Отговори
# 585
Ще видим дали остава малко до финала. Спойлерджиите продължават да твърдят, че няма да има ранен финал. Ако Шнура е продал в чужбина предварително пълен 3-ти сезон, може и да избутаме до края. Съмнявам се да иска да връща пари.

Аз честно казано предпочитам да направят финал вече, то няма вече какво да дадат

# 586
Добро утро.

Хубав ден,горещо кафе за бодрост,щедра усмивка,добро разположение на духа и... ето ти един прекрасен ден  и седмица!
В повече ми идва екранното време на Берил и Ерсин, превърнаха се в главни действащи лица. Харесвам ги, но не искам да гледам Суна и Аби в изобилие и техните драми ,за сметка на СейФер. Отностно бебето на Суна, тя изобщо не знае какво и кого иска. Дори да получи "желаното", в този момент вече вниманието и е вкопчено в друго. Време е да я лекуват.Милите ми сценаристи дано поохладят страстите им, но като гледам няма да е скоро.

# 587
# 588
Момичета,добро утро,въпреки,че е мрачно и дъждовно.Рейтинга много зле.За съжаление,всички знаем къде и в кого е проблема.Много се надявах,че след такъв грандиозен провал,все пак Онур ще смени сценаристите,но уви.Просто не очаквам нищо хубаво по нататък.Не знам за вас,но аз нещо започнах да чакам понеделник вместо петък.Не харесвам новия сериал повече от първи сезон на "Рибарче".Той просто си остава нещо уникално в турските дизита,но сезон 3 е по-зле и от дневен сериал.Все още ме гложди въпроса,защо в сезон 2 Онур смени Лейля още след 10 еп. и много по-висок рейтинг,а тези докараха сериала до дъното и продължава да работи с тях и упорито да одобрява простотиите им.Другите му сериали се провалят един след друг.Краля не се знае докога ще издържи.Погледнах малка част от него.Добре започна,поне това което видях аз,но някак Халит Ергенч не ми стои добре като фаталния мъж.За актрисите няма да говоря.Един Къванч щеше да е супер в тази роля.Както и да е,но с провала на "Рибарчето" Онур провали и имиджа на ОГМ.Някъде се спомена,че за краля е наел добри сценаристи,но това едва ли ще го спаси.На хората им писна да гледат любовници и трети страни и най-вече история на която края е предизвестен.

# 589
  • София
Всичко изглежда толкова познато

От снимачната площадка
Скрит текст:
"Докато Афра вървеше в коридора между сцените, Мерт внезапно се появи пред Афра. После се спогледаха, без да говорят. Тогава Мерт сладко отстъпи настрани и остави Афра да мине.
Те са буквално като филмова сцена на телевизионен сериал."

https://x.com/merviss_7/status/1891244354456498421

"Тук Мерт случайно спука един от балоните и те първо се изплашиха, после се засмяха. Тогава по-късно в сцената Мерт стои на грешното място, Афра каза: „Мерт, ти всъщност не беше тук, трябваше да стоиш тук, така че балонът се спука, ела насам.“ Мерт също подмина със затаен дъх ☺️
След това той показа балона и попита дали трябва да го спука, но не можа да го спука, въпреки че опитваше много пъти 😂"

https://x.com/bizdekuzusu/status/1891245522041635074

Четох, че Ифакат е намекнала на Сейран, че Карам има проблеми и е импотентен. Затова са тези разговори между двамата и той решава да отмъщава като повреди колата.

Аз не искам да правят финал, дано снимат до края на май.

# 590
  • Яко в Матрицата...
Добро снежно утро Simple Smile Nature SnowflakeNature SnowflakeNature Snowflake

Еве, подкрепям Hands Clap  Нека сме толерантни Hands Pray

Вчера имаше много снимки, клипчета и новини от сета. Дано да снимат и нещо смислено. Много се радвам на някои фенове в Х, които намират за какво да се хванат и какво да харесат. Покрай тях и аз се зареждам позитивно. То е ясно, че последните серии са страшен пълнеж, че хората не могат да забравят какво са видели в сцена от 89 епизод, обаче трябва да гледаме напред. Миналото е капан... не знам кой го беше казал Joy

# 591
Нашите ще си изкривят вратовете да се гледат кой къде е. 😄

# 592
Аз имам проблем с капана на миналото. Просто не ми минава никаква драма, романтика, мили думи... Не, че много ги има де. Всичко ми е невероятно равно и монотонно. Не знам само при мен ли е така, дефект ли имам, но не ми се получава да подмина с безразличие 89 и да продължа оптимистично напред.

# 593
Аз имам проблем с капана на миналото. Просто не ми минава никаква драма, романтика, мили думи... Не, че много ги има де. Всичко ми е невероятно равно и монотонно. Не знам само при мен ли е така, дефект ли имам, но не ми се получава да подмина с безразличие 89 и да продължа оптимистично напред.
Еве,това е така защото случката все още не е изяснена,тоест споделена.Тя все още тежи на Ферит плюс проблема с дядо му.Специално за романтиката няма как Феро в момента да е романтичен.Единснвено се отпусна при разговора за детето,което идва да каже,че едно такова развитие може да му донесе утеха и стимул да продължи събран.

# 594
Аз понеже проверявам такива крилати мисли, установих, че авторката е една ексцентрична личност - Джойс Майер. Та, Еве, тя е евангелистки пастор, сиреч не ти се получава, щото с вярата имаш проблеми. Wink Разбирам те, щото и аз съм така - по Волтер, като го попитали как е с Бога, отговорил, че се поздравяват, но не си говорят. А в нашия случай става дума и за вяра в хора, които по Библейски са си склонни към грешки. Затова съм привърженик на теорията за "преработването на миналото". За него трябва да си обясним онова "преживяно", та белким се отърсим от него. Simple Smile

# 595
Сикорски, темата за бебето е другия ми проблем. Да, много искам бамби Корхан, много отдавна го чакам, но да ми представят нещата така, все едно са двойка, която прави секс заради внука на дядката... Тц!
Абе нищо не им се отдава на петимата глупаци Head Band
Гюнгееееер, целувам ти ръка!

Кате, успокои ме Heart

# 596
Големи некадърници  са сценаристете, обичащи се СейФер, ще правят бебе заради умиращия дядо Smiley
В историята само  Хатуч не е надула още корема, въпрос на време е,въпреки менопаузата...
По-добре е да не мисля за  глупостите им, защото ме боли главата, но на Гюнгер шапка му свалям.
Чедата му нямаше да са в това положение ако бяха останали в неговите ръце.

# 597
Привет !
 Сега кога да чакаме следващия фраг , в петък на обяд ли ?

Еви , аз също имам проблем с миналото в това дизи.  За мен миналото е като основа на която да стъпиш, фундамент. Трябва да е ясно и изчистено. В нашия случай ми е като нещо въздушно , неопределено , неизяснено. Лично за мен  няма да има спокойствие , докато  всичко не се признае , изговори , независимо от последствията. Няма значение ще си прощават ли , ще се разделят ли. За мен честността и доверието е в основата на една връзка. Всичко друго е пожелателно.
Ако Феро  или Суна не побързат , Чичек ще ги изпревари с разкритията и тогава положението ще е още по-зле.
Що се отнася за бамбито и аз много го искам , но не на този етап. Ще чакам колкото трябва /не че имам избор/ , но искам да се появи в правилния момент , когато и двамата го искат заради себе си.
Не искам да идва края на сериала , защото не съм сигурна че ще видим отново Афра и Мерт като партньори в друг проект. Ако СЦ се понапънат малко , има какво още да се гледа и  изяснява.  

ПП :  На Гюнгер няма да му свалям шапка. Помня колко му се нервихме и на него. Един свестен СЦ не ни се падна.

# 598

Това е от сета в болницата вчера. Явно и Ерсин е бил на сет, което ме навежда на мисълта, че и Берил е там. Защо са в болница? Да не би спойлерът да се окаже верен и Суна да изгуби бебето? Иначе, не виждам защо ще ходят в болница Сейран, Ферит и Аби. Само Суна е свързващото звено между тримата.
P.S. За балоните не ми хрумва защо се появяват. Какво радостно събитие предвещават?

# 599
По повод  паралела и меридиана в сериала все още не сме видели емблематичното появяване на бременната Пелин и разкриването на" предателството" на Ферит.Та мисля,че диванагейт ще бъде разкрит публично пред всички,вероятно от Чичек.

Общи условия

Активация на акаунт