На опашка СЕПТЕМВРИЙКАТА не чака - вижда се вече тумбака!

• 12 934
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Хей, мами, какви сте раннобудни, аз чак сега успях да се включа. Относно ФТ аз ходих миналата година при Мазнейкова и струваше 70кинта. А Доплер се прави само когато на 3Д има съмнения за малформации на сърцето, иначе няма нужда. Аз самата станах експерт по тези изследвания, тъй като резултатите ми от скрининга за Даун-синдром с бебка бяха много лоши и ходих на какви ли не изследвания. Този път няма да правя скрининг, ще ходя само на ФТ, но не знам дали при Мазнейкова. Чух много добри отзиви за Б-ца Токуда. И аз мога само в събота,  тъй като няма на кой да оставям малката през седмицата. Много ви се радвам мамчета, страхотни сте. Стискайте палци, следобяд съм на ЖК, дано и аз да видя какво мишленце ме чака.  Чао засега, отивам и аз да забъркав някой манджурляк, че напоследък с готвенето нещо сме скарани и таткото вече вие като вълк срещу месечина.

# 121
  • София
Чао засега, отивам и аз да забъркав някой манджурляк, че напоследък с готвенето нещо сме скарани и таткото вече вие като вълк срещу месечина.
Joy ох, доста смешно си го казала. Simple Smile

Ани-бани, добре си се ориентирала. Аз също съм надничала в магазините за втора употреба като бях бременна с Емко, но все не можех да си намеря, то понякога и трябва много ровене. Затова тогава си бях купила от Пазарджик, открихме магазин с дрехи за бременни, не помня цени, но знам, че беше два пъти по-евтино от софийските и имаше хубави зимни костюми с туника. Но сега ще бременея яко лятото, така, че пак ще се купува. Ако някоя мама знае в кой от втората употреба има за бременни да огласява. Simple Smile Аз съм си мислила и дали няма да става панталон с ниска талия и да накарам сестра ми да ми ушие някоя туника, но като знам как мразя да ми взимат мерки, да пробвам, да обяснявам как го искам... ooooh!

# 122
Аз да ви се оплача. Днес отивам на преглед. Мъжо много работа имаше и вика аз сега да чакам ли с теб или да тръгвам и аз се фръцнах и взех да се правя на сърдита - викам си бати не иска ли ся да види бебо smile3516 ама като поразмислих той кво е виновен че толкоз работа има и му праснах един кис и го пратих да изкарва парички за да мога после аз да  newsm71.
Та влизам при доктора и му викам преместих се от Пловдив тук да живея  оправихме всички документи и искам вие да ми следите бремеността. А той ма гледа все едно не знам за кво го моля Shocked. И после след кратко мълчание за да ми покажя явно колко е важен ми вика добре съгласен съм ( то не знам може ли да ти откаже лекаря? ) . Както и да е. Давам си аз изследванията дето са ми правени до сега той гледа гледа и ги подхвърли на сестрата. Едните за отрицателния резус фактор се оказа че много рано са ми ги пуснали и нямало смисъл от тях ( те били чак към 5 месец ) аз си го бях чела това, ама нали оназ лудата докторка не я бодат нея та давай няма проблем да назначим изследвания doctor. И след 15 минути разпити защо съм дошла в Русе - то все едно не е ясно така като ме гледа Rolling Eyes... ми вика айде да се бъркаме. Пък аз тук бях чела, че повечето от вас не са давали и в първия момент #Crazy Naughty не си викам, ама той взе да ми обяснява че да сме видели дали нямало някво разкритие на шииката и т. н. и аз склоних. И вика ми тоз пънчо айде приготвяй се, ама дзяпнал прозореца  clean цяло Русе да ме гледа че съм се разкрачила ooooh!. Вика добре високо се хванал бебчо нямало разкрития ли кво каза, абе всичко ок. А на мен очите ми все в ехографа Shocked. И викам доки айде да се гледаме, а той моля ви се хубаво ама другия път при което аз  smile3514 Weary щото бях отишла с таз нагласа.И пусна ми още някви изследвания даже още не съм погледнала какви и пак още 20 минути говорихме за тва тук ли мисля да живея, защо съм дошла. Май ми направи наново картон ( и в Пловдив уж ми пускаха )  newsm78 #Crazy...
Вика ми другия преглед на 20. 04 и аз  newsm45 кво до тогава да си представям бебока ли smile3512 smile3511.
И ся таз вечер ще карам мъжо да ходим на частно да се гледаме щото няма да устискам до тогава.
Та това е общо взето мами с моя дългоочакван ( прецакан ) преглед. Сега отивам да си измия чиниите 1dishes и да се опитам да наготвя  food002 нещо че умирам от глад eat. Ся се сетих единственото хубаво нещо е че си взех още една блузка лятна ама не е бременлииска ( за сега ми става ще видим до кога fingerscrossed ) и ми направиха отстъпка в близките 2 седмици ако си харесам още нещо лятно с намаление newsm68 та май ще намина пак  newsm71.
Бягам мамита гушам ви всички Hug...

# 123
  • София
И аз подкрепям Ани-бани. Миналата година се прецаках да си купя дънки за бременни на премаман, които сега изглеждат като че ли съм копала водопровод с тях, а струваха сумати пари. След това една приятелка ме светна за магазините втора употреба и като видях какви неща си е купила, предразсъдъците ми се поизпариха. И аз се снабдих с  летен панталон с платка отпред, едни панталони 7/8 пак с платка, дънки за бременни на бенетон и всеки един струваше по 2-3лв., зависимост от кг. За сведение магазините са шик-шик. Даже ги дадох и на други мами след това да ги ползват и не са мръднали, въобще много са готини. Сега ще трябва да си ги посъбера.  

# 124
Ани-Бани, аз също напълно те подкрепям в избора ти. Само едно хууубаво пране на висока температура им трябва (за всеки случай просто). Аз също смятам, че инвестицията от панталони за по 50 лв. по време на бременността не е добра, защото в крайна сметка те се носят не повече от 4-5 месеца. Пък и нали искаме да сме модерни мамчета - значи като си направиш сметката - поне 2 панталона ще ти трябват, 1-2 роклички, няколко блузки (лято е все пак, не можем да ходим потни и вмирисани  Mr. Green) и то ти излиза къде 300-400 лв. само за един сезон. Иска ми се да мога да си ги позволявам, но все още не мога.

Ваня, в София има една верига магазини second hand "Fiesta" май се казваха. Само през витрината съм гледала, но съм виждала приятни шаренички неща. Знам, че в подлеза на Орлов мост има, ама като минавам оттам - само едни схлупени, грозни неща има. То не ти трябват неща за бременни - ниска талия и разкорени блузки вършат работа. Само по-голям номер трябва да си взимаш, а в магазините втора употреба са предимно такива.

Уф, в тая връзка се сетих за един случай с мойта мила леля. Явява ми се тя на сватбата в един супер шикозен костюм, имитация на змийска кожа (ама мноооого елегантен, не от онез крещящите). Викам й "леличко, страшна си с тоя тоалет", пък тя ми вика "Познай колко струва" и аз така  Shocked Shocked Shocked "Ма, викам, тия за неща не се пита така!!!",  а тя "Нема страшно бе, мила - 5 лв. дадох за него! Само стесних полата за още 3 лв., че ми беше широка". Е казвам ви паднах - от такъв магазин си го взела. Пък да кажеш не е да нямат средства. Просто не бива да се отрича, че могат да се намерят много добри неща, в  много случаи и маркови на чудна цена.

Така че, Ани, не си сама и никой не те мисли за луда  Hug Hug Hug

# 125
  • морето и сините вълни :)
ей че ме е яд че ми е счупено фотото щях да го снимам да го видите.моя е с  висока талия та тумбака,но ако се подгуне ще стане и за ниска.А и може да се среже...и отзад има малко ластиче с по 3 копчета от двете му страни за отпускане и  свиване.Да си го нагодиш на корема.Сега ще сложа една снимка на летния ми гащеризон от предната бременност дето го взех за 4 лв,Найстина трябва яко ровене  в магазина.Но аз найстина много ровя Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy JoyКато кокошка съм,ровя яко за това сигурно си намирам.А отделно си бях купила и един дънков зимен гащеризон за 15 лв пак от килото.Ама той беше направо страхотен.Чисто нов си беше....Но сега немога да го нося TiredЩе чака за следващата бременност Joy Joy Joy
Но все пак има хора койкто не носят такива дрехи....различни хора ,различни идеали.Нали така Mr. Green

нещо не може да ми зареди снимката тва чудо.По късно ще с еопитам пак

# 126
Галя!!!!!!!!!!! Казвай адресите!!! Аз не съм попадала, ама влизам в първия срещнат. Няма да обядвам и ще си купя едно килце дрешки!!!

хай, целувки!!!

# 127
Да не ставам досадна, ама ето какво открих!!!

магазини "Шик Шик" - дрехи
- ул.Екзарх Йосиф 35, тел.9808491
- ъгъла на "Пиротска" и "Софроний Врачански" 25, 9807480
- Бившето кино "Красно село", 8423295
- Стрелбище, ул. Нишава, срещу входа на Южния парк

# 128
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7769&AlbumId=20000

не ми гледайте нацупондрената физиономия нали съм бременна и тогава бях много кисела Joy Sick Sick това е гащеризона за 4 лв

Слагам и рокля за 3 лв също,и дънков зимен гащеризон за 15 лв.пак от същото място закупен Joy Joy
Мишоче доста трябва да ровиш да ти кажа за такива панталони.Щото те ги лсагат на закачалки с другите  панталони и трябва да прегледаш всеки един панталон дали има нещо подозрително за голям шкембак Joy Joy Joy.
Аз даже съм питала и продавачките дали има някакви панталони или гащеризони за бременни-и те ми казват че са слагали  и т.н....така че дано намериш и ти нещо ...

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 13:45 от ani-bani

# 129
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Анири като чуя Халкидики не мога да не те поздравя за избора. Миналата година моя любим ме заведе през април на п-в Касандра (първия "ръкав" от Халкидики). Беше страхотно и незабравимо. Спокойно и подредено, това е мечтата ми за почивка. Тази година вярвам, че ще е още по-хубаво заради по-топлото време.

Ние с моя мъж сме ходили на Халкидики - преди две години - пак в края на май - по-близо е от нашето море, затова и мислим, че там ще е по-добре да се занесем, а и е страхотно спокойствие, особено не в сезона... А ръкавите ги знаем наизуст - обикаляхме с кола от селце в селце, от плажче на плажче... А до Атон - с кораб... Въх, май ще ми отлетят всякакви колебания дали да ходим, както се разписах усилено за там...
Миналата година пък бяхме на о-в Тасос за Великден - същата картинка, но беше организирано с автобус и камара народ, та не беше толкова романтично...
И все пак, на море в Гърция - това е рай на мен! Дано да успеем да отидем, както си го мечтаем!

# 130
  • Варна
  bouquetПривет на всички мамчета  Hugмернах тук че има интернет бебчета и моито от там   loveuuuДа се оплача баткото ми е болен има пак грип -повръща,разтроен,температура 38 пием си лекарствата и лежим в кащи  Tiredпитах дали ще прифана уш не ам то ше се чуй  Ill Днес е чуден ден пък аз седя и дремя в къщи много ми е смотано Тва за втората голяма идеика ще падне ровене хич не се сетих аиде до скифф

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 14:42 от babaitka

# 131
  • София
Мишок, това са адресите на шик-шик. Има и два магазина втора употреба и в Люлин - казват се Мания.

# 132
оооо тази мания я има и във Варна-аз от там си купих лятната рокля за 2 лв и зимния дънков гащеризон за 15 лв.Обаче им е много скъпо на тях килото.Кг -ма на дрехите върви около 20 лв.-25 лв.А аз днес където ходих-кг-ма беше 5 лв.Направо си беше чиста далавера ви казвам.Заплюла съм си и още един магазин и той е по 5 лв килото  и там ще се замъкна ама само да се позатопли....

Тези Шик-Шик ги нямаме във варна май newsm78 newsm78 newsm78Поне аз не съм виждала.

kalina333 -скъпа ако искаш да пишеш и да се включиш в темата натисни отговор а не цитат...надявам се да съм ти от помощ Hug HugМай си новичка .....

# 133
 Hug  bouquet
Здравейте мамани  Hug
Ани Бани ... Мишоче... ше го осигурим фотоса   angel008 само нямам бременлийски засега, ама ... по-нататък  Party живот и здраве  Blush
Абе, Ани Бани ... кви са тези дрешки дето ги намираш в магазините за втора употреба ...  newsm78
Бога ми, чета тука из форумите, че доста ги фалят и бетер и аз с оФцете ... да се ровя за дрехи.... ама първо, че нищо не намирам ... и второ кат ми цопнат едни 18 в. на килограм  Shocked Ми то по-на сметка излиза да си взема нови някакви.... щото пък веднъж се бях насилила една блуза да си взема оттам ... ама парцаланче едно такова за вкъщи уж... и си викам:  nuts Брях ... намерих нещо за мен ... на не повече от 3 лв. И отивам на касата и касиерката там  Nerd 9 лв. При което аз се опулих  smile3556 и последва едно порозовяване Flushed, поруменяване Flushed, смяна на цвета 4 пъти.... и в крайна сметка:  Mr. Green Ами аз... тъковъ... размислих нещу .... и бегом към закачалката да я върна   #Crazy
Говоря за магазините на Мания ... кви са тея 25 лв. на кг.... луди ли са тея  jedi Или пък другата крайност.... дрехи втора употреба - с твърди цени вече...  newsm78 И общо взето не смея да ровя много много и може би затова не мога да харесам нищо   33uu
Иначе Кали , по закръгленото ти дупе, както го описваш и бедърцата момиче ми се чини, че ще е  Mr. Green
Що се отнася до половете пак ... нали драйфах ужасно от сладко... да не припаря до такова, че .... става  Embarassed Та .... минах да напазаря днес, ама бях гладна.... та.... обикалям аз, лавирам между рафтовете  newsm71 дзак наляво, дзак на дясно .... и в крайна сметка се прибирам у дома и ..... ми тя торбата пълна със сладкиши ...  newsm78 и леб ... как без него  Mr. Green
Хапнах аз и по едно време пред мене .... toblerone  Flushed Беличък .... от младежките ми години (говоря преди да забременея  Rolling Eyes ) .... гледкам го сега  Shocked ... пуля се  Shocked и си мисля  newsm78 Абе аджаба ... щом ти се яде .... близки малко пък да видим ше има ли изригване  Shocked . Та ... отварям го аз ... чупя едно парче ..... гледкам го отцам, оттам .... абе вкусничко изглежда ....  newsm78 ... че накрая го налапах, засмуках го здраво, посхрусках го  bite и БЕГОМ към кенефа  running да чакам последствията .... е да де ама .... висях 3-4 мин....  smile3557 нищу ....  newsm78 викам си ... а, тва е останало негде по пътя .... я да пробвам още едно парче.... пак същото упражнение .... ГРИЗ  bite БЕГОМ  running .... нищу  smile3556
Викам си: Бах маа му ... ей сега се почва качването на килцата  Mr. Green Щом вече и от сладко не ми се гади .... лелеееееее  Mr. Green А мъжо се кефи на пълния шкаф със сладко... щото преди го изпразвах доста често, ама сега .... ОЙ ЛЕЛЕ .....  smile3560
Ами ... това ше споделя днес ... че ме чака цяла къща да чистя  ... та ще бягам сега ...
Целувки на всички щастливи мами и се пазете   bouquet

# 134
  • София
По повод на сладкото - аз по принцип съм върл почитател на всичко шоколадово, преди можех да живея само на шоколад, семки и мляко, добре, че като забременях с Емко проядох месо като хората. А сега ми се гади от сладкото, особено ако хапна повечко или на гладно. Което до някъде е добре, че няма да дебелея, но лошото е, че ми се яде сладко, а като хапна ми е зле.(Е, сега преди десетина минути пратих колегата да ни купи по една сладоледена вафличка Blush и учудващо още ми е вкусно в устата).

Общи условия

Активация на акаунт