Осмокласници 2024/2025 - тема 6 и втори срок

• 28 060
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Харесвам песента.
Но визията и гласът сякаш се бият. Много е странно този плътен, мъжки глас в съчетание с нежната визия и стайлинга на това съвсем младо момче.
Ние пък с нея точно това харесваме най-много в него.

# 451
  • София
Определено е впечатляващо. Аз не казвах, че е лошо. По-скоро се изнадах и със сигурност се впечатлих.

# 452
Момичета, да ви почепря виртуално. Наборката вчера навърши 15 години. Основният й подарък от мен е концерт лятото в Мадрид, а като допълнителен получи албум на любимата група и беше много щастлива.

П.С. тортата я е правила сама, а този усмихнатият на нея е любимецът й от любимата й група, на която ще ходим на концерт.

Да е жива и здрава рожденичката много късмет.

# 453
Ети, взе ми думите от устата! Този хубав мъжки глас изобщо не се връзва с момичешкото лице.

# 454
Честити да са днешните рожденици, здрави и щастливи!

Ahoney, знам точно за какво говориш, голямата ми дъщеря беше залитнала по К-поп в 6-7 клас, само че беше BTS army. И нейната стая беше от пода до тавана така облепена, в 7 клас голямото й колебание беше дали да учи във ФЕГ или в 18то с корейски, бая разговори водихме по темата, накрая уж сама избра ФЕГ, но като остана разочарована, поне 2 години ми подмята как не съм я окуражила за 18-то. Премина й тази вълна малко след 8 клас и доста разви музикален вкус, сега си е меломан, но в по-твърдите стилове. От К-поп периода остана любовта й към азиатската култура, като тя още отпреди това пък имаше интерес и към анимета и анимациите на Гибли и в момента това и учи.

# 455
Честито на рождениците - наборчета и майки.

# 456
  • София
Invierno, честита да си и ти, да посрещаш и изпращаш всеки ден с усмивка, с изпълнена с обич и щастие душа Kissing Heart

# 457
Честито на рожденниците! Много, много здраве, любов и късмет!

# 458
Честито на рождениците - деца и майки Flowers Hibiscus Здраве, щастие, късмет и удовлетвореност!

# 459
Много Ви благодаря за милите пожелания! Heart

# 460
  • София
Живи и здрави да са рождениците - малки и големи!

# 461
Да са живи и здрави  рождениците ! Да сбъдват мечтите си!🍀🍀

# 462
Да са живи и здрави малки и големи рожденици!
Много щастливи и сбъдващи мечтите си Flowers Hibiscus

# 463
  • София
Ahoney, жива и здрава да е рожденичката! Да има много късмет и само положителни емоции!

Invierno, всичко най-хубаво и на теб! Здрава и щастлива бъди!

При нас едната щерка е фенка на всичко де що е К-поп. Нашата любима група е Enhypen. Положението е същото като при вас.
Мартеа, да ти кажа, все едно говориш за моята щерка. Миналата година драмата беше голяма с 18-то СУ. В крайна сметка след като си видя резултатите, тя сама реши, че ще ФЕГ да бъде нейния избор, като по-интересното в подредбата й беше, че 18-то (Корейски език) беше преди 2-ра английска. Аз тогава й казах: "Ама то няма смисъл да я пишеш 2 АЕГ, ако ще е след 18-то"...Smiley.
Чудя се дали тази мания ще отмине!:rolling_eyes:

Честити да са днешните рожденици, здрави и щастливи!

Ahoney, знам точно за какво говориш, голямата ми дъщеря беше залитнала по К-поп в 6-7 клас, само че беше BTS army. И нейната стая беше от пода до тавана така облепена, в 7 клас голямото й колебание беше дали да учи във ФЕГ или в 18то с корейски, бая разговори водихме по темата, накрая уж сама избра ФЕГ, но като остана разочарована, поне 2 години ми подмята как не съм я окуражила за 18-то. Премина й тази вълна малко след 8 клас и доста разви музикален вкус, сега си е меломан, но в по-твърдите стилове. От К-поп периода остана любовта й към азиатската култура, като тя още отпреди това пък имаше интерес и към анимета и анимациите на Гибли и в момента това и учи.

# 464
Малечка, и при нас беше подобна история. Дори не знам защо писахме двете английски и немската, след като ФЕГ беше сложена преди тях.

Общи условия

Активация на акаунт