🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 538
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 990
Не ми прилича на гей и на мен.

# 991
От двамата Мартин повече ми прилича на гей пък на мен Joy
Мартин със сигурност не е гей , вижте , че жените са му най-голямата слабост , въпреки че да - мазен е , докато им говореше беше ужас
Точно мазен е думата за него Grinning

# 992
Еее идването и тръгването заедно не важИ! Joy Какво им беше поведението,гукане,докосване ,говорене на ушенце..такива неща издават близост.Другото е вятър работа,били дошли заедно.Ами може да е колежка,може да е само приятелка и тн. с тях не би се държал задушевно.Хайде аз ли сега да обяснявам как се държат мъж и жена когато се харесват.

О не. Моля ви, не ми обяснявайте кой как се държи. По-скоро се замислете, че може да има ситуации в които да не е много социално уместно или пък просто да не съм обръщала внимание дали някой се е барал скришно или не.
И все пак смятам, че достатъчно деликатно вмъкнах намек за вайба, но явно всеки вижда каквото желае да види, и не подразбира подтекста.

Имам и снимков материал и в много по-големи подробности мога да вляза, но нали се сещате, че няма да го направя, за да ви докажа нещо?

Както казах - моето мнение е, че не е гей.

# 993
Tова за детето нова новина ли е? Пропуснала съм, с коя?
Гласувах в анкетата за Яна, защото не запомних особено другите. Въпреки, че и тя ми дойде в повече с описанието каква съпруга и майка трябва да  е една жена. Тази актрисата и аз я запомних с вулгарното пускане на ръка.
Относно възрастта на Мартин и твърденията , че не трябва да е ерген е прекалено. След като не е женен е ерген, ако ще и на 60 да е.

Точно така. Ето сега и Гущеров, като се разведе, направо да започнат да го уговарят за следващия сезон Joy

Сега сериозно - лично за мен най-подходящата възраст за ерген в предаването е 30+. Преди това още не знаят къде се намират, пък седнали моми за любов и семейство да търсят (не, че наистина това търсят де, ама, нали.........). Чист пример са Мамин Сашко от миналия сезон и Виктор от сегашния. Младоци, дето още не знаят къде се намират. Сашко даже прецака целия финал, защото мама дойде да му дръпне ушите и да му се накара да не си играе с какичките. Сега ще го видим Викторчо какъв дечко ще се окаже. Иначе е хубаво момче, ама ......
Та в това отношение Мартин е много по-подходящ за участник, отколкото Сашко. И подозирам, доста сашкови достах моми ще избягат при него.

Какво е "камгърл" и "онлифенс", че не съм в час с новите термини Simple Smile

Сашко много го заклеймявате за несериозен, но той е този, който в момента чака дете - по-малко от година след края на предаването, докато другите двама само си търсят слава. Виктор 1 само чака да се появи някъде, много много му личи, че обожава вниманието, а Евгени какво изобщо да го коментираме, още е в пубертета.

Justice for Sashko.

# 994
От всички видеа с Виктор, които съм гледала, не съм се усъмнила да е гей. Той даже се шегуваше с това - че не е гей, засега. Вероятно му е писнало да се обяснява по този въпрос.

Точно това щях да кажа. По-скоро сигурен в себе си хетеро, без грам комплекси, може да се шегува със себе си на тази тема.

# 995

Сашко много го заклеймявате за несериозен, но той е този, който в момента чака дете - по-малко от година след края на предаването, докато другите двама само си търсят слава. Виктор 1 само чака да се появи някъде, много много му личи, че обожава вниманието, а Евгени какво изобщо да го коментираме, още е в пубертета.

Justice for Sashko.

Сашко чака дете?

# 996
То пък е много сериозно да направиш дете, ще кажеш семейство е създал, дом е изградил, ама не, дете бил създал.

# 997
И аз не разбрах как това, че е правил секс и чака дете, изведнъж го прави зрял. Иначе съм съгласна за мнението за Виктор от Сезон 1.

# 998
Плот туист ще е Мартин да се влюби и да ревнува от Виктор. Дали са се сетили. Да пише стихове, да се унижава публично...

# 999
Прилича на едно от момичетата, които играеше в "София ден и нощ". Поне аз на нея я оприличавам.

Косара, не знам защо ми е така позната? Да е участвала някъде другаде до сега?

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 18:57 от SsSa

# 1 000
Ако ще го унижават, могат да го накарат да яде мусака, сготвена от избраницата му.
И все пак мисля, че резилът ще е отново за сметка на дамската част.
Не разбрах онази с котето толкова ли е била закъсала да я дават по ТВ и за любов, че се е навила да участва в любоМно предаване, без да знае, с кого ще я залюбват?

# 1 001
Кратки впечатления от първи епизод:
Мартин не го познавам, не гледам ИВ. Предвид многото хвалби от фенове по негов адрес, очаквах нещо друго. Не усетих нито да е готин, нито умен, нито свестен, не ми е красив и харизматичен. Усетих го посредствен, с кръчмарски вкус за жени, изтъркани лафчета на дискотечен сваляч, лицемерно държане, чалга-култура на макс.
Виктор визуално е симпатичен, но е незрял и неопитен. Ще му дам шанс да ме изненада позитивно, да видим как ще се разгърне. Някои негови реакции от снощи ми харесаха, други - не.
За дамите ще изчакам с мнение поне няколко епизода. Има няколко обещаващи.

# 1 002
Гласувах в анкетата за Яна, защото не запомних особено другите. Въпреки, че и тя ми дойде в повече с описанието каква съпруга и майка трябва да  е една жена. Тази актрисата и аз я запомних с вулгарното пускане на ръка.
Относно възрастта на Мартин и твърденията , че не трябва да е ерген е прекалено. След като не е женен е ерген, ако ще и на 60 да е.

Точно така. Ето сега и Гущеров, като се разведе, направо да започнат да го уговарят за следващия сезон Joy

Сега сериозно - лично за мен най-подходящата възраст за ерген в предаването е 30+. Преди това още не знаят къде се намират, пък седнали моми за любов и семейство да търсят (не, че наистина това търсят де, ама, нали.........). Чист пример са Мамин Сашко от миналия сезон и Виктор от сегашния. Младоци, дето още не знаят къде се намират. Сашко даже прецака целия финал, защото мама дойде да му дръпне ушите и да му се накара да не си играе с какичките. Сега ще го видим Викторчо какъв дечко ще се окаже. Иначе е хубаво момче, ама ......
Та в това отношение Мартин е много по-подходящ за участник, отколкото Сашко. И подозирам, доста сашкови достах моми ще избягат при него.

Какво е "камгърл" и "онлифенс", че не съм в час с новите термини Simple Smile

Justice for Sashko.

Едното с какво опровергава другото? Аз съм нипасала това, което всички видяхме - мама дойде, скара му се и той си тръгна заедно с нея, оставяйки двете каки да го чакат пред олтара и им се извини с видеоклип, за който после се разбра, че е бил по настояване на продуцентите. Ако е зависело от него щеше да си тръгне без дума да им каже. Кое от тези неща не е вярно? Иначе се радвам, че най-накрая е срещнал жена, на която мама е разрешила да направи бебе. Дано да са щастливи заедно и най-вече мама да не се бърка повече (което лично мен ме съмнява)

# 1 003
Довечера трябва да вкарат Емануела. Защо иначе ни натресоха тая Мартина? Поне да има някаква полза от нея, защото аз не вярвам, че е тип на Мартин. Той със сигурност я е познавал от преди, ако е била негов тип, още тогава е щял да е с нея.

# 1 004
Мартин ми харесва като Ерген,но в живота от такива мъже бягам надалеч ( вече). С голямо его, арогантен, самонадеян, НОО пък много обаятелен, обигран. За заигравка е идеален, за семейство не мисля, че става.
Виктор и Валерия- хммм... И двамата не казаха ли, че не може да има приятелство между мъж и жена? Тя в нейния сезон, той снощи... Иначе се " рекламират" като приятели.. като я видяхме Валерия каква е ( пропускам епитет тук), съм сигурна, че са се уважили поне няколко пъти Grinning

Общи условия

Активация на акаунт