🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 663
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Не знаех това за Габриела. :o
Нямам време да ги търся и следя из социалките. Но сега разбирам.
Явно е знаел за нея, да. Защото аз щях да я избера и може би 95% от мъжете.

# 931
Поне едно е сигурно – Мартин няма да се съобразява с мнението на майка си.
Не виждам нищо лошо да вкарат ерген с минало, който е в мир със себе си относно професионалната си реализация. От друга страна Виктор ми е много симпатичен, но милият какво може да им предложи – бил модел, моля ви се...

Скъпи съфорумки, гледаме 4-ти сезон 'се пак. Нима очаквате да има истинска романтична история в този формат. Да вярно е, че Ники Николов е готин продуцент, но запазена марка при него е в началото да гледаме херувимчета, а накрая да се окажат изчадия адови.

# 932
Точно мъж на 39 е по-редно да е ерген от колкото на 25.

На 39 е по-скоро в понятието стар ерген. Ерген е до тогава някъде.

Нямам проблем с възрастта на който и да е непознат, но нека нещата се назовават с истинските им имена.
Ерген е човек който не се е женил. Ако трябва да бъдем педантични. Мартин не е типичен ерген, той е необвързан..бих го нарекла.

# 933
На мен не ми пречат годините и децата му (които 100% са отглеждани от майката, иначе нямаше да изглеждат така). Пречи ми, че е мазняр.
Да, на 39, което си е 40, не е престарял, но спрямо 23-годишната Гюлмихал си е направо чичи.

И аз се чудя какво толкова съжалявате за напъдената онлифенс художничка. Не са длъжни да търпят такива. И Виктор 1 се отдръпна от Дениз като разбра за заниманията й.

Допада ми новият формат с първоначалните срещи, защото в предишните сезони в началото гонеха жени, с които не са си казали една приказка, защото не всички успяваха да избият зъби, за да се доредят до храстите. Но е вярно, че така има повече възможност за договорки.

Привиканите гадженца оствиха у мен горчив вкус. А най-много ми липсва Фиона. Аз съм си по цирковете 🤣

# 934
Ако трябва да сме педантични с определенията, то там половината са платени жрици на любовта, ама ей на.. наричаме ги от кумова срама модели, инфлуенсърки, хостеси Joy

# 935
Познавам Клаудия от общи познати в НБУ.  Тя е от децата на милионерите. Доста е луда, импулсивна. Има връзка/все още/ с един шашав моторист, целият в татуировки, включително на лицето Simple Smile . Алкохол и леки наркотици не са им чужди. 100 % е там да добие популярност и за тръпката.
А това за къдравата художничка не го очаквах. Доста мило момиче изглежда и всякаш се влюби във Виктор от пръв поглед...

# 936
Поне едно е сигурно – Мартин няма да се съобразява с мнението на майка си.
Не виждам нищо лошо да вкарат ерген с минало, който е в мир със себе си относно професионалната си реализация. От друга страна Виктор ми е много симпатичен, но милият какво може да им предложи – бил модел, моля ви се...
Виктор наистина не е наясно със себе си, крие истинската си същност или се опитва да избяга от нея. Няма лошо, ако иска да се "изправи", но към момента не изглежда автентичен. Дори тембърът на гласа му е тип Миро от Каризма или Николай Дойнов, от Нова. If you know, you know.

Мартин уж играч, но има нещо истинско у него, дори в лошите му качества (примерно суетата му).

# 937
Аз днес гледах епизода ,понеже изобщо не бях разбрала, че започва в неделя. Опитах се да ви изчета, но нямате стигане   Blush
Не успях да запомня имената на момичетата,та ще ги коментирам по-обстойно чак след 1-2 епизода когато ги понауча Grinning

# 938
Не знаех това за Габриела. :o
Нямам време да ги търся и следя из социалките. Но сега разбирам.
Явно е знаел за нея, да. Защото аз щях да я избера и може би 95% от мъжете.
Може и да не е знаел, но тя дори отслабнала си имаше доста извивки(и то ако се изразя меко). Виктор си пада по спортни фигури и фини дами.

# 939
Той Виктор само повтаря, че не е достатъчно зрял, ами като не е да си стои в София, отива за безплатната почивка ми се струва, момчето изобщо не знае на кой свят се намира... Бил на 25, почти на 26 Grinning

# 940
Да, тя си е направо дебела за тези среди и критерии. За пищна можеше да мине Теа, която после доста отслабна между другото.
Но определено ще сънувам кошмари от този профил. Особено има едни по-стари снимки, където е много пълна , та там какви неща са на показ…отврат.

# 941
Художничката изглеждала влюбена.. ама то това й е професията, видно е от ИГ. Явно е много обиграна и знае как да се представи пред хората. Ето тука оревахте света как може да не я избере. Хубава е в лице, има визия и вайб и лесно може да паднеш в капана. И после ще те налага със садо-мазо изграчките. Такива сладки арт лолитки са много опасни Grinning

# 942
А някъде могат ли да се видят всички участнички, че аз имената им изобщо не можах да запомня, освен тези на най-напомпаните: Мартина и Косара?

Извинете, сега ги видях в заглавния постинг.
Тук ги качиха с кратко текстово представяне - https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/uchastnichki/
Ще им добавя фамилиите и линка, ама не мисля да поствам целите текстове, то така или иначе ще си ходят някои скоро.

ОнлиФенс по принцип е платформа, в която всеки може да се регистрира и да качва съдържание само за потребители, които си плащат абонамент към него. Най-популярен е обаче за качване на +18 съдържание и си е нарицателно за момичета, които се снимат голи и си продават снимките.
Не е гаранция, че снимките са нецензурни, Алекса, която Виктор отхвърли, казваше, че си качва снимките от Инстаграм там и просто печели пари от чужденци.

# 943
Виктор много напомня на този американски Ерген - Colton Underwood.
Той участва като един от кандидатите в Момата с Hannah Brown, после самият той е Ерген и се сгодява за Cassie. Cassie е готино момиче, което през целия сезон се колебае дали реално иска да е с този Colton. Може би е усещала нещо. Така и не се женят. Тя къса с него. Той я преследва, заплашва. Според мен, защото в нея е виждал спасителния пояс, тип "ако с нея не стане, ще трябва да си признава". Тя изважда ограничителна заповед. Colton заявява публично, че е гей. Сега е омъжен за мъж.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 14:37 от Linda*kiss

# 944
Не знам защо Виктор избра тази Пресиана, много ми е детска някак. Клаудия никак не изглежда, като милионерска щерка ама щом казвате, явно е така. В промото за сезона я има на 2 срещи с Виктор, така че явно ще бъде интригуваща за него. От същото промо си личи, че Даниела Рупецова става фаворитка за Мартин, почти на всеки един кадър я има, но може да е и защото е от по-актуалните и известни в социалните мрежи. Голямо хахо ми се видя тази Ивет, която се беше направила на графиня вампирка от 18ти век и говори много тихо. Хареса ми Адриана от подбраните за Мартин, астроложка е , изглежда естествена и чаровница.
Продължава да ме е яд, че няма блестяща и изкусителна блондинка.

Общи условия

Активация на акаунт