ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 38

• 12 818
  • 301
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Също така пише, че ваксината е част от "Националната програма по първична профилактика на рака на маточната шийка". Това не означава, че е ваксина срещу рак.

"Профилактика на рака на маточната шийка" недвусмислено казва, че е ваксина срещу  рак! В прав текст! Според вас какво казва?

Къде четете, че ЧПВ "идва и си отива"?
Няма да седна да чета за ЧПВ отново, но не съм попадала, че е свързан с допир - тогава защо не е рак на устните, устата и гърлото - допири много ...

Именно, ЧПВ може да причини рак на устната кухина и т.н. Навсякъде го пише.

А това че ЧПВ идва и си отива, го казва всяко АГ, което ви предлага лечение срещу вируса. След лечение се назначават изследвания, за да се види дали пациентът е все още позитивен за вируса. И ако е позитивен, лечението се продължава или се променя. Но често лечението дава резултат и пациентът става негативен след няколко месечна терапия.
Дорис, не "профилактика", а "част от националната програма", както е и цитонамазката.

# 286
И се връщаме на първия ми въпрос - излекуваните нямат имунитет, но ваксинираните имат!
А бе как става това?
Като с Ковида - ваксинираните имали по-добър имунитет от преболедувалите!

Съгласна съм за "профилактиката"!

Това откъсче от анализ на изкуствен интелект и прилагам статията, която аз няма да чета. Ако някой иска да я чете. Десетки случаи, ама те от друго умрели! То е толкова нормално да умре ДЕТЕ! А явно лекар или който е подал случая не може да различи травма от смърт от ваксинация ...

McCarthy NL. et al. (обзор на VAERS и други данни) — описва, че в системата VAERS (САЩ) има регистрирани доклади за смърт след HPV ваксинация (от 2006 до 2013 г. са били докладвани десетки такива съобщения), но при последващ анализ повечето не са установили причинна връзка; смъртните случаи са проверявани и често са обяснени от други причини (сърдечно-съдови заболявания, травми и др.). (Прегледи на VAERS са цитирани и от CDC.)https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC6511986/?utm_source=chatgpt.com

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 23:43 от the Дорис

# 287
Когато някой се ваксинира, по принцип гледа да се информира.

Това не е точно така. Повечето хора единственото, което правят е да попитат личния лекар дали да си поставят съответната ваксина. Ще кажете, защо не, личният лекар е медицинско лице. Обаче скоро попаднах на инфлуенсърка, която ни съветва да си поставим ваксина срещу ЧПВ. Това е недопустимо!

# 288
  • София
Когато някой се ваксинира, по принцип гледа да се информира.
Дали?

# 289
Е, те по телевизора, знайни и незнайни светила, актьори и циркови артисти ни обясняваха как да тичаме до най-близкия сгъваем пункт да се набоцкаме, и всичко беше топ, пък ти се съмняваш в една бедна инфлуенсърка.

# 290
И се връщаме на първия ми въпрос - излекуваните нямат имунитет, но ваксинираните имат!
А бе как става това?
Може би да попиташ хора които се занимават с това.
И във връзка с тетанус ваксината се задава този въпрос редовно от антиваксъри.
Аз ако се чудя ще се опитам да намеря отговор. Дали ще ми хареса отговора е друг въпрос.

# 291
Има хора, които отдавна сме намерили отговора.
Мъжът ми, по време на истерията с ковид ваксинирането, отиде да си изследва клетъчния имунитет при нула антитела за ковид и се оказа със 100 % защита в N клетките. Жената в лабораторията каза, че това е истинският имунитет, който се създава след преболедуване и явно дори хора без активни и налични антитела си имат здрав имунитет. Ама това кой да ти го каже, ако не се разровиш сам, не четеш и не си правиш сам проучванията. Никой.
Та така и с другите лъжи и манипулации, че ваксините били чудодейни, пък естественият имунитет - нищо.

# 292
  • София
Всеки да вярва в каквото си иска.
Мен ме изуми поста за инфлуенсърката, която уж рекламирала ваксини.
Само си представям как фармацевтичната мафия плаща на някаква смотана инфлуенсърка да прави реклама на ваксина Joy Това просто няма как да е истина.
Сещам се за варианта самата инфлуенсърка да се прави на интересна и затова да го прави.
Та, може ли да видим видеото, Love_and_Smile?

# 293
Защо да се прави на интересна? Толкова много инфлуенсари има които говорят за ваксините.
Моя много добра приятелка, мъжът и фармацефт, е във "лошата фарма" на една много фисока позиция. Човекът се скъса да си слага ваксини, все някакви екзотични заради многото му пътувания. Децата му също.

# 294
  • Deutschland
И моя братовчедка също е на висока позиция във фарма индустрията. Сложи си всякакви видове ваксини, най-вече по настояване на майка й. После си намери някаква клиника в Бавария, в която дълго време прави детокс на организма. Към днешна дата не знам дали се е изчистила.

# 295
Човек каквото сам си направи, друг не може да му го направи 🙃

# 296
Човек каквото сам си направи, друг не може да му го направи 🙃
Рейна евала на приказката.
Точно е така!

# 297
  • София
Мъжът ми, по време на истерията с ковид ваксинирането, отиде да си изследва клетъчния имунитет при нула антитела за ковид и се оказа със 100 % защита в N клетките. Жената в лабораторията каза, че това е истинският имунитет, който се създава след преболедуване
Точно това непрекъснато повтаряше имунологът от БАН- проф. Андрей Чорбанов- че изследването за клетъчен имунитет е най- информативно,  но не се прави, защото е скъпо, че изследването за антитела не е показателно, но кой да го слуша...

# 298
Да, струваше към 300 лева, но тук поне който искаше, можеше да си го направи. В Италия (а предполагам и в други европейски страни) и да искаш - нямаше такова изследване. Защото не изнасяше на официалната политика.

# 299
Да, струваше към 300 лева, но тук поне който искаше, можеше да си го направи. В Италия (а предполагам и в други европейски страни) и да искаш - нямаше такова изследване. Защото не изнасяше на официалната политика.

Да. Но крачка напред е, че миналата година точно официалната политика (Мелони) премахна глобите на неваксиниралите се 50+ годишни срещу Ковид.

Не че я харесвам Мелони като политик, но времената се менят и схващанията относно ваксините също.

Общи условия

Активация на акаунт