Случи ми се нещо странно - 31

• 59 539
  • 586
  •   1
Отговори
# 465
Котка в кашон аз съм си точно на мястото. Това не е темата за астрала, това е тема за странни неща, на които може да се даде обяснение и критичното мислене е част от процеса.

Много хубави съвети са дали хората над мен.

Пак казвам, нещата са прости - не харесваш някой - не се виждаш с него. По-горе са дали съвет как. Всичко отвъд това намирисва на гонене на вещици, а аз принципно смятам такива хора за по-опасни от самите набедени вещици.

# 466
  • Бургас
Добре де, това как се държи тя, каква връзка може да има с физически прояви при теб? Няма логичен отговор на този въпрос, съответно не тя е виновна за пъпките и качването на този килограм. Толкова е просто

Физически прояви при общуване с човек с негативна енергия  или енергиен вампир има. Аз при общуване с такъв конкретен  човек много ми се учестява пулса, започват да ми бучат ушите и получавам главоболие. Ограничила съм контактите до минимум.

https://lotoscenter.com/index.php?main_page=document_general_info&products_id=174

# 467
  • при късмета
Говорех за логични причини. Урочасването, не е сред тях.
Аз съм с мигрена. Това, което я провокира най-много е времето. Понеже имам шипове на първите 3 прешлена, като всяка травмирана става, повишаването на влажността оказва  влияние. Ако не взимах предвид логичните причини, трябваше да обвиня всички хора, които срещам при повишаване на влажността за главоболието, учестения пулс, бученето на ушите и повръщането

# 468
  • Мадрид / София
Мигрената няма нищо общо с енергийните вампири. А те съществуват и още как. Обаче физическите прояви след една среща с тази жена са подсъзнателни и нищо чудно да има и други симптоми, както някой каза по-горе като сърцебиене и повишаване на кръвното и от сорта. Опитай да обърнеш ситуацията в твоя полза. Както казват :"дават ти лимон, направи си лимонада".  Може и да се приложи метода на балона от бяла светлина за защита.

# 469
Няма сила, която да не накара да се срещам с хора, които ме карат да се чувствам зле. Дори да са ми роднини. И внушение да е, щом има реакция на тялото, значи има защо.
Дори да не ми излизат пъпки, мразя досадни хора. Просто не ходете, този ваш мъж щом е мека Мария да се среща той с тях.

# 470
Котка в кашон 😀
Направо й тегли майните с довода, че не се чувстваш добре след срещите си с нея. Като млада работих в мобилен оператор, няма да ти казвам, че 2 пъти в седмциата от тия черни енергии ме болеше глава нечовешки, на момента, когато дойдеш някой такъв и започвах да се прозявам, да ми сълзят очите, бях се накичила с всичко възможно - конци, ангели, кръстове… смених си работата да е почти без хора и глава не ме е боляла с години. Та, ако си по-чувствителна всичките ти симптоми са напълно възможно да са от нея, на всеки тялото по различен начин преработва енергията. Бъди смела и не я допускай до себе си и до детето.

# 471
  • Deutschland
Днес следобед бяхме в храма на Преподобна Стойна в Златолист. Обиколихме и в момента, в който се качихме по стълбите към стаичката й, някой все едно ме удари с чук по главата, причерня ми и после не помня нищо. Не съм припадала, но все едно бях някъде другаде. Една жена ми помогна да се окопитя и ме накара да легна на леглото на Преподобната, било за здраве. Каза, че имало много мощна енергия на това място и затова така съм се почувствала. Според съпруга ми е било от непоносимата жега.

# 472
Котка в кашон, според мен инстинктивно тази жена усеща, че може да черпи енергия от теб и затова те преследва. С негативните си чувства и страха си я насърчаваш. Престани да мислиш за нея и ограничи контактите си без да влагаш толкова емоции в това и нещата ще изсъхнат на корен.

# 473
  • Мадрид / София
Котка в кашон, според мен инстинктивно тази жена усеща, че може да черпи енергия от теб и затова те преследва. С негативните си чувства и страха си я насърчаваш. Престани да мислиш за нея и ограничи контактите си без да влагаш толкова емоции в това и нещата ще изсъхнат на корен.
Хубав съвет ама е труден за изпълнение. Избягването на всякакъв контакт (ни телефон, ни на улицата случайно или не) с тази особа нито мисъл дори и за около 1-3 месеца ще се е успокоила напълно.

# 474
А как може човек, който кара другите да се чувстват зле да премахне този негатив ли е, какво ли е, който кара околните да се отдръпват?

Някога имах съквартирантка арабка. Поскарахме се с нея, за дребни, битови неща, защото тя ми взимаше от храната без да ме е помолила. След като се преместих от апартамента, който деляхме с нея бял ден не видях. Ходих на църкви в България, в чужбина дори и - нищо. Правих позитивни утвърждавания, ами нещата дори стават точно наобратно на тях.

Абсолютен карък и то с години, един лош период не би трябвало да продължава вече 9 години според мен.

# 475
  • Мадрид / София
Не всичко е съзнателно. Има хора, които не съзнават, че начина им на общуване е неудобен за другите. И не го правят нарочно. Но има и такива, които съзнателно го правят. Причините са много.
Камелия бих те посъветвала да наблюдаваш как реагираш на даден дразнител. Колкото и негативно да ни се струва, ни е от полза. Виж какво положително можеш да извлечеш от такива ситуации. Винаги има и нещо положително. Обърни такива ситуации в твоя полза, но първо трябва да се самонаблюдаваш за да се познаваш по-добре. Толкова години "карък" означава покана за промяна на твоето отношение и отговор на ситуациите, в които попадаш.

# 476
  • България
В една част от работата си се занимавам с графики - валути, крипто. Сънувам графиката с някаква стойност, която към текущия момент е нереална и след няколко дни тя е точно там.
ТОВА вече е много интересно. Следващия път като видиш нещо такова - дай знак Blush

Аз изобщо не вярвам, мисля си, че е игра на мозъка. Вече като го видя реално изпълнено е друго. Иначе като видя графика и имам усещането какво ще стане без конкретни стойности. Мъдрите глави ми обясняват технически, фундаментално няма как да стане това, което казваш, но 99 % съм безпогрешна.

Иначе напоследък взех да си мисля, че полудявам. Добре, че баба винаги ме успокоява, че назад в рода нямаме луди и аз няма да съм първата 😀
Обядвам и ставам да си върна таблата. Там, където я оставям е стъкло и се вижда всичко отвън. Излизам навън и виждам шефката си, вика отивам и аз да ям. Аз в шок, но ти беше вътре, аз те видях, тя ми се смее, не сега идвам. Питам колежката, която е с мен, тя вика май и аз я видях вътре. Мъдрихме с нея, викам освен да съм я видяла през прозореца и нещо мозъка да си прави шеги с мен.
Седмица преди това отивам да си взема детето от тренировка, говоря си с тренера и ми казва къде е детето ( на 200 м от мястото, където говорим ), казвам му чао и тръгвам супер бързо. Отивам и той е там и е седнал на пейката, даващ вид, че седи от 1 час там 😂
Хаха, нашия тренер си има брат близнак -едно към едно. Та често изпадаме в шок

# 477
  • София
Лично мен, по-често обясненията на научните материалисти (колко по-интересно е тълкуването на необяснимото!) ме карат да цъкам скептично и да се усмихвам; защото ни "говорят" като на дебили (или малки деца, на които, хм, хайде от нас да мине, глупавите въпроси са им простени)...
Защо се будите нощем често все в 3 часа? - Не се терзайте повече! Ето едно от поученията:
Едно обяснение за буденето в еднакво време всяка вечер гласи, че си лягате в еднакво време, така че достигате леките етапи на съня на тялото по едно и също време.
Цялата статия: Защо се будим в 3 през нощта?
https://www.actualno.com/health/zashto-se-budim-v-3-prez-noshtta … news_2491456.html
Успокоих се! Simple Smile

# 478
  • София
Може ли да ми кажете от личен опит какво е мнението Ви за появата на кукумявка/кукумяукането и връзката с поличбата за смърт.
Ако има истории на близки или ваши,ще ми е полезно да прочета.
От десет дни насам все едно на балкона ми идва и кукумяука няколко пъти,но едно провлечено и зловещо.Случва се посред нощ между 4 и 5:30ч.
Живеем в модерен бетонен квартал без дървета ,но няма и строеж в близост,да кажем че там обитава.Не знам,тревожно е.
Под нас има тежко болен съсед...

# 479
  • Sliven
От 20 година на покрива на съседа живее кукумявка.Жив и здрав си е човека.

Общи условия

Активация на акаунт