Съвет за добър УНГ София?

• 886
  • 14
  •   1
Отговори
  • София
... Става дума за синузит, вероятно е и др. неща да има.
Но неврологът каза да си намеря ДОБЪР УНГ... лесно се казва, но съвет за такъв, уви, нямаше.

# 1
  • Melmak
Доц. Тодоров- син, има кабинет в Лозенец. Той е истински специалист.

# 2
  • София
Д-р Кичуков - Америмед

# 3
  • София

Може би трябваше да уточня, че имам направление...

# 4
  • София
В такъв случай Д-р Николай Бановски или Д-р Георги Трифунов (Токуда), но за него не съм сигурна дали работа с НЗОК.

# 5
Кати, вижте и доктор Ирена Иванова, Транспортна Болница. Работи с направление, но там си е унг отделение у май само рано сутрин приема за прегледи, проверете точно как е.

# 6
Проф. Венцислав Цветков във ВМА, но не знам дали работи с направления.
Иначе Кичуков е голям пич, и аз го препоръчвам, ако не е за много сериозни диагнози.

# 7
  • София
И какво му е на сериозните диагнози? До тук само за такива съм ходила и единствено той е успявал адекватно да лекува както мен така и децата.

# 8
Той е само диагностик, но не оперира, дори няма достатъчна техника за задълбочен преглед.

# 9
  • София
Чак операции не съм визирала… Въпросът е, че до тук при колкото и УНГ-та да съм ходила било то и хирурзи просто пренебрегваха проблема. Аз лично съм доволна и съм по-доволна ако може да нямам и проблеми и да не ходя по лекари😁

# 10
Ако е за изписване на лечение - ок, но авторката споменава невролог и други неща, които ме навеждат на мисълта, че вероятно има полипи.

# 11
Д-р Славена Адамова - Неоклиник. Може да проверите в Супердок за час и дали работи с направления.

# 12
  • София
Ако е за изписване на лечение - ок, но авторката споменава невролог и други неща, които ме навеждат на мисълта, че вероятно има полипи.

Не, главоболие, което по-често е мигренозно... но явно в някои случаи е синузитено - т.е. това показва ямр-а.

# 13
Здравейте, на всички!
Мога ли да попитам ,дали има   някои като моя случай,  и да ми даде мнение в тази ситуация?
Преди една година си направих Риносептопластика във Варна при Доц.Илиев, доволна съм от резултата ,но нямам обоняние не е  напълно загубено усещам миризма ,но не като нормален човек ,каква ли е причината?
Попитах Доктора защо съм така ,той ми каза да правя промивки с Физиологичен разтвор, но няма подобрение!

# 14
При д-р Георги Давидов във МЦ "Хигия", Варна може да отидете.

Общи условия

Активация на акаунт