Отговори
# 645

https://x.com/urazbulbeni/status/1891554709409788231?s=46&t=C9m0 … 4NUPbRSwTwEUXPj0w
Явно много хубави неща говори Емрето!
„Мерт е дете с много силен характер.“ Емре говореше прекрасно, засегна много важни точки, поздравих го.

Дано никога повече пътищата им не се пресекат с този "продуцент".

# 646
  • Яко в Матрицата...
Сташа, става въпрос за изречението: "Ферит защо го броим невинен?" За това писах, че не знам кои сте тия вие...
Иначе направих шот Joy, защото постът ти беше останал на телефона ми. И нещо май не четеш напоследък темата, щом казваш, че вярващите в невинността на Феро сме гласовити. Масово се пише колко некадърни са сценаристите, колко нагли са прелюбодейците и за дивангейт.

В откъса, който гледах, Емре каза, че липсата на други сюжетни линии, това че историята се върти само около линията Ферит-Сейран, много е натоварила Афра и Мерт, но те били много дисциплинирани и си вършели работата.

# 647
Аз ще ви кажа нещо, което ми се върти в главата от известно време. Размишлявам си особено и сега като пак гледам сезон 1.

Сериалът според мен не случайно се казва Златно момче, Рибарче и т.н. Всичко започна с Ферит. От неговата грешка и начин на живот, след което решиха да го женат за непозната. Не се казва дизито Сейран,Сейфер, двете сестри или друго. Не казвам, че другите герои не са важни, но мисля, че гледаме историята на Ферит.
Струва ми се,че посланието на сериала е било замислено да е в промяната на Ферит. Защо да не може един нехранимайко да се превърне в стойностен човек. Защо да не може и това да бъде постигнато от жена - Сейран. И една голяма любов. Животът на Ферит беше предначертан от самото начало - да носи на плещите си цялата фамилия като в същото време да прави същите или подобни грешки като дядо си и баща си. Не са ли били и те изкусителни манипулатори и свалячи. Женкари. Та Ферит какво друго да види. В момента,в който обаче избра Сейран в сезон 1 се отказа от всичко познато. Заряза Пелин, изправи се срещу цялото семейство, противопостави им се. В сезон 2 продължи това развитие на Ферит като отделяне, като индивидуална независима личност. След раздялата със Сейран постави граница с Пелин,ясно й показа, че не иска да има отношения с нея. С Невра се оказа, че само я използва. Накрая си върна Сейран, пребори се. И макар и за кратко спази обещанията, които й даде като се събраха.
Сейран също се промени, и да по-бързо се учи от грешките си. Но нима и в живота не е така - едни по-трудно и бавно да приемат промените и по-бавно се учат. Пък други са по-бързи и адаптивни.
Сейран едно нещо не промени и до ден днешен - никога не постави Ферит на първо място. Винаги на преден план са били сестра й и семейството й. Също така трябва да спре да взима някакви решения сама, да лъже и вечно да заплашва,че ще си тръгва.
Трябва и двамата да поработят по въпроса, да не се лъжат и като са заедно да си имат доверие, и да се чувстват сигурни и стабилни като двойка и ново семейство.
Не знам защо сценаристите надробиха тези каши от началото на сезона и имат ли някаква идея, но мисля, че все още гледаме историята на Ферит. Затова някой път си мислим, че Сейран като герой остава на заден план.
Явно Ферит трябва да мине през тези неща,за да изживее своя катарзис - дали реално или подсъзнателно. Но проследяваме историята,развитието и отделянето от семейството на Ферит.
Не казвам, че всичко случващо се ми харесва, но се надявам накрая да ни се изясни всичко. И дано да не се окаже кома, че цял сезон е тъпо, очаквах да са няколко епизода.
Извинявам се стана дълго Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 21:00 от Надя Б. Василева

# 648
Нова статия на Онур Акай за песента на Афи

https://onurakay.com.tr/yazarlar/onur-akay/afra-saracoglu-mert-r … me-mi-yapti/1455/

# 649
Рени, тези, които сме в темата? Не става ли така? Не е като опит за налагане на мнение.
Ще ме биеш в заяждането, гарантирам ти, аз нямам такова желание.
Дали чета, не съм сигурна, че си направила правилен извод. Виж какво стана като писах, че не е невинен.

# 650
Тези, които мислим, че Феро е невинен сме свикнали да го плюят. 🤪Все пак от месец четем нон стоп само за целувката и дивана, то се свиква. 😄

# 651
Нека не забравяме, че Ферит е измислен герой, какъвто го напишат, такъв ще е, на всеки според възприятията му, аз лично на черното/целувката/, бяло/невинен е/ не мога да кажа. Ако това е плюене, Ок.

# 652
Минавам само да ударя едно рамо на малцинството, което смята, че Феро е невинен 😁🥰! Невинен е!!! Има  нещо гнило в Дания, дано скоро ни покажат точно какво!
Изкарвам тука пак еднорозите- Афрамския и Сейферския 🥰🥰🦄🦄🧿🧿

Дичката, къде беше миналата седмица. Толкова го търсих този еднорог 🦄
Моля те пускай го всеки петък Simple Smile

# 653
От интервюто за ливанската телевизия!

“Афра каза в това интервю, че иска сериалът да има щастлив край.  Също така, AfRam каза, че искат да опитат ливанска храна.”

# 654
Гледам, че Орхан ще има неприятности Grinning Емре много смело се изказа, може да липсва няколко серии.

# 655
Гледам, че Орхан ще има неприятности Grinning Емре много смело се изказа, може да липсва няколко серии.
Нали на фрага май него съпровождаха полицаите.Може престоя в ареста да се окаже по-дълъг от предвиденото.

И козлетата да сложа.

# 656
Най-много да умре 🤣🤣, този път окончателно. Наистина много смело от негова страна, браво за което!😃

# 657
  • Яко в Матрицата...
Сташа, ама ти си мислиш, че се заяждам ли? Няма такова нещо. Но и аз на черното не мога да кажа бяло. Всеки е свободен да пише, това, което му е на ума и сърцето. Никой не е длъжен да угажда с постовете си на другите. След първото изречение на поста решавам дали да чета или не. Не влизам тук, за да се натоварвам, така че спокойно пропускам. Зависи и от настроението ми. Днес ми стана смешно с това, ама защо борим Феро за невинен, защото ти не си от този отбор. Иначе си в пълното си право да го смяташ за виновен. Той сам си призна Joy

Емре каза, че съм им съобщили, че това е последният сезон, дизито свършва. Така че едва ли вече му пука как ще излезе от него Sunglasses

# 658
То остава и да продължат Grinning
Както написа една мацка в Х, когато Онур е отивал на училище с чанта на гърба, Емре е давал концерти.

# 659
Ние май всички подсъзнателно знаехме, че това ще е последния сезон още от мига,в който почна. И по-добре да няма друг след тези простотии, които дават сега. Представяте ли си,ако трябва още един сезон да гледаме това Grinning
Ще се съберем накрая на съвкупна фен среща на 4- ти километър всички
Жалко,че не се постараха повече да направят един запомнящ се последен сезон. С хубави неща запомнящ се. Дано поне имаме хубав 100-ен епизод и положителен финал.

Общи условия

Активация на акаунт