Разбирам те, щото и аз съм така - по Волтер, като го попитали как е с Бога, отговорил, че се поздравяват, но не си говорят. А в нашия случай става дума и за вяра в хора, които по Библейски са си склонни към грешки. Затова съм привърженик на теорията за "преработването на миналото". За него трябва да си обясним онова "преживяно", та белким се отърсим от него. 
Лепя тука лозунга "Феро е невинен!", защото силно го желая и вярвам (защо ли?), че ОГМ са толкова ограничени, че няма да измислят нищо ново, а ще повторят случката с бременността на Пелин. Но когато чета някои мнения извън темата, виждам, че има и други неща в сериите, не е само черно и бяло. Както казах, за да има някакво положително развитие за рейтинга, наложително е да покажат какво точно се е случило, каквото и да е то. Феновете вече претърпнаха
Нищо не може да ги изненада, само сватба в реала 

Ферит е невинен и това е положението 
е основополагащ етап в историята.От тук тръгва неверието на феновете към Ферит и невъзможността да бъдат възприемани СейФер като двойка.Докато не се покаже и надявам се и да се докаже ,че Ферит е невинен ,любовта му към Сейран ще изглежда омърсена и неискрена и всяко едно негово действие и поглед насочени към Суна ще бъдат разглеждани като нещо съмнително и като ново доказателство за това ,че е мръсник и ,че не заслужава Сейран .
Аааааааа всъщност не готова съм по всяко време да се разделя с Чичек и с психарския и син ,ноооо с останалите не, още е много рано за раздяла .

Кажете откъде черпите тази сила и енергия Искам и аз 

Увиснах с моя
Препоръчани теми