топла вода .

Преди  първата употреба задължително се стерилизира .

# 65
Имаме две,ползваме ги,когато секретите станат обилни!По-горе една мама е обяснила как се използва,ако не стане вакуум,малко трудно да се изтегли нещо!

# 66
Купих, опитах да ползвам, ама голяма полза не намерих  Confused

# 67
Имаме такава в къщи, но изобщо не я използвам. Не ми е удобна.

# 68
Ползвам, когато носът и е толкова запушен, че не може да диша, отваря уста и плаче  Sad Има полза - вади сополите и отпушва. Но, гледам да я ползвам изключително рядко, защото уврежда лигавицата /съм чувала и го намирам логично/ .

# 69
Аз ползвам помпичка на Чико и съм много доволна  Peace
Аз ли съм толкова схваната....Изобщо не мога да се оправя и да свърша нещо с нея?!!!

Peace

# 70
Много по-важно е почистването на носа с помпичка за нос, от колкото впръскването на физиологичен разтвор.Какъв е смисълът да сложиш някакъв медикамент след като не можеш да почистиш един задръстен нос после?   
Много ми е интересно всички които казват, че не виждат смисъл... как точно почистват носовете на децата си  във възраст,когато не могат да си издухат носа сами.
Много често възникват  проблеми от един системно недоизчистен нос.
Не е трудна процура,нито болезнена.Свиква се
Последната помпа на сина ми (3-та поред),купих  когато беше на 2,2г.не че не може да се спрява вече,но при по-сериозно сополивене ,вместо да чакам да кихне за да изкара най-сериозните съкровища си помагам с нея.
Това е.Аз съм ЗА Grinning

# 71
Ами нещо не мога да я използвам както трябва явно и не ми върши работа.

# 72
Ползвам и съм доволна.

# 73
Ползвам, доволна съм. Вярно, че пада голяма борба при ползването й, но помага...

# 74
Добър уред за измукване на сополи, баткото редовно го третирах.
Илияна, добре ли прилепва накрайника към ноздричките, трябва да е добре, за да изсмуква.

Общи условия

Активация на акаунт