Отговори
# 345
Как пък не и сложиха малко грим на Суна ? Толкова измъчена изглежда от сватбата насам.

Затова пък Сейран е като бонбон.

# 346
Пак се наслаждаваме на Суна и Аби каго ГГ.
Как ни залъгаха във фрага.
Ферит пак не каза истината за греховната нощ. Залъга Сейран с болестта на дядото.
И в този епизод няма да знае.

# 347
Сейран и Ферит се държат като добри стари дружки.Мътните да ги вземат и сценаристите и режисьора.

Как да се държат, особено Ферит като Суна отново напомни за нещото си като  тях с думите " Айшен знае за нас"
Е, отвратителна история е тази Суна. Сега се е препарирала от страх момичето да не проговори. Обаче Айшен какъв поглед само хвърли на Суна в колата, когато отвори очи. Беше смазяващ поглед

# 348
Фенове са оставили цветя за Афра при Несрин, майката на Неслишах.

Днес имаше такъв букет и за Мерт, не знам на кого са го дали.

# 349
Половин час Айшен,Абидин,Суна.Ферит и Сейран като "спасителен екип" на главните герои.Хареса ми обаче разговора между тях.Ферит все още чувства вина и особено когато Суна му каза,че Айшен знае за тях.Мисля,че Ферит ще се отпусне тогава когато разкаже на Сейран.

# 350
Няма да се кротне Суна, още ще мъти водата на сестра си. Гадина.
Ферит трябва да се освободи вече от този товар. Сейран ще го разбере.

# 351
Охх, пак преиграването на Есме, какво се случва в този сезон - тя ли е най-важния персонаж, само врещи…ушите ме заболяха. И така да преиграва горката актриса. Пълна скука до тук…

# 352
Омръзна ми да се моля това да е последния епизод, в който ГГ не са СейФер. Сега освен АбСун имаме и Айшен. Чудно. Омръзна ми и от Есме. Този образ от първи сезон за мен е неразбираем, а развитието, което предложиха през този, е всичко, което не бих искала да гледам. Актрисата също не ми помага да съчувствам, да опитам да разбера героинята.
Офф ... Оффф... Оффф бе!

# 353
Сторито на Лютфие е старо.
Серията до тук... Rolling Eyes
Човек, защо въобще спориш при положение, че не си го видяла

# 354
Точно когато се прокрадват старите СейФер, които обичаме, сценаристите и режисьорите ни дават АбСун. Защо бе....

# 355
Вярно са свалили стандарта, какви легла са им спретнали…тесничко им е…Всичко с главата надолу, дали Циала не е права…няма бижута, няма бизнес, няма психолог…да не ни заслият към 4ти сезон, ако има кома…Много сюреалистично стана всичко…

# 356
В нашето дизи всички болести са неизвестни. След Сейран и Халис си няма диагноза - сериозно ли ?!

Айшен с нейното изнудване е толкова нелепа. Как може да докаже ,че Суна я е блъснала по стълбите ?

СейФер ми са толкова  неубедителни , чак ми е тъжно да ги гледам.

# 357
Айшен и тя бая екранно време има. Омръзна ми от тия хорица бееее Head Band

# 358
Нещо забравиха за Ферит 2, оказа се че "психоаналитикът" повече познава Ферит от Сейран, толкова тъпо сглобено ....

# 359
Айшен и тя бая екранно време има. Омръзна ми от тия хорица бееее Head Band
А актрисата май се сбогуваше по едно време със зрителите. За мен или е кома, в т.ч. ирония и пародия или всичко се пише на коленце…

Общи условия

Активация на акаунт