ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 38

• 16 927
  • 372
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
MH,консултирайте се с адвокат по здравно право.

# 316
  • Sofia
Задължителна е, но трябва да си го обучава вкъщи. Някъде това бях прочела
Самостоятелната форма на обучение се заявява с молба от родител. Как ще ви задължат да я подадете?

# 317
  • София
Никой в училище няма да Ви търси ваксини. Не се притеснявайте. Ако изхвърлят детето от детската градина, ще го запишете предучилищна в училище.
Самата аз препоръчвам предучилищната в училище. Много по-лесна е адаптацията в 1 клас след това.

# 318
# 319
Здравейте момичета,

В Щатите темата за ваксините е много гореща в момента.
През 2020г е направено научно проучване, което сравнява ваксинирани деца с неваксинирани. Направено в Хенри Форд медицинско заведение в Мичигън.
Резултатите са потресаващи. Разбира се, това проучване не е било публикувано. Информация изтича едва тази година.
Здравният министър на САЩ формира съдебно заседание, което в момента протича в САЩ. Информацията е потресаваща. Неваксинираните деца са в ПЪТИ по- здрави от ваксинираните.
В неделя, на 12ти октомври, излиза документален филм за това проучване.
Горещо препоръчвам да се гледа.

https://www.aninconvenientstudy.com/

В момента, в САЩ променят препоръки за поставяне на MMR ваксина. Да се поставя след 4 годишна възраст.
Хепатит Б, да не се поставя през първите 24часа след раждане.

Задават се въпроси, като например, защо ваксинираме срещу хепатит Б толкова рано? Тази болест се предава по полов и кръвен път.
Ако майката няма хепатит Б, какъв е шансът детето ви да хване тази болест?

# 320
Въпросите са много, но без отговор

# 321
Въпросите са много, но без отговор

Отговори има и много от нас ги знаят. Това, че много хора вярват сляпо е дръг въпрос.

# 322
Документалният филм е на лице. Който желае, може да го гледа! На английски е.

https://www.aninconvenientstudy.com/

# 323
  • Deutschland
Благодаря. Ще пратя линк на мъжа ми, защото той е на "ти" с английския език. Мен хич ме няма.

# 324
Ето още нещо за тези, които се интeресуват.
https://rumble.com/v701q2u-423343686.html

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 20:50 от *Emia*

# 325
Ето още нещо за тези, които се интресуват.
https://rumble.com/v701q2u-423343686.html
Много благодаря.
Погледах го около 20 минути.
Разбирах за какво става въпрос.
Което разбрах е следното .
За първи път ваксина срещу ковид им се инжектират липидни наночастици.
Липидните наночастици отиват на всякъде в тялото.В мозъка, костния мозък,черния дроб,и в далака.
Най-важното е репродуктивните органи.
Много е вероятно иРНК ваксината да ускорява развитието на корона болест.
То информация е много подробна във филма.
Когато чух колко е навредила ваксината се радвам,че на детето не я поставям.
Кой знае и другите ваксини какво има в тях..
Които иска може да го гледа.
Много подробно разказват.
Има милиарди хора по света които са пострадали от ваксините за ковид със трайно увреждания.

# 326
Като говорихме да я дават по-полека с ваксината и че няма нужда от преваксиниране имаше една чак ме кълнеше!
Какви ли не бяхме наречени!
Бяхме гонени като дивеч!

Сега същите тия дето ни се каниха как видиш ли ще се смеят като измрем се скатават и скоро ще ни убеждават, че то само тая ваксина е проблемна!

# 327
Тъпото е, че за да си пласират все пак гадната ваксина, започват да я бутат във всички останали, включително и за животни. Тоест, щеш не щеш ядеш я на всекидневна база!

# 328
  • Deutschland
На мен още преди 4 години ми викаха, че ще умра, че съм била пълна идиотка, защото не мисля за децата ми, за родителите ми, за мъжа ми. Това било страшна болест и само с ваксина ще се спасим. Още чакам да умра. Между другото никой от семейството ми не е ваксиниран, нито мъж, нито деца, нито родителите ми, нито брат ми и семейството му.

# 329
За щастие в моето обкръжение почти никой не си я постави. Нито родителите ми, мъжът ми, нито най-близки приятели. Живи и здрави са. Всички уж изкараха ковид и продължават да са живи и здрави.

Общи условия

Активация на акаунт