Отговори
# 90
Видяхте ли каква организация има за първи епизод на Краля?  Бирса била поканена, ти да видиш Grinning

https://x.com/birsenaltuntas1/status/1889332683391828443

# 91
Нещо зрителите не са впечатлени от Краля... Няма и 7 K в тубата.

Хак му е на Шнура. 😜

# 92
Афито, стори! ❤🔥

Нещо зрителите не са впечатлени от Краля... Няма и 7 K в тубата.
Един от големите акаунти в Х, който коментира рейтингите редовно, написа, че не мисли, че рейтингът на загубеният крал някога ще е повече от 3.50 -4.00! Аз им пожелавам максимум 2 и след два епизода -бай, бай!

# 93
Халит Ергенч е нелеп с тази визия🤣🤣
Той вече е за родител на някой от главната двойка. Станал е ег*ти чичкото🤣🤣

# 94
  • Яко в Матрицата...
Не съм се вълнувала от тази книга, но знам, че все пак героите са с по 20 години по-млади от избраните актьори.
Шнура се опита да придума кого ли не за ролята на Кенан, успя с Халит. И аз не му давам висок рейтинг в тотала, но поне 15 серии ще направи.

# 95
Афито! 👑

# 96
# 97
Видяхте ли каква организация има за първи епизод на Краля?  Бирса била поканена, ти да видиш Grinning

https://x.com/birsenaltuntas1/status/1889332683391828443
Не бих изгубила и една минута от живота си, за да гледам застаряващ мъж в любовен триъгълник. Нещо и нездрави връзки с майка си май ще има... Тц, не е моето. Но иначе, приятно гледане на тези, които намират идеята за привлекателна или харесват актьора.
Бел, ти си по- лоша. Wink Направо на втора серия им казваш сбогом. Аз поне до 8 серии ги виждах на екран, по пример на другия проект на Онур. Simple Smile

# 98
  • София
Мерве Диздар играе студентка, жената става скоро на 39...
Серкан(дето коментира всички сериали в Х)е писал, как може да са пренасочили толкова много средства в този проект и зарязаха "златната си кокошка"...
Ще ги видим утре, но и аз мисля, че Халит е подписал за брой серии.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 23:46 от MysteryG

# 99
"Избирам да обясня какво се случва в
главата ми по възможно най-простия начин
Отдавна не осъзнах, че думите и фразите са ключ.Вярвам, че мислите не трябва да се крият, стига да можем честно да кажем това, което е в сърцата и
умовете ни, ние сме себе си. "-

Страхотна е тази Афи!!!!!

# 100
  • Ямбол
Честита награда на нашето прекрасно момиче.Нека продължава все напред и нагоре.❤️

# 101
❤️❤️❤️❤️❤️

# 102
И зеленият лист писал!
Скрит текст:

С наближаването на времето за фраг леко започвам да се притеснявам какво са ни подготвили. Не знам доколко може да се вярва на спойлери този сезон, но в случая последното изречение ме притесни.
Еве, дали няма да се окажеш права за битката между Ферит и Абидин за аблата? Ох, дано не са ни подготвили такъв ужас!!! Вчера бях категорична, че няма как да се случи, но сега вече се разколебах.

# 103
Много красота.......

# 104
И зеленият лист писал!
Скрит текст:

С наближаването на времето за фраг леко започвам да се притеснявам какво са ни подготвили. Не знам доколко може да се вярва на спойлери този сезон, но в случая последното изречение ме притесни.
Еве, дали няма да се окажеш права за битката между Ферит и Абидин за аблата? Ох, дано не са ни подготвили такъв ужас!!! Вчера бях категорична, че няма как да се случи, но сега вече се разколебах.

Може би битката е за нещо друго, не е задължително да е за Суна

Общи условия

Активация на акаунт