Моля за малко помощ! Турски Сериал

• 972
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте група! Знам, че има доста форуми и т.н. но уви не успях точно да си намеря подходящия сериал...
Засега изгледах сериалите
*Любов под наем
* Почукай на вратата ми
* Свободен дух
Днес беше последният...доста се натъжих и бих искала да попитам може ли някой да ми каже подобни сериали? Романтично комедийни и леко драматични. Много бих се радвала!! Благодаря предварително 🥰

# 1
Здравейте група! Знам, че има доста форуми и т.н. но уви не успях точно да си намеря подходящия сериал...
Засега изгледах сериалите
*Любов под наем
* Почукай на вратата ми
* Свободен дух
Днес беше последният...доста се натъжих и бих искала да попитам може ли някой да ми каже подобни сериали? Романтично комедийни и леко драматични. Много бих се радвала!! Благодаря предварително 🥰

На български ли ги предпочитате? Ако е на български ще трябва да гледате каквото са дублирали нашите иначе мога да предложа заглавия които ще ги има руски.

- В очакване на слънцето.
- Дъщерите на Гюнеш
- Чуй ме
- Любов на инат
- Любов на показ
- Любовта не разбира от думи
- Висше общество
- Мечтатели
- Брак с чужденец
- Ангели пазители
- Песента на живота
Някои заглавия ги има и с бг дублаж ама не знам какво ще е качеството.

# 2
Много симпатичен сериал е "Навсякъде ти".
Както и всички, изброени в предходния пост.
Също и "Палнолуние"

# 3
Много симпатичен сериал е "Навсякъде ти".
Както и всички, изброени в предходния пост.
Също и "Палнолуние"
Оле как не се сетих за Навсякъде ти.

Още на руски мога да добавя със сигурност ги има може и на бг да ги има за там не знам.
- Сезонът на черешите
- Мистър Грешен
- Ягодов Мирис
-Стая номер 309

# 4
Пойраз Карайел, все още от време на време си го пускам.... В началото драмата е поносима, нататък не гарантирам, но пък толкова навлизаш в нещата, че няма как да се спреш!

# 5
Стая 309
Сезонът на черешите
С аромат на ягоди
Новата невеста
Моята сладка лъжа
Любов, логика и отмъщение

# 6
Здравейте,
"Моята сладка лъжа" бях започнала да го гледам и бих казала,че е такъв какъвто търсиш като описание,модерен и лек,сладурски,поне до там докъдето съм стигнала.
" По красива от теб" също е модерен леко комедиен. И не на последно място разбира се моя фаворит "Опасно изкушение".Аз по-завладяващ и модерен филм не съм гледала.Heart

Общи условия

Активация на акаунт