Осмокласници 2024/2025 - тема 6 и втори срок

• 28 075
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
Ahoney, много здраве, късмет и добри приятели желая на твоето момиче! Да бъде успешна и да следва смело мечтите си ! Страхотна торта !

# 436
Ahoney, честита ти рожденичка! Да расте, да хубавее и да те радва. Весел празник!

# 437
  • София
Ahoney, да ти е жива и здрава девойката! Да гребе с пълни шепи от живота, да действа с размах и да бъде много щура и щастлива Kissing Heart

# 438
Ahoney, да ти е жива и здрава девойката и да сбъдва мечтите си! С нея сме на една дата. 🤩 А тортата изглежда супер, браво на детето - има златни ръце!

# 439
  • София
Ahoney, да ти е жива и здрава девойката и да сбъдва мечтите си! С нея сме на една дата. 🤩 А тортата изглежда супер, браво на детето - има златни ръце!
Честит рожден ден и на теб!

Много ви благодаря за милите пожелания!

# 440
Ahoney, честита рожденичка! Да бъде здрава, щастлива, успешна! Да постига желанията си с лекота!

# 441
Invierno, честито и на теб! 😁
Да ти е успешна годината и какво ти е на сърце, да е в ръце 🌺

# 442
Честита да е! Да постига всичко, което си науми! Тортатат е чудесна, но тази снимка наистина ли е на момче?!? Бях сигурна, че е девойка някаква.

# 443
Честита да е! Да постига всичко, което си науми! Тортатат е чудесна, но тази снимка наистина ли е на момче?!? Бях сигурна, че е девойка някаква.
И аз тъй си помислих, ама си викам нищо няма да казвам, да не се излагам Laughing

# 444
  • София
Ahoney, честита рожденичка. Да е здрава, щастлива и нещата в живота да й се случват лесно и без много усилия!  Flowers Four Leaf Clover
Inviento, честито и на теб, с пожелание за здраве, щастие, успех и всичко най-най..

# 445
Моето момиче направи сайт в alle.bg, там искала госпожата. И аз придобих основни познания. Не е трудно.
Но, трябваше помощ от таткото, не че той знаеше, но намери решение. Проблемът дойде от факта, че госпожата им беше казала да направят първо pp презентация и от нея после да вземат снимки и текст. Да обаче, форматът на снимките трябва да е определен, не като презентация, та таткото и каза да прехвърля в друг формат, тя не успяваше да сложи слайд в сайт. А реално не ти трябва тази презентация. Можеше и по-бързо, пък и по-хубаво да стане.
За мен е грешка на госпожата, че им е искала първо рр презентация.

# 446
Момичета, да ви почепря виртуално. Наборката вчера навърши 15 години. Основният й подарък от мен е концерт лятото в Мадрид, а като допълнителен получи албум на любимата група и беше много щастлива.

П.С. тортата я е правила сама, а този усмихнатият на нея е любимецът й от любимата й група, на която ще ходим на концерт.
Да е жива и здрава и много щастлива!

# 447
  • София
Ahoney, честита да е дъщеря ти! Да е здрава, заобиколена от добри приятели, наслаждавахки се на много щастливи мигове!
Коя е любимата група?

# 448
  • София
Ahoney, честита да е дъщеря ти! Да е здрава, заобиколена от добри приятели, наслаждавахки се на много щастливи мигове!
Коя е любимата група?
Стрей кидс, не съм ли ви надула още главата за тях? Simple Smile А въпросният усмихнат хубавец е Феликс.
Стаята й прилича на стаите на психопатите от трилърите - цялата в негови снимки (и не само негови де) + негов картонен макет в цял ръст, който сама направих.
Ето за който му е интересно негова самостоятелна песен, която е уникална.
https://www.youtube.com/watch?v=Oswujxm2Ag0&ab_channel=StrayKids

И пак благодаря за пожеланията.

# 449
  • София
Харесвам песента.
Но визията и гласът сякаш се бият. Много е странно този плътен, мъжки глас в съчетание с нежната визия и стайлинга на това съвсем младо момче.

Общи условия

Активация на акаунт