Отговори
# 660
Цитат
Изневяра
Речник на българския език
изневя̀ра — съществително име, женски род (тип 43) редактиране
Значение
мн. изневѐри, ж.
1. Само ед. Нарушаване на вярност, обикн. в любовта.
2. Нарушаване на вярност към принципи, идеали и под.; измяна.
Синоними
измяна, вероломство, отстъпничество, предателство, ренегатство
нечестност, невярност, фалш, двуличие, лицемерие, измама
Всяка форма на нарушаване на вярност е изневяра. Затова като синоними са дадени думи като измяна, предателство, нечестност, невярност и т.н. Изневяра не е само да осъществиш полов контакт с друг партньор. Та... Ферит дали е изневерявал на Сейран? Аз бих  дала положителен отговор на така поставен въпрос. Няма да систематизирам по никакъв признак, просто ще нахвърля моменти, които аз съм разчела като изневяра/предателство.
1. Да целуваш корема на бременната си любовница, докато жена ти се бори с твоите призраци от миналото (Султан), за мен е изневяра.
2. Да се разхождаш под ръка с бременната си любовница в търговски център (за разкош можеха да купуват и бебешки дрешки Wink ), докато жена ти агонизира вкъщи, мислейки си, че си целувал друга, за мен е изневяра.
3. Да изпадаш в истерия, че женят любовницата ти за друг, а после да се оставиш в ръцете на жена си да те утешава... изневяра + цинизъм.
4. Да ходиш да се биеш нагоре- надолу, заради бременната си любовница и после да се оставиш жена ти да лекува раните ти... като т.3
5. Да скриеш бременната си любовница под носа на жена си, на място, което тя нарича дом, и да я държиш в неведение (няма да кажа лъжеш, макар че...) за мен и това е изневяра.
6. Да отпратиш жена си от нощния клуб, в който ти си я закарал и после да ходиш с приятелката на майка си в дома й, с ясната идея, че не си там, за да й пожелаеш лека нощ... Добре, че тя излезе свястна, не като Суна, та Сейран и там успя да прекъсне мераците на мъжа си.
7. Да ходиш да дишаш (май по- скоро беше да празнуваш бъдещо бащинство) в поредния бар, докато жена ти е задушавана, буквално, от баща си, за мен и това е изневяра.
Ох, уморих се да изброявам, а съм предимно на втори сезон (с едно изключение), където имаше и балоните за "бизнес партньора" и притискане на ръка към гърдите/сърцето на въпросния парньор. Wink Ако пиша и за първи сезон, ще си стане баш ферман.
Изневярата има много лица и Ферит на мен ми ги показа. Всеки, разбира се, има пълното право да не е съгласен и всичко това да не го припознава като изневяра. Както някой тук писа, всеки гледа от своята си камбанария.
Дали аз съм изненадана, че Ферит след запой се оказа насаме с жена - не, не съм. Единствено ме изненада, че тази жена се оказа Суна и това не мога да го смеля. Иначе, досега да му бях простила, защото и аз все му прощавам накрая като Сейран. Simple Smile

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 11:41 от Fi79

# 661
# 662
  • Яко в Матрицата...
Фи, удави го в капка вода, какво чакаш? JoyJoyJoy

# 663
# 664
Много "проста" ще се окаже Сейран, толкоз изневери да вземе да прости.😂

# 665
Фи, всичко това е от доброто му сърце! Феро е невинен! Невинен е!

# 666

Тогава и двамата са изневерили един на друг, защото и Сейран се виждаше тайно с Тарък след като той разбра за болестта и, тя изневери на Ферит и като се хвана със Синан и обиколиха 36 държави

# 667
Фи, удави го в капка вода, какво чакаш? JoyJoyJoy

Прощавам му, Рени, прощавам му! Мога ли да устоя на тези очи?! Simple Smile

# 668
Правилно! 👏👏👏
Ферит е с голямо и много добро сърце. ❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥
Феро е златно момче! 🤍
Феро е невинен! 😘

# 669

Тогава и двамата са изневерили един на друг, защото и Сейран се виждаше тайно с Тарък след като той разбра за болестта и, тя изневери на Ферит и като се хвана със Синан и обиколиха 36 държави

Тя е решила да му отмъсти за изневерите, затуй го заряза, после обиколи света и се омъжи за мъж на когото искаше да роди 2 деца, докато избира къща с Феро.😜

# 670
Хехехе, ще получи всеобщо опрощение без да е искал от никого прошка. Joy

# 671
Не, оказва се просто с огромно сърце, както и всички, тук присъстващи. Wink

# 672
# 673
  • Яко в Матрицата...
Значи три години гледате това дизи и не разбрахте, че Феро не е мъж за една жена JoyJoyJoy

# 674
Диче, не сме си учили уроците когато е трябвало. 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт