Дългото чакане след трансфер – тема 116

• 26 729
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Никак ! Оставям се да си поплача ,да си постоя вкъщи ден два . Винаги мисля ,има ли смисъл да продължавам ,при положение ,че съм направила всичко и не виждам какво друго мога да променя ! Всеки път е все по трудно
Момичета , как се справяте с емоциите в дните след негативните тестове?

# 556
Знаела съм, че все ще стане, и не съм се впечатлявала особено. Казвах си "а, ок, още един месец ходене на работа".

Kiks85, според мен се удвоява перфектно. Правилото е да се удвоява на всеки 48-72 часа. Твоето до 72 часа се удвоява. И моето ЧХГ е било по-висока, но има случаи на късна имплантация, момченцата също правят сравнително по-ниско ЧХГ.

# 557
Момичета, аз съм тази с отрицателния тест на 9ти ден от 3 дневни ембриончета. Все още имам бодежи ниско долу от време на време, вече съм спряла цялата терапия. Горе долу до колко време би трябвало да ми дойде цикъла, защото засега имам само леки спазми от време на време. Трансфера беше на 10.03. Последен цикъл на 21.02, ако е от значение....на вас след колко време ви дойде цикъла?

# 558
Защо сте спрели терапията ? Доктора ли ви каза ? На три дневни ембриони теста се прави на 14 ден . Реално имплантацията може да се случи между 7-8 и 10 ден. Не мисля ,че е правилно да се спира

Момичета, аз съм тази с отрицателния тест на 9ти ден от 3 дневни ембриончета. Все още имам бодежи ниско долу от време на време, вече съм спряла цялата терапия. Горе долу до колко време би трябвало да ми дойде цикъла, защото засега имам само леки спазми от време на време. Трансфера беше на 10.03. Последен цикъл на 21.02, ако е от значение....на вас след колко време ви дойде цикъла?

# 559
cvettinkataa, най-много до седмица от спиране на лекарствата.

# 560
Защо сте спрели терапията ? Доктора ли ви каза ? На три дневни ембриони теста се прави на 14 ден . Реално имплантацията може да се случи между 7-8 и 10 ден. Не мисля ,че е правилно да се спира

Доктора ми каза, да.  Дори ми предписа лекарства, които да приемам от 1ви ден на цикъла за следващия трансфер.

# 561
Здравейте, докато чаках времето за теста изчетох доста от темите. Та питането ми е следното: Направихме трансфер на 2 5 дневни бластоциста. На 8 ден имах розово зацапване и си пуснах кръвен тест беше 31. Прогестерона беше 9 и веднага започнах пролутекс сутрин и вечер по една заедно с циглогест 2х1. На 10 ден ЧХГ беше 170. Чух се с докторката и тя каза че е добре и повече да не го изследвам. Аз обаче реших да го пусна пак на 14 ден и беше 550, притесних се, че не се удвоява и днес ден 16, го пуснах пак и беше 850. Имам час за преглед в понеделник. Има ли шанс  да е усешен опита или с това неудвояване на Чхг всичко е обречено.

До 14-ти ден всичко изглежда ок, но след това ми се вижда ниска стойността. Прати ли на лекар да види и каже мнението си. Възможно е първо да са се хванали и двете, но едното да е спряло развитие. Проследи и на 18-ти ден как вървят нещата.

При мен беше нещо подобно, имах забавяне на ЧХГ, докторите мислеха първо извънматочна, но аз усещах, че не е. Оказа се, че и двете са се били хванали, но едното не е продължило развитие. После ЧХГ започна да расте нормално. Но имах две аномалии, едно на 16-ти ден, на 18-ти ден всичко беше удвоено, после пак аномалия на 20-ти ден. Тогава ме извикаха и пак ми пуснаха ЧХГ, беше се удвоило. Видяха, че е в матката и казаха да спра да следя ЧХГ, вече ще се следи развитието на ембриона. Сега съм в 9-ти месец. Така, че не бързай да се филмираш, първо през лекарите и следи ЧХГ. Друго няма какво да се направи.

Благодаря ти много за малкото успокоение.
От многото четене и аз стигнах до този извод, че може да са се захванали и двечките и едното да е спряло. Ще пусна пак ЧХГ и в понеделник съм на преглед. Дано всичко е наред.

# 562
Kiks85, аз противно на другите мнения, бих била бдителна към този темп на нарастване на ЧХГ. Винаги има вариант всичко да е наред, но така или иначе си тръгнала да тестваш, пусни пак след 48 часа. Ако отново не се удвоява, консултирай се с лекуващия. Има различни сценарии, няма да се настройваме  негатинвмо, просто, ако се случваше с мен, така бих направила (а и имам подобно изживяване)

За година и половина имам една биохимична ,но там беше с много ниски стойности още в началото и всичко беше ясно. После мисед, в 9 г.с. спря сърчицето и сега това и ми е доста притеснено. За извънматочна нямам съмнения защото, нямам тръби.  Благодаря за отговора.

# 563
Аз този път си позволих да си поплача и днес. Но! От утре трябва да спра! Мисля си, че искам да отида някъде да се разсея от всичкоза 1-2 дни. Обмислям за Кръстова гора.... Не знам какво да си мисля вече. Някой посещавал ли е Златолист и Преподобна Стойна?

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 21:24 от Happiness 24

# 564
Да, аз съм от този край и съм ходила многократно. Красиво е и много спокойно. При мен за сега няма никакъв ефект...

Аз този път си позволих да си поплача и днес. Но! От утре трябва да спра! Мисля си, че искам да отида някъде да се разсея от всичкоза 1-2 дни. Обмислям за Кръстова гора.... Не знам какво да си мисля вече. Някой посещавал ли е Златолист и Преподобна Стойна?

# 565
Днес ми е 9 - и ден след трансфер на два тридневни, снощи имах леко кафеникаво зацапване. Днес сутринта вече е червеникаво. От клиниката ми казаха, че всичко е наред, просто трябва да спра фракси и аспирин протект. Утрогестан само през устата и активна почивка. Някой с щастлива развръзка след подобна ситуация?

# 566
Днес ми е 9 - и ден след трансфер на два тридневни, снощи имах леко кафеникаво зацапване. Днес сутринта вече е червеникаво. От клиниката ми казаха, че всичко е наред, просто трябва да спра фракси и аспирин протект. Утрогестан само през устата и активна почивка. Някой с щастлива развръзка след подобна ситуация?
На 8ми ден от трансфер имах кафеникаво зацапване и ми казаха,ако продължи да спра аспирина и да чакам датата за кръвния тест.

# 567
Здравейте
Пиша притеснена. Зная че рано се тествам, но не издържах - 6 ден след ЕТ на 5 дневно ембрионче.
Ще повторя след 1 ден, но все пак как ви се струва?

# 568
Относително е ... Пусни си след 48 часа , най добре да видиш дали се удвоява.

# 569
Момичета и аз се отчитам с отрицателен кръвен тест на 11-ти ден слез ЗЕТ на балансиран бластоцид . Честито на всички с положителен резултат и успех на тези , за които борбата продължава ❤

Общи условия

Активация на акаунт