Отговори
# 600

Това е от сета в болницата вчера. Явно и Ерсин е бил на сет, което ме навежда на мисълта, че и Берил е там. Защо са в болница? Да не би спойлерът да се окаже верен и Суна да изгуби бебето? Иначе, не виждам защо ще ходят в болница Сейран, Ферит и Аби. Само Суна е свързващото звено между тримата.
P.S. За балоните не ми хрумва защо се появяват. Какво радостно събитие предвещават?

Да разберат как е починала Айшен, тя беше в тази болница. Суна е в затвора, те са облечени по същия начин като края на 94

# 601

Това е от сета в болницата вчера. Явно и Ерсин е бил на сет, което ме навежда на мисълта, че и Берил е там. Защо са в болница? Да не би спойлерът да се окаже верен и Суна да изгуби бебето? Иначе, не виждам защо ще ходят в болница Сейран, Ферит и Аби. Само Суна е свързващото звено между тримата.
P.S. За балоните не ми хрумва защо се появяват. Какво радостно събитие предвещават?

Да разберат как е починала Айшен, тя беше в тази болница. Суна е в затвора, те са облечени по същия начин като края на 94
Те не са близки на Айшен. Само Шефика има право на тази информация. А ако Суна тръгне да прави спонтанен аборт, няма да я държат в ареста.

# 602

Те не са близки на Айшен. Само Шефика има право на тази информация. А ако Суна тръгне да прави спонтанен аборт, няма да я държат в ареста.

Като я гледах във фрага изобщо не изглеждаше да е загубила бебето, ами за Суна ще се наложи да разучат

# 603
Аз имам проблем с капана на миналото. Просто не ми минава никаква драма, романтика, мили думи... Не, че много ги има де. Всичко ми е невероятно равно и монотонно. Не знам само при мен ли е така, дефект ли имам, но не ми се получава да подмина с безразличие 89 и да продължа оптимистично напред.
Еве, не си само ти. Аз също имам проблем с капана на миналото. И според мен това се получава, защото има доста неизяснени неща и от предходните сезони,а сега и от този сезон. Това натрупване вече не може да бъде подминато с лека ръка.
Иначе не знам какви са тези сценаристи, как може всичко да пишат толкова монотонно и скучно. Даже екшъна и драмата са скучни, да не говорим за другото.
Сейфер толкова ги обезличиха според мен като двойка,че вече не мога да се зарадвам дори и на малкото техни сцени. Скучни ги пишат. Даже от последния епизод клипчета гледах, то ми стана сконфузено,че гледам някаква сцена между Сейфер.
Бамби винаги съм искала,но сега и това развалиха. Не искам сега да се случи това. Каква надежда за Ферит, какви 5 лева. За това ли се прави едно дете? А пък това да го правят заради Халис още по-голяма глупост.

# 604
Цитат
Не е зле да се научим да приемаме и чуждо мнение. Дори да не сме съгласни с него, тонът може да е малко по-сдържан. Не виждам причина да се държим така, сякаш сме на огневата линия

Съгласна съм, но не ми се четат цели фермани хвалебствия и преразкази на видяното, независимо за кой персонаж се пише. Просто са банални тези дълги постове с повтаряне на поредния епизод.

# 605
  • Ямбол
Здравейте мацки.Пожелавам ви една успешна седмица.🥰
Еве напълно те подкрепям относно всичко случващо се след еп.89.Понеже драгите сценаристи не ни дават някаква последователност или паралел между случките на нашите герои.Не ни дават някакво логично обяснение ,защо се случват всички тези неща.Ние гледаме едни сцени на снимани отгоре отгоре.Сюжета ми прилича на "бъркани яйца".Цари един хаос.Една не подреденост в епизодите.Накараха ни да гледаме едни буламачи гарнирани с лош привкус на лоши написани фрази.
Смея да твърдя,че когато Гюнгер пишеше сценария всичко беше много подредено поднесено,с паралелите и точните фрази на актьорите и тези фрази бяха поднесени с подходяща избрана музика,която те грабваше за душичката и те приковаваше на екрана и не смееш да мръднеш да не изтървеш нещо.
Сега като се замисля дори всичко в последствие да се окаже кома ( макар,че не ми се вярва).Пак няма да ме грабнат понеже не е представено интересно за самия зрител.
От както започна сезон 3 се уби цялата магия на сериала.Мен ме грабна историята и любовта на Сейфер,а сега не ме грабва нищо.
Гледам единствено заради Мерт и Афра.
Иначе целия сезон бих го описала като бошлаф работа..... Язък за предните 2 сезона.
Все още не мога да си обясня защо убиха такъв блестящ проект покорил цял свят със своята история... Сейфер ❤️

# 606
Момичета и на мен постовете на Роксис са ми тежки. Но тя има право да пише каквото и както си прецени, стига да се спазва добрият тон. Колкото и да е дразнещо.
Според мен просто ги подминавайте и недейте да ги четете. Аз така правя.
Няма смисъл да влизаме в излишни конфликти и да се конфронтираме.
Нито тя ще промени нашето мнение, нито ние нейното.
Важно е всички взаимно да се уважаваме и да ни върви хармонично в темата Simple Smile
Да си пишем и дебатираме с удоволствие Wink

# 607
  • София
Точно за разбиране и уважение на коментари е целият проблем за мен. Защото аз като се опитвах да изказвам различна гледна точка относно събитията в 89, ме изкарахте, че вярвам в чудеса и лъскави опаковки. Сега всеки влизащ в темата чете само едно и също относно въпросния диван.
И не ми е проблем да гледам, стига да искам, защото аз съм приела версия, която повечето тук не уважават и дори не се опитват да разберат. Виждам други проблеми, виждам и интересни неща, защото не съм обременена от нещо, което за мен не се е случило.

Иначе като не харесвам нечии коментари, не ги чета. Рокси ме кефи в това отношение, опъва чаршафа и не й пука.

Не всичко е черно в крайна сметка, а дори и да е, това е сериал.

# 608
По повод  паралела и меридиана в сериала все още не сме видели емблематичното появяване на бременната Пелин и разкриването на" предателството" на Ферит.Та мисля,че диванагейт ще бъде разкрит публично пред всички,вероятно от Чичек.

Не знам дали от Чичек ще се разкрие, но определено ще гръмне пред всички, така мисля и аз. Точно в някой щастлив момент (ако могат да го напишат като такъв). Бамби ли ще е, сватба на Сейфер поредна ли, не знам, ама нещо такова ще е. Дали самата Суна няма да издумка бомбата Stuck Out Tongue

Афра днес щяла да е на сет в Джихангир, Мерт - в Картал. Какво има там?

# 609
Момичета,не се сърдете.Аз,лично,харесвам Роксис защото тя защитава мнението си със сцени от сериала и така се получава "преразказа",но нейната гледна точка ми е доста интересна.Тя,също като нас се опитва да свърже нещата логично.Да си призная и аз не намирам логика в настроенията и поведението на Абидин и Суна.Даже,ако щете,не намирам логика и в тяхното събиране.Първоначално си мислех,че е заради сватбата и се ядосвах,че това все пак е непрофесионално.Но след 98 епизод разбрах,че не е това.Както Берил я заснеха в тая сцена с Ферит можеше да си продължи с Кая тъй като такива бяха индикациите в края на сезон 2.Просто всички търсим логика там където въобще я няма.Дъвчем вече колко време целувката на Ферит и Суна,а аз се питам с каква цел беше представена тази сцена и къде е логиката в нея.Тя точно си стои като кръпка.Каква беше целта на сценаристите?

# 610
Ноу комент Rolling Eyes

Ф: Защо всичко чакат от нас, Сейран?
С: Не знам, но когато съм до теб, ми се струва, че мога да справя с всичко.

# 611
Впечатлена съм от ентусиазма да търсите логика, там където отдавна писателя е потънал в писане на откъси, които не успява да сглоби  и предаде, така че да имат ясни послания и взаимовръзка. Това е причината да спра да гледам онлайн всеки петък. Винаги съм мислила, че и  дървените мозъци могат да притежават желязна логика, но тези сценаристи ме разубедиха. Била съм многословна, но тук ме загубиха в търсенето на смисъл.
Исках да вметна,че логиката се изполва в службата на интересите, ако е впрегната добре, винаги изтегля цялата каруца. Нашата не е потънала, но това се дължи на АфРами и стари лаври. Проста на продукцията не им ситскаше да разгърнат до край "смелите " сюжетни линии и винаги даваха контра назад. Пишат глупости, избелват героите, получявят амнезия и загубиха маса зрители.
Но поздравявам всеки който види скритите послания, сглоби своя пъзел, защото аз не получих своето прозрение.

# 612
  • Яко в Матрицата...
Аз понеже проверявам такива крилати мисли, установих, че авторката е една ексцентрична личност - Джойс Майер. Та, Еве, тя е евангелистки пастор, сиреч не ти се получава, щото с вярата имаш проблеми. Wink Разбирам те, щото и аз съм така - по Волтер, като го попитали как е с Бога, отговорил, че се поздравяват, но не си говорят. А в нашия случай става дума и за вяра в хора, които по Библейски са си склонни към грешки. Затова съм привърженик на теорията за "преработването на миналото". За него трябва да си обясним онова "преживяно", та белким се отърсим от него. Simple Smile
Катя, ти сериозно ли ходи да гледаш кой го е казал това? И сигурна ли си, че точно тази дама е първоизточникът?

Миналото се преработва/обработва/пече/вари, но не виждам как ще ти помогне, ако живееш в него.
И аз съм се вторачила в тази пуста целувка Joy Лепя тука лозунга "Феро е невинен!", защото силно го желая и вярвам (защо ли?), че ОГМ са толкова ограничени, че няма да измислят нищо ново, а ще повторят случката с бременността на Пелин. Но когато чета някои мнения извън темата, виждам, че има и други неща в сериите, не е само черно и бяло. Както казах, за да има някакво положително развитие за рейтинга, наложително е да покажат какво точно се е случило, каквото и да е то. Феновете вече претърпнаха Laughing Нищо не може да ги изненада, само сватба в реала Laughing

# 613
Момичета искам да създам следната дискусия:
Ако се окаже, че всичко това е нереално, кома, халюцинации, привидения, видения, не знам как да го нарека с една дума Simple Smile Целият сезон 3 е измислица на нечие въображение. Смятате ли, че човекът, който си представя всичко това може да се каже, че е невинен? И защо мислите така? Абстрахирам се от конкретен герой.

Аз за мен си не мога да определя дали бих на 100 процента оневинила конкретния човек. Все пак,за да изплуват тези неща на показ, дори и мислено или сън, значи все пак в един момент си си мислил за тях. Дълбоко подтискани теми, страхове, мисли. Виждам едно нежелание да си си ги признал сам пред себе си, все едно ги криеш от твоето Аз
Може да греша или да разсъждавам ограничено, но за мен това са твои подтискани фантазии, може би желания.

# 614
Нови с Афито Heart Изглежда ще има съвещание с инвеститорите.

Общи условия

Активация на акаунт