Отговори
# 630
Това,че с Ферит сме един път напред после три назад е по вина на сценаристите, които не могат да развият образите като хората. И те тези на сегашния сезон.
Ферит в сезон 2 много добре го развиха и накрая гледахме друг човек. Същото важи и за Сейран. За мен това беше и едно от посланията на сериала,че човек намери ли любовта може да се промени към по-добро. Един вид любовта те спасява.
Може би и това сега ми пречи да преодолея тези събития от сезон 3.
Освен за Сейфер същото си мисля и за Абсун по повод на любовта, която те спасява.
Но момичетата, които казват, че Ферит е невинен имат право,че докато Ферит е бил със Сейран никога не й е изневерявал. Не е бил с друга жена. Затова може би има някакъв смисъл,че тук с дивангейт ще излезе накрая нещо съвсем различно.
Благодаря на всички за мненията ви Simple Smile
Та какво ще излезе накрая предстои да видим.

# 631
Аз пък още чакам Сейран да вземе да сподели с Ферит, че е животозастрашаващо да забременее. Чакаме Ферит да й признаел за Суна, ама Сейран продължава да крие от него за състоянието си. Скри за болестта си, сега крие и това, ама иначе изпя Ферит на Халис за ипотеката. Решението за Бамбито трябва да бъде взето от двамата и Ферит трябва от самото начало да знае за рисковете, а не Сейран отново да го постави пред свършен факт.

# 632

🤍🧿♾🧄🪬

# 633
Аз пък чакам да видя , какво ще направи Сейран след като разбере  за преживяното. Дали аджеба ще поиска да застрашава живота си ?  Да , трябява да му сподели , но нека първо  да научи истината , каквато и да е. Защото ако научи в последствие , няма да има много опции .

# 634
И да се окаже истина целувката (в което не вярвам) Сейран веднага ще прости на Суна, защото за нея тя винаги се е борила най-много, даже очаквам да отиде и да я гушне, че да я утеши. 😂 А след това ще прости и на Ферит, защото няма как на единия да прости, а на другия не.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 19:54 от Lilia*

# 635
Това за прошката си го знаем още от началото на сериала. Такава `и е ролята на Сейран. Те и да бяха се  изкексили , тя пак ще прости. Много ми се иска да ме изненадат някак си , ама....

# 636
Рени, не съм сменяла смисълът на поста, дописах, че обикновено съм в телеграфичен стил, та да стане по-ясно.  
Под Вие - тези, които смятате, че Феро е невинен. Малцинство, не съм сигурна, ама гласовито и тропащо с крак, сори, Бел, ама така ги приемам тези удивителни.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 20:03 от stasha_s

# 637
След кое дишане в бар, Ферит изневери на Сейран?

# 638
И да не е изневерил, защо трябва да ходи да диша в бара, вместо да вземат да поговорят? Не е ли крайно време да го преодолеем това?

# 639
  • Яко в Матрицата...
Ми не е съвсем така… Чакай и аз да те застрелям с един шот 😆🥃

# 640
Минавам само да ударя едно рамо на малцинството, което смята, че Феро е невинен 😁🥰! Невинен е!!! Има  нещо гнило в Дания, дано скоро ни покажат точно какво!
Изкарвам тука пак еднорозите- Афрамския и Сейферския 🥰🥰🦄🦄🧿🧿

# 641
Ферит е невинен😎, защото гледам този сериал трета година и познавам образа му вече доста добре….колкото и да се опитват понякога да ме заблудят сценаристите😅..
Момчето, Не харесва Суна….никога не е показвано негово по-специално отношение към нея…Напротив,винаги е казвал на Сейран,че й помага само,защото й е сестра….
От друга страна Суна многократно и през трите сезона е показвала мераците си към него…
Дивангейт, е нереална сцена и аз не я приемам…
Начина на показване дори беше объркващ..
Ферит направи някакво излияние,но и той не е на ясно какво е станало…Сподели страхове по-скоро,не признания…
Цялата вина е на Суна,която много често е там,където не трябва да бъде и говори това,което не трябва да говори…

# 642
Кое по-точно не е съвсем така, Рени?

И да не е изневерил ли? В предните пъти, като изключим дивангейт? Или нещо друго?

Опасни сте, шотове правите чак. 😂

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 20:24 от stasha_s

# 643
Онур Акай е писал за прословутата песен.😃

https://mobil.onurakay.com.tr/yazarlar/onur-akay/afra-saracoglu- … me-mi-yapti/1455/

# 644

https://x.com/urazbulbeni/status/1891554709409788231?s=46&t=C9m0 … 4NUPbRSwTwEUXPj0w
Явно много хубави неща говори Емрето!
„Мерт е дете с много силен характер.“ Емре говореше прекрасно, засегна много важни точки, поздравих го.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 20:34 от BELL-

Общи условия

Активация на акаунт