Как се справите без кола с бебе

• 2 156
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • FRANCE
Когато бяха малки девойките наемах столчета под наем. Не помня сайта за съжаление, че беше преди години.

# 16
Проучете опцията дали има таксита, които предлагат услуга бебешки/детски стол, защото например във Варна няма, някои дори отказват поставянето на лично столче.
Иначе аз съм носила нашето столче, когато пътувахме до Германия.
Ако не ви се носи, наемете или разпитайте близки, които могат да услужат.

# 17
Можете да ползвате спарк. Имат детски столчета. Може би не всички коли, но доста от тях. Така може да пътувате безопасно.

Само да вметна, че с моето наивно убеждение за същото и написаното на сайта им, си изпуснахме полета миналата седмица. Три коли около нас, в нито една столче.

Същото и за такси компаниите - нито една не реагира, нямат. Йелоу, които са най-големите в момента, ми казаха, че ако викаме кола ОТ летището, там имат столче.

Иначе на въпроса вече е отговорено, градският е уреден, метрото стига до летището (от Т1 вече почти нищо не лети така или иначе), та и аз ако бях съобразила времето и бяхме отишли с него, всичко щеше да е супер.

# 18
До една година ползвахме наше столче. После с влак или с автобус и с количката, имахме една лятна, супер лекичка. Като се сгънеше заемаше много малко място. На дъщеря ми и без това й ставаше лошо в кола, та избягвахме след един момент таксита, най-добре се чувстваше във влак. Даже и в автобус не й беше особено комфортно.

# 19
  • Melmak
Не знам за Спарк дали лъжат за столчетата. Аз като съм ползвала спарк не съм искала столче, защото не ми трябва. Обаче сме наемали спаркче и сме виждали да има столче в багажника.

# 20
Брат ми си наема кола преди полета, още в Германия, директно от летището я взима, поръчва бебешко столче при заявката.

# 21
  • Sofia
Брат ми си наема кола преди полета, още в Германия, директно от летището я взима, поръчва бебешко столче при заявката.

Коя компания предлага коли със столче?
Също в София кои компании таксита имат столчета?

Общи условия

Активация на акаунт