Отговори
# 615
# 616
Сейранчето сега и бизнеса ще оправи! ✌🏻

# 617
Тези хора какво снимат? Каква е тази бизнес среща? Или по-скоро какво празнуват? Рожден ден ли? Какви са тези очила, вълшебни пръчици и т н
Афра е много сладка с чуплива,леко къдрава коса.

# 618
Тези хора какво снимат? Каква е тази бизнес среща? Или по-скоро какво празнуват? Рожден ден ли? Какви са тези очила, вълшебни пръчици и т н
Афра е много сладка с чуплива,леко къдрава коса.

Може би не е свързано със сериала, едва ли ще е за Суна или Сейран защото инвеститорът няма какво да прави там, явно той и Сейран имат работна среща

# 619
Аз понеже проверявам такива крилати мисли, установих, че авторката е една ексцентрична личност - Джойс Майер. Та, Еве, тя е евангелистки пастор, сиреч не ти се получава, щото с вярата имаш проблеми. Wink Разбирам те, щото и аз съм така - по Волтер, като го попитали как е с Бога, отговорил, че се поздравяват, но не си говорят. А в нашия случай става дума и за вяра в хора, които по Библейски са си склонни към грешки. Затова съм привърженик на теорията за "преработването на миналото". За него трябва да си обясним онова "преживяно", та белким се отърсим от него. Simple Smile
Катя, ти сериозно ли ходи да гледаш кой го е казал това? И сигурна ли си, че точно тази дама е първоизточникът?

Миналото се преработва/обработва/пече/вари, но не виждам как ще ти помогне, ако живееш в него.
И аз съм се вторачила в тази пуста целувка Joy Лепя тука лозунга "Феро е невинен!", защото силно го желая и вярвам (защо ли?), че ОГМ са толкова ограничени, че няма да измислят нищо ново, а ще повторят случката с бременността на Пелин. Но когато чета някои мнения извън темата, виждам, че има и други неща в сериите, не е само черно и бяло. Както казах, за да има някакво положително развитие за рейтинга, наложително е да покажат какво точно се е случило, каквото и да е то. Феновете вече претърпнаха Laughing Нищо не може да ги изненада, само сватба в реала Laughing
Рени, здравей! Simple Smile
Не съм ходила да търся, защото инфото ми е на един клик разстояние. А принципно всяко изказване, особено боравещо с метафори като тази, си имат своите основания в някаква идейна рамка. Освен това, съм наясно, че тя не е оригинална в мислите си, тия идеи могат да бъдат открити още при стоиците (1ви и 2ри в.от н. е.), които си имат цяла програма за живот в настоящето и бъдещето, в основата на която стои вярата в един космически закон, управляващ природата и живота (който по-късно станал Бог).
Що се отнася до термина "преработване" на миналото, той се свързва с особеностите на човешката памет (индивидуална и колективна), особено когато се отнася до травматични събития.
Има един парадокс в човешката памет - колкото повече се опитваме да забравим, пасивно или активно да изличим от нея нещо неприятно, толкова повече това нещо се увековечава. (В това е същността на Фройдовота психологическа и терапевтична революция.)  Приглушената памет (с въпросите: защо да ровим в миналото, оставете го на мира) се превръща в зла ериния, която отказва да ни напусне и управлява безпощадно живота ни. Независимо дали ще се съгласим или не с това твърдение... Докато не започнем да си припомняме. В припомнянето е надеждата за излизане от дупката. А припомнянето в случая с Рибарчето се състои в изясняването, какво стои зад изневярата (имам предвид само целувките, които са ни показали) и то трябва да бъде осмислено и изречено. Тогава човек приема собствената отговорност за действията си и ... тук е надеждата, че подобни срамни постъпки (това си е от Ферит) няма да се повтарят периодично. В този смисъл миналото може да бъде "преработено" - когато се излезе с истината за преживяното.
"Това го извърших аз", казва паметта ми.
"Това не може да съм го извършил аз", казва гордостта ми и остава непреклонна.
Накрая паметта се предава. (Фр. Ницше "Отвъд доброто и злото")
Паметта или гордостта ще надвие?! От това зависи и настоящето, и бъдещето. Simple Smile

# 620
  • Яко в Матрицата...
Благодаря за вниманието и отговора, Катя... Но все пак това е само едно дизи Wink Take it easy Simple Smile

# 621
Дааа, това все пак е едно дизи. Но то, както се вижда в темите ни, повдигна много сериозни въпроси, а и спорове... А иначе... мен не ме напрягат подобни въпроси. Мисля, че пиша спокойно и разбрано. Hug

# 622
Здравейте  ,момичета   Kissing Heart
Кате  след твоя пост моя ще изглежда много глупав обаче ще си го кажа пък какво толкова бе.  Simple Smile Ферит  е невинен и това  е положението  Simple Smile
Сега малко по сериозна да съм и аз ,момичета напълно съм  съгласна с това ,че трябва да ни разкажат и покажат какво се е случило в края на 89-и епизод.Дивангейт,това ми хареса много  Hands Plus1  е основополагащ етап в историята.От тук тръгва неверието на феновете към Ферит и невъзможността да бъдат възприемани СейФер като двойка.Докато не се покаже и надявам се и да се докаже ,че Ферит е невинен ,любовта му към Сейран ще изглежда омърсена и неискрена  и всяко едно негово действие и поглед насочени към Суна ще бъдат разглеждани като нещо съмнително и като ново доказателство за това ,че е мръсник и ,че не заслужава Сейран .
И друг път съм го писала  сега няма пак да се  оливам по този въпрос ,но за мен Ферит или е невинен или ако имало целувка е било заради обстоятелствата от онзи момент  и заради това нямам проблем със злополучната сцена .Все още се надявам сценаристите да  оправят проблема който сами създадоха и да ни върнат към по-нормални неща касаещи  бизнеса и взаимоотношенията между СейФер и семействата им.
За сериалчето въпреки всичките безумици в него много ,много ,много искам да си изкара целия сезон ,защото още не мога да ги пусна тия сладурчета СейФер  и мисля ,че е твърде рано да се сбогуваме с тях и с останалите герои .Simple Smile Аааааааа всъщност не готова съм по всяко време да се разделя с Чичек и с психарския и син  ,ноооо с останалите не, още е много рано за раздяла .Simple Smile
Ох много красива Афра на новата снимка и затова и аз пак ще я повторя ;  Heart
Прическата много и отива .

Красиви и много любими АфРам Heart

ииииии най-сладките и обичаните ми СейФер  Heart

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 18:20 от Eny87

# 623
Ферит защо го броим за невинен? Целувките, които сам си призна пред Дженгиз, какво са? Аз разбирам да не е потвърдено и от него, за да има някаква макар и малка вероятност да е само в главата на Суна, ама той потвърди и не знам какво още се очаква да покажат.

# 624
Хей, момичетата, които казвате, че Ферит е невинен Simple Smile Кажете откъде черпите тази сила и енергия Искам и аз Wink

Съгласна съм, че с дивангейт продукцията и сценаристите прецакаха всичко и докато не се окончателно изясни и приключи не можем да продължим напред. Все там се връщаме. Но ми се струва,дано греша,че вървим към това да са истински нещата и добре да са се поцелували.
На мен още от началото на сезона вярата ми към Ферит и Сейран, както и като двойка Сейфер, ми изчезна. Опитвам се да си я върна, но не ми се получава.
Нито бяха същите герои, нито действията им бяха смислени и логични. Ужким ги събраха,ама не беше баш като хората. Тя каката избра вместо Ферит. Тук ми беше първото разочарование. Сейран ме разочарова с нейното поведение в началото и с тая женитба. За какво й беше. После като се събраха Сейфер какво стана. Едно голямо нищо. Към момента не мога да разбера каква им е връзката, в какви отношения са.
Може би дивангейт ми беше точката на пречупване, където вече тотално ми убиха чистотата на героите и Сейфер. От тогава буксувам Sad

# 625
Например, че за мен Ферит е невинен, съм го написала поне пет пъти из темите след 89 епизод! Ферит не може да е с друга жена освен със Сейран! Такова му беше поведението от момента , в който се влюби в Сейран до сега / изключвам леля му/ Какво казал, какво показал не ме интересува! За мен е невинен и нямам търпение да го покажат в епизодите.

# 626
Феро не каза ли и че, ако не е отишла Сейран, е щял да се кекси с балдъзката? Това, че бил пиян, ядосан и тн, за мен, не са смекчаващи вината обстоятелства. Лоши сценаристи. И аз не искам, ама ей на - написаха го така - виновен е.
Пък Вие го бройте невинен.
Ей го, в следващия епизод, пак по баровете ще ходи да диша. Направим крачка напред с него, после пак назад.

# 627
Например, че за мен Ферит е невинен, съм го написала поне пет пъти из темите след 89 епизод! Ферит не може да е с друга жена освен със Сейран! Такова му беше поведението от момента , в който се влюби в Сейран до сега / изключвам леля му/ Какво казал, какво показал не ме интересува! За мен е невинен и нямам търпение да го покажат в епизодите.

Дано наистина скоро го покажат, че вече не се издържа. 🙄

# 628
  • Яко в Матрицата...
Невинен е, Бел Joy

Stasha, не знам кой сте вие, но ние, които мислим, че Феро е невинен, сме малцинство Sunglasses
ПП Що си менкаш поста така... Joy Увиснах с моя Joy

# 629
При Сейран и Ферит има една съществена разлика. Сейран греши , но бързо си поправя грешките.  Бързо приключва отношенията  с другите мъже в живота си / Юсуф , Синан /. При Ферит  нещата са все с клизма /Пелин , Дияр , сега и със Суна/. Все Сейран го подтиква , притиска . Ако остане на него , харем ще си направи човека. Ето това ме дразни в образа му. Няма категоричност и решителност. Стои си в зоната на комфорта , докато яйцето не опре на з.....а.
Колко и да пишем , че е невинен , за мен си е баш виновен. Добре че е била Сейран да ги прекъсне , иначе трябваше да гледаме самоубийство и щяхме да го направим  мъченик в темата.
По въпроса  за комата. Върха на нахалството  ще е да се окаже 30 епизода кома. Е , тогава вече ще се откажа да гледам напълно. 30 епизода на черешата и като се ос....ха , хоп ето ти изход.

Общи условия

Активация на акаунт