Отговори
# 15
Благодаря за новата тема

# 16
Благодаря Мистери,
Дано следващите епизоди постигнат рекорден рейтинг напук на Шнура.

Цитат
Това е целувуващият рефлекс на Фарид

— Говореше твърде много, не можех да го понеса.

Рефлексът на съжалението не може да бъде целувка

# 17
Благодаря за новата тема ,Мистери🌹

# 18

Четох тези дни при Алейна, то имаше такъв хабер и от Бирсен в края на миналия сезон, че Афра не е искала да участва в трети сезон, не беше подписала. Та Алейна разправяше, някой й писал, че затова я изкарали нелечимо болна, демек да я убият Сейран. После пък Мерт уговорил Афра да участва, Онур им обещал уж да събере Сейфер. Като видяли обаче сценария, били в шок хахаха.

И още нещо четох при Алейна. Питаше дали Гюлсерен ще си признае, че е прекратила терапията на Кенан Краля, след като фалирал.

# 19
Шнура наистина е малоумен. 🥴 Да разправят после простотии, че няма СейФер, защото АфРам предявяват претенции. Долен нещастник.🤮

# 20
# 21
Благодаря за новата тема! ❤
Не знаех, че са сгодени Афрам, а къде си е татуирал Мерт числото 23? Хайде дано наистина има реална сватба! ❤

А щом Шнура не харесва Афра, това означава ли, че ще видим Сейфер през крив макарон? Риторичен въпрос е…

# 22
Благодаря, Мистери! Flowers Hibiscus

Да разполагаш с такава красота и да не я използваш на макс за мен е лудост.

# 23
  • Ямбол
Mystery благодаря за прекрасната темичка 🥰

# 24
Ей, лудите свършване нямат! Не мога да си представя друга жена, различна от Афра, така да пасва на Мерт.

# 25
Оле,оле,чак на втора страница.
Аз си блея в старата тема..
Мистери,благодаря за новата ни тема,прекрасна,както винаги Flowers Hibiscus

# 26
Mystrey, благодаря за новата тема! 🏵️

Ако целуването е във въображението на Суна, трябваше да го дадат, иначе как щяхме да знаем какво си мисли завистливата...оптимизъм.

# 27
Понки, това го пазят за десерт! ✌🏻

# 28
Благодаря, Мистери за темата!🤗

Става ясно,че Мерт е викал….Ааа,не!Няма да целувам балдъзата!….Шнура е викал…Ами, ще целуваш!Нали знаеш,че експериментираме…това е сериал от ново поколение……….
Суна най-вероятно е казала…..За мен не е проблем!Отдавна ме напъва…..
Всички,обаче са били на мнение,че Сейран не бива да знае и по добре за два-три епизода да се покрие…….
Следва никому неясно продължение😅

# 29
Благодаря, Мистери за темата!🤗

Става ясно,че Мерт е викал….Ааа,не!Няма да целувам балдъзата!….Шнура е викал…Ами, ще целуваш!Нали знаеш,че експериментираме…това е сериал от ново поколение……….
Суна най-вероятно е казала…..За мен не е проблем!Отдавна ме напъва…..
Всички,обаче са били на мнение,че Сейран не бива да знае и по добре за два-три епизода да се покрие…….
Следва никому неясно продължение😅

😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт