Отговори
# 30
Благодарско за новата тема!

# 31
Благодаря за темата!❤

В Далечен град пуснаха една от песен от нашия сериал , но от първите епизоди.На Dedubluman.
Ох, такава носталгия ме налегна по онези времена.С какъв трепет чаках сериите , как бе заспивах по цяла вечер от мислене след серия .. уникално беше!
Много ме е яд , захванаха сумати сюжети , един не завършиха като хората.
Яд ме е още като бяха включили Дефне и Ефе .. толкова интересно можеше да стане.Ама не!Два сезона с рибата се разправяхме , сега с балдъзата.Колко сме били наивни , мислехме си , че като си тръгне Пельо , ще се оправят нещата.А то Онур ни е проблема!

# 32

Задачка: Кои герои са свързани с тези снимки
            /от фейса/

# 33
Добро утро, момичета! 🫶

🧿♾🤍🧄🪬

# 34
  • Пловдив
Добро утро в тази мразовита сутрин дами с нашето невинно и усмихнато момче!

# 35
Благодаря за темата!❤

В Далечен град пуснаха една от песен от нашия сериал , но от първите епизоди.На Dedubluman.
Ох, такава носталгия ме налегна по онези времена.С какъв трепет чаках сериите , как бе заспивах по цяла вечер от мислене след серия .. уникално беше!
Много ме е яд , захванаха сумати сюжети , един не завършиха като хората.
Яд ме е още като бяха включили Дефне и Ефе .. толкова интересно можеше да стане.Ама не!Два сезона с рибата се разправяхме , сега с балдъзата.Колко сме били наивни , мислехме си , че като си тръгне Пельо , ще се оправят нещата.А то Онур ни е проблема!

Добро утро момичета!

Абсолютно! Затова попитах какво се случи и къде изчезнаха вдън земя Ефе и Дефне? Как изведнъж се остави и заряза историята с учението и работата на Сейран, все едно никога не е имала желанието да го прави?!
Още от сезон 1 се зарязват теми и сюжети.

# 36
Добро утро и благодарности на Мистери за новата тема Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover
Те толкова много сюжетни линии подхвърлиха и изоставиха, че едва ли има смисъл да споменаваме една-две. Вкупом си сътвориха един ХаУс. Wink

# 37
Добро утро, момичета! Пожелавам днес да видим един хубав фраг.
Знам, че едва ли ще ни зарадват,но аз все пак да пожелая Simple Smile

Мисля, че са от втори сезон,но за мен са нови

# 38
Гюно Kissing Heart

В тази сцена разбират, че Сейран е взела пистолет и отишла в ялъто. Притеснението на всички е на пика си, хеле Ферит е супер разтревожен Head Band

https://x.com/Bosy27043761/status/1889014996174016665?t=AjhsjUcz … h-ok85hJkB-Q&s=19

Ето така остана Сейранчето Broken Heart

Всички са заети със собствените си дертове, грехове, уж разкаяние... Пес!

Сейром...
За всяка болка, за която не ти позволяват да говориш,
За всяка мечта, която не те оставиха да изживееш,
За всеки проблем, който не ти позволяват да изслушаш,
За всеки въпрос, който не ти позволиха да зададеш,
За училището, в което не те изпратиха,
За брака, който не направиха щастлив,
Затова, че не ти писаха майчинство,
Нека всичко остане в курсака им (в гушата им)
🙏🏻

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 09:26 от Еванджелин

# 39
Привет, благодаря за новата тема.

Много късмет във всичко, което ни очаква през днешния ден!

Вярвам, че въпреки хауса и  "спънките", ще имаме щастлив завършек за героите.

# 40
Благодаря за новата тема! 💝

# 41
  • Яко в Матрицата...
Днес чакаме фраг, нали? Някъде след повторното излъчване на първия епизод на загубения крал Joy

Градът с 0,06 % е бил рекорда на 15 серия на Чапкъна... Ще е интересно да се наблюдава статистиката им в следващите серии, но Ай Япъмът поне се е погрижил да има рождени дни в дизито, че на нашите от размятане на пищови не им остана време Rolling Eyes Още се чудя как имаше празненство за нова година. Нейсе...

# 42
Следващата серия на Далечен град ще е още по-добра, много сюжетни линии се отварят и ги развиват защото са обвързани, дават отговор за сегашните поведения на героите. Символизъм се използва също - може да се усети и разбере от публиката, лошите си получават заслуженото, сюжетни обрати също има...👍Снощи се молих да пуснат поне една рекламна пауза, че да мога да вечерям набързо, толкова бяхме залепени на екраните.😂

# 43
Афито ще получава награда! 🧿👏🤘Най-успешна телевизионна актриса на годината! ❤🔥

# 44
  • Манчестър
Гюнайдън 🤗, благодаря за новата тема Мистери 🧿🤍🧿

Общи условия

Активация на акаунт